QUOTE(donata_ra @ 2009 01 28, 21:20)
as geru zodziu galiu pamineti dvi ginekologes visu pirma per pazistamu rekomendacijas atradau gyd. Vildaite , lb nuostabi, suprantanti, rupestinga ir profesionali gyd, tik vat pastojus teko su ja issiskirti, nes suzinojau, jog ji tik ginekologe, tad teko ieskotis ginekologes-akuseres. ja pasirinkau velgi be agrupestinga ir profesionale gyd. Meskaite . tiesa tame ieskojimu kelyje teko susidurti ir su centro poliklinikos gyd. sapon , na svelniai pasakiau ne koki ispudi ji man paliko, skuodziau kaip velnias nuo meskos-kaip pasakoj - na, bet zinoma, kiek zmoniu tiek nuomoniu, bet jau lb nesaugiai jauciausi pas Sapon, kai buvo iskile keletas problemu per nestuma, juk ne tik uz save buvau atsakinga, o ir uz mazyli
O man Agne Meskaite kazkaip nelabai. Pasirinkau pagal rekomendacijas ir vietos patoguma, bet dabar svarstau pakeisti i kita nestuma priziurinti gydytoja. Brangu: konsultacija ir echoskopija kaskart! 80 Lt. Kitur kazkaip pigiau kainuoja ne pirmines konslutacijos. O daktare gal ir profesionale, bet tada labai jau uzssislapsciusi Ta prasme, kad, jeigu nieko neklausi, tai praktiskai nieko ir nepasakoja, tai tada kyla klausimas uz ka tu moki tuos 80 Lt. Na, kazkaip keista man. As kitaip suvokiu konsultacija. Nebent reikia tada klausimu sarasiuka pasidaryti pries einant O mano atveju tai manau per didele prabanga moketi tokius pinigus ir iseiti it muse kandus.