Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti juodai dažytus plaukus?

QUOTE(sniege* @ 2010 03 10, 17:42)
Tokias proceduras patarciau daryti pas profesionala. Kad paskui netektu gailetis.

O nebuna taip, kad plaukai baisiai sureaguoja ir profesionalui?
Atsakyti
Sveikutes smile.gif visa gyvenime buvau tamsiaplauke, naturali esu 5 tone, dazydavau 4-5 tonuose ivairiais atspalviais. Ir labai uzsinorejau tapti sviesiaplauke smile.gif Pries tai turejau chemini plauku tiesinima ir ryskiai raudonai, orandzinius plaukus. Visos kirpejos labai atkalbinejo ir t.t. Taciau, pati dirbu su plaukais, nesu kirpeja, bet ismanau apie plaukuose vykstancius cheminius dalykus, tad pasiryzau. Nusipirkau labai geru balinimo milteliu, 6% oksidanta ir folijos. Ir per viena karta mano plaukai tapo 9 lygyje. Bet zinoma, mano plaukai pries ta kokius 6 metus buvo dazomi tik su neoksidaciniais dazais, pats plaukas yra storas, tad balinimas man visiskai nepakenke. Bet stai irodymas, kad laimingu istoriju buna smile.gif
Atsakyti
Jei esate tamsiaplaukė,tai superblond šviesiaplauke tikrai nepavyks tapti per vieną dažymą,nebent Jūs niekada nedažėte plaukų cheminiais dažais.Geriau kreiptis pas kirpėją negu pačiai eksperimentuoti namuose,kad kas kelias savaites plaukus šviesintų sruogomis iki norimo šviesumo.Palaipsniui dažomi -šviesinami plaukai išliks gyvibingesni,jei nepamiršite naudoti plaukų kaukes,ir viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(La.lune @ 2010 04 19, 17:34)
Sveikutes smile.gif visa gyvenime buvau tamsiaplauke, naturali esu 5 tone, dazydavau 4-5 tonuose ivairiais atspalviais. Ir labai uzsinorejau tapti sviesiaplauke smile.gif Pries tai turejau chemini plauku tiesinima ir ryskiai raudonai, orandzinius plaukus. Visos kirpejos labai atkalbinejo ir t.t. Taciau, pati dirbu su plaukais, nesu kirpeja, bet ismanau apie plaukuose vykstancius cheminius dalykus, tad pasiryzau. Nusipirkau labai geru balinimo milteliu, 6% oksidanta ir folijos. Ir per viena karta mano plaukai tapo 9 lygyje. Bet zinoma, mano plaukai pries ta kokius 6 metus buvo dazomi tik su neoksidaciniais dazais, pats plaukas yra storas, tad balinimas man visiskai nepakenke. Bet stai irodymas, kad laimingu istoriju buna smile.gif

gal galetum placiau nupasakot? kokie konkreciai milteliai, is kur pirkai? kaip darei ir pns;D buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
sveikos mano plaukai rudi su sokiu tokiu ryzu atspalviu smile.gif cia gavos kai daziau su loreal rich honey,noreciau but blondine,patarkit gera salona alytuje. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Secret @ 2010 04 24, 13:14)
gal galetum placiau nupasakot? kokie konkreciai milteliai, is kur pirkai? kaip darei ir pns;D buciau labai dekinga 4u.gif

Is kart pasakau, kad tai labai priklauso nuo pacio plauko, tad as eksperimentavau, o destytojai ir kirpejai mane nuo to labai atkalbinejo. Milteliai Is Green Light, mano ilgiems plaukams reikejo 350g. ir oksidantas 6%. Kiekviena sruoga ( kaip dazyme) dejome i folija ir as kukavau su nudazytais galais apie 45 min (jeigu gerai pamenu), mes nuolatos tikrinome ar plaukai gerai bala, nes cia priklauso kokio tamsumo pries tai plaukas buvo. Bet jeigu plaukai juodi juodi arba labai tamsiai rudi, taip issibalinti nepavyks, tapsite ryzos. Nes as metus laiko palaipsniui sviesinau, nes dazydavau su 4 tonu, veliau su 5, o pries balinima su 6 tonu.
Atsakyti
QUOTE(La.lune @ 2010 04 25, 11:13)
Is kart pasakau, kad tai labai priklauso nuo pacio plauko, tad as eksperimentavau, o destytojai ir kirpejai mane nuo to labai atkalbinejo. Milteliai Is Green Light, mano ilgiems plaukams reikejo 350g. ir oksidantas 6%. Kiekviena sruoga ( kaip dazyme) dejome i folija ir as kukavau su nudazytais galais apie 45 min (jeigu gerai pamenu), mes nuolatos tikrinome ar plaukai gerai bala, nes cia priklauso kokio tamsumo pries tai plaukas buvo. Bet jeigu plaukai juodi juodi arba labai tamsiai rudi, taip issibalinti nepavyks, tapsite ryzos. Nes as metus laiko palaipsniui sviesinau, nes dazydavau su 4 tonu, veliau su 5, o pries balinima su 6 tonu.

Na mano plaukai irgi ilgi,iki liemens:) O is kur pirkai oksidanta su milteliais?
Mano plauku spalva dabar tokia ruda/ryza, tai galvoju gal nuimtu..smile.gif Dazydavau su Loreal Casting dazais. Jei ir matytusi tas ryzumas,tai manau niekis..nes as noriu buti tamsi blond,tai nueiciau i kirpykla,ir paprasyciau,kad uzdazytu;]
Atsakyti
As pries savaitele pasisviesinau smile.gif
buvau gal koks jau 2lygis.. na beveik juodi palukuciai buvo smile.gif dabar esu koks 6-as smile.gif
pavyko viskas per viena karta, netgi darant nestipru nuplovima smile.gif
bet jei labai jau noretusi pasisviesinti tai reiketu per kelis kartus ir tai dar priklauso nuo plauku.
Alia mes pacios kaip busimos kirpejos tai paeksperimentavom drasiai smile.gif
jei kam idomu galeciau atsiusti nuotraukas kokia buvau ir kokia patapau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Secret @ 2010 04 25, 12:53)
Na mano plaukai irgi ilgi,iki liemens:) O is kur pirkai oksidanta su milteliais?
Mano plauku spalva dabar tokia ruda/ryza, tai galvoju gal nuimtu..smile.gif Dazydavau su Loreal Casting dazais. Jei ir matytusi tas ryzumas,tai manau niekis..nes as noriu buti tamsi blond,tai nueiciau i kirpykla,ir paprasyciau,kad uzdazytu;]

Oho iki liemens g.gif As pries balinima 15 cm nusikirpau, kad maziau milteliu sunaudociau ir zinojau, kad galai visvien nutrius. Tai tavo atveju reikia labai daug milteliu ir labai daug darbo, tad jeigu kas nors apsiims, gali bandyti. Viska pirkau Vitrinoje, CUP`e
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti