Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti juodai dažytus plaukus?

QUOTE(charizsma @ 2009 09 02, 20:01)
Eina sau neitiketina,sviesi busiu?  blink.gif  net sirdis soktelejo is dziaugsmo hihihi.gif
Dar dabar va iki sios savaiteles galo atkentesiu,kad zmoniu negasdint ,o jau savaitgali paekspermentuosiu su citrina,gal sakau dar su ramunelem? O tau taip yra buve?Ir tokiais budais susigrazinai sviesia spalvyte?  4u.gif

Ramuneles tik naturaliai sviesiems plaukams suteikia atspalvio ir blizgesio. O man taip buvo ir butent postu auksciau mano atrasytais budais nugramdziau ta spalva per pora savaiciu mirksiukas.gif Svarbiausia citrina maisyti su kauke, kad nesausintu plauko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 02, 21:02)
Ramuneles tik naturaliai sviesiems plaukams suteikia atspalvio ir blizgesio. O man taip buvo ir butent postu auksciau mano atrasytais budais nugramdziau ta spalva per pora savaiciu mirksiukas.gif  Svarbiausia citrina maisyti su kauke, kad nesausintu plauko mirksiukas.gif

O kokia kaukyte?Namine,ar tas pirktines?
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2009 09 02, 21:11)
O kokia kaukyte?Namine,ar tas pirktines?

Pirktine maisydavau, tingiu su naminem terliotis smile.gif Tada naudojau Gaja kauke su avizom, po to su kokosu aliejum kazkokia turejau ir galiausiai L`oreal Absolut Repair smile.gif Siaip didelio skirtumo nera, su kokia kauke maisyt, juk sviesina tai citrinu sultys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 02, 21:14)
Pirktine maisydavau, tingiu su naminem terliotis smile.gif  Tada naudojau Gaja kauke su avizom, po to su kokosu aliejum kazkokia turejau ir galiausiai L`oreal Absolut Repair  smile.gif  Siaip didelio skirtumo nera, su kokia kauke maisyt, juk sviesina tai citrinu sultys smile.gif

Na aciu labai 4u.gif meginsim.Tikiuosi pavyks 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2009 09 02, 21:24)
Na aciu labai  4u.gif  meginsim.Tikiuosi pavyks  4u.gif  smile.gif

Parasyk atsiliepimus, kaip pavyko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2009 09 02, 16:50)
Tai ta prasme atsiplove,ir buvo pusiau sviesus,ar tokia ryza?As va del to ir labai bijau imt ir dazyt,galvoju irgi laukt kol atsiplaus.Buvo dabar antras plovimas,tai laaaaabai nemazai atsiplove.Mazdaug po kiek kartu normaliai atsiplauna? g.gif

matai man seip jau buvo uzsifiksavusi spalva plaukuose nes ne syki buvau daziusi , atsiplaudinejo sikart nlb ryzai ,man tai irmus tris mebesiu vis ar nusiplaudinedavo.

as ir su ramunelem skalavau nors jis gal ir nlb veike jos nes vistik naturaliem lbeuj, kaip egliukaz rase. seip jo citrina tikrai manau gerai nugraustu spalvyte . as nebanziau su citrina .

ai seip kai seniau buvo nudaze ant sviesiu rudai, tai buvau ryza ryza kai nusiplaudinejo , o kita syki po kazkiek laiko kai vel daziausi , tai ne tokia ryza buvau man atrodo gal ir lemia dar dazai ..
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 02, 21:30)
Parasyk atsiliepimus, kaip pavyko 4u.gif

Butinai 4u.gif va dar paklaust norejau,kiek laiko palaikyti ta kauke su citrina? blush2.gif

QUOTE(0kristut0 @ 2009 09 02, 22:37)
matai man seip jau buvo uzsifiksavusi spalva plaukuose  nes ne syki buvau daziusi , atsiplaudinejo sikart nlb ryzai  ,man tai irmus tris mebesiu vis ar nusiplaudinedavo.

as ir su ramunelem skalavau nors jis gal ir nlb veike jos  nes vistik naturaliem lbeuj, kaip egliukaz rase. seip jo citrina tikrai manau gerai nugraustu spalvyte . as nebanziau su citrina .

ai seip kai seniau buvo nudaze ant sviesiu rudai, tai buvau ryza ryza kai nusiplaudinejo , o kita syki po kazkiek laiko kai vel daziausi , tai ne tokia ryza buvau man atrodo gal ir lemia dar dazai ..

