Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti juodai dažytus plaukus?

sendien is kirpyklos isejau beveik ruda. kakavine bigsmile.gif labai labai patenkinta esu, nors laukia dar vienas dazymas smile.gif
QUOTE(royal @ 2008 07 30, 23:14)
as taip pat pastebejau, kad nuemus tamsia spalva ir plauko, dazant vel gaunasi temsesne  g.gif mano rudi-variniai plaukai, man keliauti i kirpykla isgauti karameles spalvyte? kaip manot  4u.gif nes bijau siek tiek ir del to, kad kokia 10cm yra naturaliu plauku, ar tik i juos dazas labiau nekibs  blink.gif

cia reikia su geru kirpeju tartis, jam reikia pamatyt kaip dabar atrodo, o tada pasakys gausis kas ar ne rolleyes.gif
Atsakyti
as nuo pat savo dazymo karjeros pradzios dazydavau pacia tamsiausia ruda, kuri ilgainiui tapo juoda. neissikentus nusprendziau atsikratyti kontrasto"juoda galva-baltas veidas" mano kirpeja nueme spalva, o tada ant virsaus nudaze grazia sviesiai ruda. tokia ir islaikiau saknis namie dazydama. tik va, paskutini karta pirkdama dazus pagalvojau, kad reiktu vienu nr tamsesnius pabandyti(dazau su loreal casting creme gloss, si syki 323 dark chocolate), tai gavosi vel beveik juoda verysad.gif
siaip grazi spalva, bet tikiuosi, kad atsiplaus kazkiek iki kito dazymo.
Atsakyti
QUOTE(kudasius @ 2008 08 03, 12:22)
as nuo pat savo dazymo karjeros pradzios dazydavau pacia tamsiausia ruda, kuri ilgainiui tapo juoda. neissikentus nusprendziau atsikratyti kontrasto"juoda galva-baltas veidas" mano kirpeja nueme spalva, o tada ant virsaus nudaze grazia sviesiai ruda. tokia ir islaikiau saknis namie dazydama. tik va, paskutini karta pirkdama dazus pagalvojau, kad reiktu vienu nr tamsesnius pabandyti(dazau su loreal casting creme gloss, si syki 323 dark chocolate), tai gavosi vel beveik juoda  verysad.gif

mano kaimyne sake kad jie gan greit atsiplauna g.gif
Atsakyti
QUOTE(kudasius @ 2008 08 03, 12:22)
as nuo pat savo dazymo karjeros pradzios dazydavau pacia tamsiausia ruda, kuri ilgainiui tapo juoda. neissikentus nusprendziau atsikratyti kontrasto"juoda galva-baltas veidas" mano kirpeja nueme spalva, o tada ant virsaus nudaze grazia sviesiai ruda. tokia ir islaikiau saknis namie dazydama. tik va, paskutini karta pirkdama dazus pagalvojau, kad reiktu vienu nr tamsesnius pabandyti(dazau su loreal casting creme gloss, si syki 323 dark chocolate), tai gavosi vel beveik juoda  verysad.gif

atsiplaus tikrai mirksiukas.gif
labai rizikinga dazyti po plauku spalvos nuemimo, dazai kazkaip stipriai isiskverbia, tamsesni gaunasi g.gif
Atsakyti
tikiuosi, kad atsiplaus unsure.gif
visada svajoju apie ta "holivudine" sokoladine, bet vis vien man ilgainiui ji nutamseja, nes kai dazau saknis, tai ir visus plaukus kokioms 5 min palieku su dazais. ech, vis bedos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 07 10, 14:37)
Pries tris metus turejau sviesiu plaukus ir nusidaziau juodai doh.gif  O dabar vel turiu nerealia svajone juos issviesinti..... Nebezinau ka daryti ir ar tai imanoma.
Praejusiais metais kai bandziau pati juos sviesinti, tai gavosi taip, kad netekau puses savo plauku......  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Na cia jau pati kalta, kad namie pati tai dariau...
Dabar mintis apie sviesius plaukus varo is proto... Labai noriu sviesiu plauku, bet bijau, kad ir vel nudegs..... gal sruogom sviesinant po truputi iseitu tai pagaryti....

