QUOTE(Amber @ 2009 03 29, 19:40)
Profilaktine apziura darau Kravcenkos klinikoje pas Ingrida Kravcenkiene(Vilnius).Gal yra ten besilankanciu?Kokia jusu nuomone apie ta klinika ir gydytoja?
Man pradzioje patiko,bet dabar kazkaip pradejau abejoti jais.Kaina tikrai nemaza,bet pasigendu informacijos issamumo.
Galvoju dabar apie apsilankyma Grybo g.(Vilnius)klinikoje,gal taip pat yra kokiu nors nuomoniu apie ta klinika,bei gydytojus?
Aciu
Man pradzioje patiko,bet dabar kazkaip pradejau abejoti jais.Kaina tikrai nemaza,bet pasigendu informacijos issamumo.
Galvoju dabar apie apsilankyma Grybo g.(Vilnius)klinikoje,gal taip pat yra kokiu nors nuomoniu apie ta klinika,bei gydytojus?
Aciu
Na as pati pora metu esu lankiusi pas I.Kravcenkiene.Puiki gyditoje.Bet ji mane su savo kainom ''smauge''.Na parekomenduociau toms kurios tikrai turi labai daug pinigu.O seip manau kad Lietuvoje yra tikrai geru specelisti.
Na kas liece grybo gatve tai man reikejo labai skubiu testu rezultatu tai ejau ten,tai kartu man pasiule gyd.pasitikrint.Na as tada buvau pagimdzius 4men tai ir sakiau ai jau atejau tai tikrinkit.Bet po to karto as niekada ten nejau ir sakiau neisiu,nes pirmiausiai man ivare soka su tyrimais neva dabar reik man cia kruva kitu tyrimu daryti,o tu tyrimu kainos oi oi,kad vienu zodziu man ciu ne vezys.As pati esu soke,sukeliau visa savo seima ant koju.Na aisku spjoviau i visus siuos rezultatus ir isvykau pas gerus specelistus USA na ten man buvo galutinai pasakyta kad pas mane nieko nera ir net nera uzuomazgos pozimiu.
Na o gryzus mano turejau proga pasikalbeti su labai zymeis lietuvos medikais kurie patys nekoia nuomone nes jie ten turi savo sistemakui daugiau is klijento istraukti pinigeliu o tas gyd.gauna bonusus us kiekviena toki pacienta.Tai ir siuntineja reik ar nereik.Tai as pati jums parekomenduosiu eikit i poliklinikas ir tikrinkites,o jai ne tai eikit pas gera specelista,negalvokit kad tik grybo gatvej galit gauti geriause pagalba.Oi tikrai ne.Yra daug pigesniu ginekologu ir tikrai ne ka prastesni uz Grybo.
Papildyta:
QUOTE(vaida/m @ 2009 06 03, 08:45)
As lankausi Vilniaus sveikatos namuose pas gyd. Kersulyte, labai gera gydytoja.
Taip taip labai gera speceliste,as kai pereidinejau is Kravcenkiens tai norejau pas ja pakliuti ji tuo metu priminejo tik koroliniskiu poliklinikoj o as niekaip negalejau pas ja pakliuti tai pesikeliau i MaxMeda o paskui po metu suzinojau kad Kersulyte pradejo rieminet ten bet as jau buvau pripratus prie savo gyd.ir ja patenkinta.Bet seip galiu pasakyti kad labai gera savo srities speceliste.