QUOTE(Giedrai @ 2009 01 30, 13:42)
O man Agne Meskaite kazkaip nelabai. Pasirinkau pagal rekomendacijas ir vietos patoguma, bet dabar svarstau pakeisti i kita nestuma priziurinti gydytoja. Brangu: konsultacija ir echoskopija kaskart! 80 Lt. Kitur kazkaip pigiau kainuoja ne pirmines konslutacijos. O daktare gal ir profesionale, bet tada labai jau uzssislapsciusi
Ta prasme, kad, jeigu nieko neklausi, tai praktiskai nieko ir nepasakoja, tai tada kyla klausimas uz ka tu moki tuos 80 Lt. Na, kazkaip keista man. As kitaip suvokiu konsultacija. Nebent reikia tada klausimu sarasiuka pasidaryti pries einant
O mano atveju tai manau per didele prabanga moketi tokius pinigus ir iseiti it muse kandus.
as irgi pas gyd.Meskaite ir kolkas patenkinta.ji gal nera labai plepi, bet jei klausi, visada maloniai papasakoja ir pasako.man patiko jos priesziura nestumo metu kai laukiausi pirmo vaikelio, tai tikrai nei ne karto piktai nieko neatsake, nei uzreke, nei del svorio akcentavo, kad blogai priaugineti daug(nors ne super priaugau 16kg)
zodziu, priesingai nei pas gyd.Kitoviene, nuo kurios isejau del nemalonaus bendravimo-ir taip jautri nestumo metu, o kai atsainiai paziuri i blogus tyrimus ar nepatenkinta kai daug klausineji-aciu nereikia