mamos, kiek pastaruoju metu mokejot pas Karpenko?
Man patinka ginekologė L. Širšinaitienė. Labai profesionali gydytoja Ji dirba VGN ir Pašlaičių šeimos centre. Pas ją ir gimdžiau. Viska praėjo super Rekomenduoju.
QUOTE(vaivone @ 2009 01 26, 14:18)
mamos, kiek pastaruoju metu mokejot pas Karpenko?
tai gal konkreciai paklausk apie kokia procedura kalba
QUOTE(charisma212 @ 2009 01 26, 21:46)
tai gal konkreciai paklausk apie kokia procedura kalba
na, as turejau omeny, kad mamos parasys ka joms dare ir kiek jos uz tai mokejo
Ir man idomu kainos pas Karpenko
[quote=Margie,2009 01 23, 13:04]
Aš kaip tik pasiskaičiusi atsiliepimus, pas ją užsirašiau būsimai savaitei, sužinojau kad esu Išsirinkau taip pat pažiūrėjusi, kad kainos ten ne tokios didelės, kaip kitur.
Kainos ten tikrai nera kosmosas.. Tik uz pirma konsultacija iseina daugiau, o jau kai ateini antra karta, kaina per pus buna..
Man ten labai patinka..
Aš kaip tik pasiskaičiusi atsiliepimus, pas ją užsirašiau būsimai savaitei, sužinojau kad esu Išsirinkau taip pat pažiūrėjusi, kad kainos ten ne tokios didelės, kaip kitur.
Kainos ten tikrai nera kosmosas.. Tik uz pirma konsultacija iseina daugiau, o jau kai ateini antra karta, kaina per pus buna..
Man ten labai patinka..
QUOTE(vabalauskiene @ 2009 01 27, 14:07)
Ir man idomu kainos pas Karpenko
Gal kas žinote Karpenko darbo laiką? Ir ar pas ją labai didelės eilės būna.Na, tarkim norint patekti ar užtektų prieš savaitę užsiregistruoti?
QUOTE(Serinute @ 2009 01 27, 16:02)
Gal kas žinote Karpenko darbo laiką? Ir ar pas ją labai didelės eilės būna.Na, tarkim norint patekti ar užtektų prieš savaitę užsiregistruoti?
Galiu pasakyti, kad pas Karpenko užsirašyti be šansų, nes pati norėjau, bet ji nieko nebepriima (na gal nebent kas pas ją anksčiau buvo)
as geru zodziu galiu pamineti dvi ginekologes visu pirma per pazistamu rekomendacijas atradau gyd. Vildaite , lb nuostabi, suprantanti, rupestinga ir profesionali gyd, tik vat pastojus teko su ja issiskirti, nes suzinojau, jog ji tik ginekologe, tad teko ieskotis ginekologes-akuseres. ja pasirinkau velgi be galo rupestinga ir profesionale gyd. Meskaite . tiesa tame ieskojimu kelyje teko susidurti ir su centro poliklinikos gyd. sapon , na svelniai pasakiau ne koki ispudi ji man paliko, skuodziau kaip velnias nuo meskos-kaip pasakoj - na, bet zinoma, kiek zmoniu tiek nuomoniu, bet jau lb nesaugiai jauciausi pas Sapon, kai buvo iskile keletas problemu per nestuma, juk ne tik uz save buvau atsakinga, o ir uz mazyli
Prasau rekomendacijos Centro poliklinikos ginekologei
QUOTE(vabalauskiene @ 2009 01 29, 11:06)
Prasau rekomendacijos Centro poliklinikos ginekologei
Man Sapon Ji mazakalbe, tad toms, kurios megsta plepeti su gydytojais daug ir apie viska - gali nepatikti...
Sveikos mamytes gal yra kokiu nuomuoniu apie gydytoja Vladisauskiene is Vilniaus sveikatos namu?