Įkraunama...
Įkraunama...

Geri ginekologai, akušeriai Vilniuje - 2

QUOTE(Dantukė @ 2009 02 11, 15:19)
man reikia gero ginekologo ir nebrangaus gydytojo  ax.gif, bet beda esu nekalta ir jau ne neblogam amziuje  blush2.gif  biggrin.gif , man reiketu tepinelio, kaip ten viskas daroma  ax.gif . Ar klausia tavo amziaus  biggrin.gif

keistas klausimas...jeigu ir amzius neblogas, tai negi niekada pas ginekologa nebuvot? blink.gif
Amziaus specialiai nekalusia, bet kai ligos istorija pildo, tai paklausia metus..
Atsakyti
QUOTE(polonia @ 2009 02 11, 14:29)
keistas klausimas...jeigu ir amzius neblogas, tai negi niekada pas ginekologa nebuvot? blink.gif
Amziaus specialiai nekalusia, bet kai ligos istorija pildo, tai paklausia metus..

ne, nebuvau, nes nemaciau reikalo, menesines reguliarios, skausmai nevargina, su vyrais nemiegu. Su sveikata problemu neturiu, pas gydytojus einu tik pasiskiepyt biggrin.gif , o dabar reikia nueiti, nes tikiuosi dirbti, vienoje valstybes tarnyboje, kurioje privaloma pereiti medicinine komisija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dantukė: 11 vasario 2009 - 15:06
bet, kaip sunku issirinkti gera gydytoja, tai siaubas doh.gif
Atsakyti
Aš pas Vitaliją Stasiūnaitienę vaikštau. Na man ji patinka... Žmogus su didele patirtim. Aš pas ją ir vaikiuką antrą savo gimdžiau. Visada nuodugniai apžiūri išklausinėja, pataria, jei paklausi...
Atsakyti
QUOTE(MamaKa @ 2009 02 13, 12:22)
Aš pas Vitaliją Stasiūnaitienę vaikštau. Na man ji patinka... Žmogus su didele patirtim. Aš pas ją ir vaikiuką antrą savo gimdžiau. Visada nuodugniai apžiūri išklausinėja, pataria, jei paklausi...

O kur ji dirba.......... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantukė @ 2009 02 11, 15:06)
nes tikiuosi dirbti, vienoje valstybes tarnyboje, kurioje privaloma pereiti medicinine komisija  biggrin.gif

Medkomisijoje dirbant/pradedant dirbti valstybes tarnyboj - ginekologo apziura?
Pirmakart girdziu g.gif Kokie kenksmingi faktoriai?
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 02 13, 20:06)
Medkomisijoje dirbant/pradedant dirbti valstybes tarnyboj - ginekologo apziura?
Pirmakart girdziu g.gif  Kokie kenksmingi faktoriai?

kodel jus manes klausiat biggrin.gif , ne as kuriu kvailus isakymus. Ir norint dirbti policijoje, kariuomeneje, stt ir pan. ginekologo moterys neisvengs doh.gif . Man cia seniai kvepia diskriminacija. Kiek zinau vyrams pas urologa nereikia eiti. Nezinau, bet man tikrai nesuprantama, kaip ginekologo isvados susijusios su tarnyba g.gif .

Manau, kad moterys prisimena, kai ir vairuotojo teisems gauti irgi reikejo eiti pas ginekologa blink.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dantukė: 14 vasario 2009 - 21:21
QUOTE(vabalauskiene @ 2009 01 29, 12:06)
Prasau rekomendacijos Centro poliklinikos ginekologei  4u.gif

kalinausko 4 centro poliklinikoje dirba gyd. Navickiene. wub.gif as pati esu studente medike, ir lankiausi apie tris metus kartu su dideliu bureliu grupiokiu/kursiokiu/kambariokiu, neturejau praktiskai jokiu nusiskundimu, nebent tai, kad uz duru visad visad sedi burelis uzsirasiusiu is anksto pvz internetu ar katik registraturoje moteru ax.gif bet jei priklausai centro poliklinikai, galima sakyti, is gatves, tik sugalvojusi per valanda gali jau ir pakliuti - visada priims. superine gydytoja, tokios malonios moters nelabai maciau dar kazkur, gaila, kad paliekant centro poliklinika del kitu gydytoju neprofesionalumo ir apskritai zioplumo, teks palikti ir ja doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

ieskau gero ginekologo Vilniuje. Girdejau siek tiek apie Viksraiti (Vikšraitį), taciau nerandu jokios informacijos. Gal kas ka apie ji zino? Gali rasyti į AŽ. Dekoju is anksto smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

Gal kas einate pas gydytoją Regina Giliasevičienę, aš skaičiau apie ją nelabai kokius komentarus kitame skyrelyje, bet ten tik kelios nuomonės. Gal kas turite ką gero pasakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 01 29, 15:42)
Man Sapon  thumbup.gif Ji mazakalbe, tad toms, kurios megsta plepeti su gydytojais daug ir apie viska - gali nepatikti...

As irgi buvau keleta kartu pas Sapon, seniai aisku tai buvo pries ~ 8 metus smile.gif Man ji visai normali pasirode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare.d1 @ 2009 02 18, 09:45)
Laba diena,

Gal kas einate pas gydytoją Regina Giliasevičienę, aš skaičiau apie ją nelabai kokius komentarus kitame skyrelyje, bet ten tik kelios nuomonės. Gal kas turite ką gero pasakyti  g.gif

Einam ir eisim biggrin.gif
Nuomonių visada visokių galima rasti biggrin.gif
Atsakyti