Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai, akušeriai Vilniuje - 2

QUOTE(*Astraja* @ 2009 03 09, 15:19)
Laba diena,

Gal teko kam nors lankytis pas ginekologę Jeleną Jogminienę (ji dirba privačiame kabinete Pilaitėje, Pajautos g.)? Kabinetas labai patogus vietos atžvilgiu, bet nedrąsu eiti pas nepažįstamą gydytoją...Būčiau dėkinga už bet kokią informaciją  ax.gif  4u.gif

thumbup.gif siaip atsiliepimus neblogus girdejus esu,nors kiekvienam savo...
Atsakyti
Sveikos mamytes
noriu paklausti gal kas buvo pas gyd. N.Krasilnikova (pasilaiciuose)... visai neradau atsiliepimu... O gal patarsite kokia gyd. dar yra siame rajone arba aplink (reikia sav. begyje, nes skambinau pas Karpenko neimanoma uzsirasyti taip greitai unsure.gif )

patarkite prasau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lauritute @ 2009 01 26, 15:07)
Man patinka ginekologė L. Širšinaitienė. Labai profesionali gydytoja  thumbup.gif Ji dirba VGN ir Pašlaičių šeimos centre. Pas ją ir gimdžiau. Viska praėjo super  thumbup.gif Rekomenduoju.

lauritute sakyk o pas L. Širšinaitienė pasilaiciuose galima patekti jeigu neregistruotas Pasilaiciu seimos centre? ar priima taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Astraja* @ 2009 03 09, 15:19)
Laba diena,

Gal teko kam nors lankytis pas ginekologę Jeleną Jogminienę (ji dirba privačiame kabinete Pilaitėje, Pajautos g.)? Kabinetas labai patogus vietos atžvilgiu, bet nedrąsu eiti pas nepažįstamą gydytoją...Būčiau dėkinga už bet kokią informaciją  ax.gif  4u.gif

Labai gera ginekologe ,turi nemaža patirti. Bet kaip ir visos laaabai mėgsta pinigelius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liblanka @ 2009 03 14, 21:40)
Sveikos mamytes
noriu paklausti gal kas buvo pas gyd. N.Krasilnikova (pasilaiciuose)... visai neradau atsiliepimu... O gal patarsite kokia gyd. dar yra siame rajone arba aplink (reikia sav. begyje, nes skambinau pas Karpenko neimanoma uzsirasyti taip greitai  unsure.gif )

patarkite prasau  ax.gif
Papildyta:

lauritute sakyk o pas L. Širšinaitienė pasilaiciuose galima patekti jeigu neregistruotas Pasilaiciu seimos centre? ar priima taip?  g.gif

g.gif mmmm gaila kad niekas neparase.. jau uzsirasiau tai pati veliau papasakosiu tongue.gif
Atsakyti
Gal kas lankėsi pas gyd. Jūratę Stanaitienę? Ji tikrai dirba naujosios vilnios moterų k-je (Parko 2) ir dar lygtais girdėjau darbuojasi privačiai g.gif gal lankėtės? domintų priežiūra nėštumo metu ir kokios pas ją kainos?

O kaip gyd. Lina Digrienė? kiek skaičiau tai apie ją kalba arba labai gerai arba prastai blush2.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2009 03 17, 20:59)
Gal kas lankėsi pas gyd. Jūratę Stanaitienę? Ji tikrai dirba naujosios vilnios moterų k-je (Parko 2) ir dar lygtais girdėjau darbuojasi privačiai  g.gif  gal lankėtės? domintų priežiūra nėštumo metu ir kokios pas ją kainos?

Mane ir domintu info apie gyd Stanaitiene? ax.gif
Atsakyti
Jei neklystu, mano drauge buvo kaip tik pas Stanaitiene, tai ji nuo jos pabego!!!
Atsakyti
QUOTE(rjv @ 2009 03 18, 20:58)
Jei neklystu, mano drauge buvo kaip tik pas Stanaitiene, tai ji nuo jos pabego!!!

Gal žinai kodėl? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupune @ 2009 03 18, 20:03)
Gal žinai kodėl?  g.gif

Sugalvojo jai kazkokia liga, liepe daryti brangius tyrimus, israsinejo brangiausius vaistus jam ir jai. Po kiek laiko "tipo" liga atsinaujindavo. Vel vaistai. Snekejo, kad ji nepastos, o jei pastos, neisnesios leliuko. O po to ji nuejo pas kita gine, po to pas privacia, ir abi sake, kad nera jokios ligos. Dabar ji turi nuostabu berniuka 1,5 metuku. bigsmile.gif
Atsakyti
Rekomenduokit ginekologe Vilniuje, kuri kalba rusiskai blush2.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Revlona @ 2009 03 19, 13:09)
Rekomenduokit ginekologe Vilniuje, kuri kalba rusiskai  blush2.gif Aciu 4u.gif

M.Rokicka, Centrine rajono poliklinika, Vilnius
Atsakyti
QUOTE(Ula62 @ 2009 03 19, 13:58)
M.Rokicka, Centrine rajono poliklinika, Vilnius

Butina gauti seimos gyd. siuntima?
Reikia toj poliklinikoj prisiregistruot?
Atsakyti