Na,o as va daziau tik viena karta,ir negaleciau pasakyti,kaip man sake 2-3 plovimai turesi vel dazyt.Jei noreciau toliau buti ruda,tai sau sekmingai turbut koki dar menesi vaiksciociau..O dabar,tai keistai gan atrodo,lenda sruogos tokios pusiau sviesios..Prie pat veido isvis sviesus plaukai..Tai,kazi ,kazi kas bus po to hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos. Pasidalinsiu ir as savaja patirtimi ax.gif buvau juodo sokolado spalvos jau gerus 2metus. uzsinorejau permainu tai nusprendziau spalva nusiimti. nueme man kirpykloj spalva nevisai bet sake vis dazyt kas kiek laiko sviesesnio tono dazais. Na galiu pasakyt tik tai jei nuiminesit spalva tai net ir kirpykloj neleiskit gadinti plauku ir tegu tik sruogelem is pradziu nuimineja doh.gif dabar turiu sudegintus plaukus.
Po tiek eksperimentu nutariau atsiauginti savuosius naturalius plaukus. kadangi manieji yra naturalus plaukai i pilkuma tai nusipirkau schwarzkopf silver sampuna ( nuimineja raudonumo-ryzumo-geltonumo atspalvi). ir tikrai padedu. tad tos kurios dazet(sviesinot) plaukus tai patariu nusipirk si sampuna-tikrai efektyvus thumbup.gif
Maciau kad pataret nuiminet spalva su citrina-sausina labai plaukus ir citrina jei taip darysit tai maisykis 100% alyvuogiu aliejus+citrinu sultys(naturalios) tada ta plauka ir maitins ir sviesins(tik saknu netepkit nes poto gali plaukai riebaluotis) drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(klimte @ 2009 09 03, 22:27)
Sveikos. Pasidalinsiu ir as savaja patirtimi ax.gif  buvau juodo sokolado spalvos jau gerus 2metus. uzsinorejau permainu tai nusprendziau spalva nusiimti. nueme man kirpykloj spalva nevisai bet sake vis dazyt kas kiek laiko sviesesnio tono dazais. Na galiu pasakyt tik tai jei nuiminesit spalva tai net ir kirpykloj neleiskit gadinti plauku ir tegu tik sruogelem is pradziu nuimineja doh.gif  dabar turiu sudegintus plaukus.
Po tiek eksperimentu nutariau atsiauginti savuosius naturalius plaukus. kadangi manieji yra naturalus plaukai i pilkuma tai nusipirkau schwarzkopf silver sampuna ( nuimineja raudonumo-ryzumo-geltonumo atspalvi). ir tikrai padedu. tad tos kurios dazet(sviesinot) plaukus tai patariu nusipirk si sampuna-tikrai efektyvus thumbup.gif 
Maciau kad pataret nuiminet spalva su citrina-sausina labai plaukus ir citrina jei taip darysit tai maisykis 100% alyvuogiu aliejus+citrinu sultys(naturalios) tada ta plauka ir maitins ir sviesins(tik saknu netepkit nes poto gali plaukai riebaluotis) drinks_cheers.gif

Siaip as irgi girdejau kad schwarzkopf silver sampunas labai gerai nujema geltonuma, reiks ir man isigiti smile.gif
Atsakyti
taigi pries sav buvau visiskai juoda varna siuo metu esu briunete iki nauju metu noriu tapti blondine . Bandysiu sviesinti iki sviesiai rudos tonais o poto sruogelem kaip pavyks nzn tikiuosi busite atvros ir padesite man is savo patirties visa gyvenima buvau tamsi tad noriu pabandyti kazka naujo gal tiks smile.gif))) 4u.gif
Atsakyti
Tai gal i blondiniu tema rasyk, kam kurti atskira unsure.gif
Atsakyti
o ka daryti, kai turiu tamsiai rudus dazytus plaukus, pries saule sviecia vario atspalvis, noriu atsiauginti naturalius tamsius, i pilkuma, kaip isgauti perejima, nuo dazytu prie naturaliu? saknu dazyti nebenoriu, ar dazyti ataugusius kokia pilka, ar ka daryt? bet bijau kad nesigautu isvis juoda.
nesinori du metus taip vaiksciot, kol ataugs visi naturalus..

gal yra koks sampunas, kuris mazintu skirtuma ir ataugusiems, naturaliems suteiktu koki rusva astpalvi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANOUK: 11 rugsėjo 2009 - 11:38