Gal kazkas jau bande/issisviesino juodai dazytus plaukus???
Patarkit ka daryti.... ar tiesiog susitaikyti su juoda spalva???? verysad.gif

per 4-5 menesius,po truputi srogom dazant man pawyko is sokoladines blondinei patapt,daba netamsinciau nei uz ka,perdaug lt ir kantrybes kainawo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(audruzele @ 2008 07 12, 00:01)
nuo 30 iki 160 lt. priklauso nuo firmos ir kokybes. as renkuosi visada viduriuka. tada klientes plaukai nebuna kaip siaudai ir rezultatas dziugina akis.  4u.gif

gal galima suzinot kokioj kirpykloj dirbat ir kiek mazdaug kainuoja jusu paslaugos g.gif
Atsakyti
Ir mano tokios bedos...
As dazydavau tamsiai rudai bet kazkaip nutamsejau perdaug, tai dabar ataugusias saknis daziau sviesesne ruda, bet tik virsugalvi smile.gif na skyriuma, o galvos viduje koki pusmeti saknu isiviso nedaziau ir ten buvo atauges koks geras sprindis naturaliu sviesiu plauku, kuriuos dabar nudaziau rudai,taciau , apacia plauku visdar negraziai tamsi,ir apskritai atsibodo zaisti,parduotuveje prekes kirpyklom,siule spalvos nuemeja uz 40lt kuris neva nekenkia nieko bet negalima savaite poto plauku dazyti,pati to daryt nenoreciau,kazin priimtu mane su tuo nuemeju kirpykloj? Mano plaukai silpni,tai bijoau kad kirpejos su savo nuemejais sugadintu;/ arba isvis nepasimtu to daryt.
Kaune reikia.
Atsakyti
O ka idomu , galim padaryti su plaukais, kurie yra sviesinti ir sruogomis, ir siaip karameline spalva deta, taciau paskutini karta kai buvau kirpykloje, man juos patamsino- vat uzejo man shishas , kad nebenoriu nuti blonde- ir paprasiau, kad man idetu tamsesniu sruogeliu- visus plaukus nenorejau tamsinti, bijojau. Ir nors dejo sokolado splava, bet tos sruogos ant mano pasviesintu plauku gavosi tamsios tmasios, praktiskai juodos blink.gif Na nera kad butu negrazu, daug kas pagyre, bet man paciai tai nepatinka, vis tik as esu gimusi buti blondien tikriausiai ax.gif Man per tamsu , nepatinka, atrodo, kai pne as buciau , tokia rustesne veido israiska tapo. Ir plaukai , kai suismase tos juodos sruogos tarp sviesiu- pilksvi kazkokie gavosi, negrazu man.
Tai va esminis klausimas- ka man daryti su tomis tamsiomis sruogomis? laukti kol dazas pasiplaus naturaliai- jei gu tik pasiplaus ? ne nu kaip tas beveik juodas sruogas issviesinsi- jos smulkios , neimsi po viena gi, nesviesinsi. Laukiu patarimo Jusu. 4u.gif
Atsakyti
hm, as tai apie pusmeti esu juodaplauke, siaip buvo atsibodus sita plauku spalva, tai po truputi is juodos patapau tamsiau rudesne... bet kai baigesi kantrybe, vel juodai nusidaziau lotuliukas.gif siaip noretusi kokiu sruogeliu sviesesniu... bet hm... unsure.gif
Atsakyti
As nusisviesinau jau du kartus. pirma karta is juodu i baltus antra karta is tamsiai rudu i baltus. Tiesa pati esu kirpeja. Aisku plaukams pakenke. Antra karta kai sviesinau tai pirma nusikirpau kasas o paskui tik sviesinau.
Atsakyti
O as va radau onlinine parduotuve ir ten visokiausiu geriu yra smile.gif
Gal kas is kirpeju zino apie cia pardavinejamus produktus Ego color firmos???

Va ir dar radau spelvos nuemeja.... http://www.beautysho...mart/Itemid,44/
Tik va galvoju ar verta uzsisakineti???
Gal patarsit ka merginos??? 4u.gif
Atsakyti