Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti juodai dažytus plaukus?

Sveikutes:)
Na ir aš pagaliau atsikračiau tų tragiškai įkyrėjusių juodų plaukų.
Pradėjau nuo idėjos, kad nebenoriu tų juodulių. taigi vasario mėn. pati sumaišius miltelius su 12 proc. peroksido ir šampūno 2 kartus iš eilės nusiėmiau spalvą, tą patį juodumą. Plaukai nukentėjo, bet tada pakirpau, nusidažiau su Loreal Casting (kad atgautų blizgumą), nes iš patirties žinojau, kad nusiplauna ir daugiau su jais nieko absoliučiai nedariau iki šių dienų. Prieš savaitę nusipirkau Medinėse šukose spalvos nuėmėją už 50 Lt ir vėl nuėmiau spalvą iš karto 2 kartus. Plaukai visai nenukentėjo (palyginus su milteliais), o spalva nusiėmė iki šviesaus ryžumo, bet ji man kažkaip visai tinka, tad vėl neskubu nieko su plaukučiais kurį laiką daryti, be to, tegu pailsi..Rugsėjį vėl nusipirksiu nuėmėją ir kartosiu procedūrą:)Tik viena pastaba - nuimant spalvą neliečiu šaknų, nes kitaip jos kaipmat taptų baltos ir tada - nekelk kojos iš namųsmile.gif Na, o galiausiai žadu eiti pas profą, kad viską gražiai sulygintų..
Taigi, mano išvada tokia: jei žmonės į kosmosą nuskrenda, tai ką - iš juodos tapti blonde problema:)JOKIA! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 07 10, 15:37)
Pries tris metus turejau sviesiu plaukus ir nusidaziau juodai doh.gif  O dabar vel turiu nerealia svajone juos issviesinti..... Nebezinau ka daryti ir ar tai imanoma.
Praejusiais metais kai bandziau pati juos sviesinti, tai gavosi taip, kad netekau puses savo plauku......  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Na cia jau pati kalta, kad namie pati tai dariau...
Dabar mintis apie sviesius plaukus varo is proto... Labai noriu sviesiu plauku, bet bijau, kad ir vel nudegs..... gal sruogom sviesinant po truputi iseitu tai pagaryti....

Gal kazkas jau bande/issisviesino juodai dazytus plaukus???
Patarkit ka daryti.... ar tiesiog susitaikyti su juoda spalva???? verysad.gif

As nesenai buvau juoda o po menesio blondine biggrin.gif pirmiau asjuos nusikirpau grazei tongue.gif ir tada pirkau toki dalyka kaip dazu nuemejas sumokejau 300Lt ir tapau sviesi kuri laika palaukiau ir nusisviesinau su svieseis dazais!!!!!
Atsakyti
QUOTE(fioncei @ 2009 08 18, 13:01)
As nesenai buvau juoda o po menesio blondine  biggrin.gif  pirmiau asjuos nusikirpau grazei  tongue.gif  ir tada pirkau toki dalyka kaip dazu nuemejas sumokejau 300Lt ir tapau sviesi kuri laika palaukiau ir nusisviesinau su svieseis dazais!!!!!

Ruosiuos pirkti gera nuemeja, kokios firmos ir is kur pirkai?
Aciukas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(renamej @ 2009 08 18, 11:59)

Pradėjau nuo idėjos, kad nebenoriu tų juodulių. taigi vasario mėn. pati sumaišius miltelius su 12 proc. peroksido ir šampūno 2 kartus iš eilės nusiėmiau spalvą, tą patį juodumą. Plaukai nukentėjo, bet tada pakirpau, nusidažiau su Loreal Casting (kad atgautų blizgumą), nes iš patirties žinojau, kad nusiplauna ir daugiau su jais nieko absoliučiai nedariau iki šių dienų. Prieš savaitę nusipirkau Medinėse šukose spalvos nuėmėją už 50 Lt ir vėl nuėmiau spalvą iš karto 2 kartus. Plaukai visai nenukentėjo (palyginus su milteliais), o spalva nusiėmė iki šviesaus ryžumo, bet ji man kažkaip visai tinka, tad vėl neskubu nieko su plaukučiais kurį laiką daryti, be to, tegu pailsi

Sveika renamej smile.gif Zynok su tokiais bandumais viena karta liksi be plauku.Jei nori-kirpejos patarimas-pagailek plauku,o tai neturesi ko sviesint.O kitom norinciom,galiu pasakyt,jog zinoma imanoma is juodukes pasidaryt blondine,bet tam reikia daug laiko,kantrybes ir zinoma pinigu,arba geros drauges ,kuri galetu sviesunti plaukus sruogelem.Kas 1-2 menesius ir nelieciant saknu,bei pakartotinai dazant galu.Su laiku sruogu bus vis daugisu ir galu galia norimas rezultatas-blondine.Ir jei galvojat,jog tai brangu,paskaiciuokit kiek kainuoja atstatomieji sampunai,kaukes ir pan. smile.gif Sekmes visom norinciom but blondinem,bet nepamirskit-apart spalvos,turi but ir grazus bei blizgantis plaukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(superjulia @ 2009 08 19, 00:49)
Sveika renamej smile.gif Zynok su tokiais bandumais viena karta liksi be plauku.Jei nori-kirpejos patarimas-pagailek plauku,o tai neturesi ko sviesint.O kitom norinciom,galiu pasakyt,jog zinoma imanoma is juodukes pasidaryt blondine,bet tam reikia daug laiko,kantrybes ir zinoma pinigu,arba geros drauges ,kuri galetu sviesunti plaukus  sruogelem.Kas 1-2 menesius ir nelieciant saknu,bei pakartotinai dazant galu.Su laiku sruogu bus vis daugisu ir galu galia norimas rezultatas-blondine.Ir jei galvojat,jog tai brangu,paskaiciuokit kiek kainuoja atstatomieji sampunai,kaukes ir pan. smile.gif Sekmes visom norinciom but blondinem,bet nepamirskit-apart spalvos,turi but ir grazus bei blizgantis plaukas 4u.gif

schmoll.gif Aciu uz nuomone, bet visiskai nesutinku su pasakymu, kad jau jei pati nusiimineji spalva namie, tai liksi be plauku, nes:
1. pati gali nusipirkti paciu brangiausiu ir geriausiu priemoniu, t.y. nuemeju (tuo tarpu kirpykloje nezinai ka tau is tikruju uzdes)
2. pati geriau pazysti savo plaukus, t.y. stiprus ar ne, gal esi kada jau nusiiminejus spalva ar turejus sruogeles - t.y. kaip reaguoja plaukai
3. kirpykloje dirba tikrai ne chemikai, t.y. nepazysta gerai tavo plauku, nezino kaip stipriai ir tamsiai kimba ir pan.

Pati lankausi pas 2 labai gerus kirpejus-stilistus, is kirpyklos gryztu bent jau nenusiminus, bet ir nenustebinta kazko ypatingo...

Taip, kad be plauku tikrai neliksiu, nes sviesinti pradejau pries 7 menesius, o baigsiu dar po poros menesiu, viskas vyksta palaipsniui, be streso ir su gerom priemonem:)
Sekmes visoms:)
Atsakyti
QUOTE(superjulia @ 2009 08 18, 23:49)
Sveika renamej smile.gif Zynok su tokiais bandumais viena karta liksi be plauku.Jei nori-kirpejos patarimas-pagailek plauku,o tai neturesi ko sviesint.O kitom norinciom,galiu pasakyt,jog zinoma imanoma is juodukes pasidaryt blondine,bet tam reikia daug laiko,kantrybes ir zinoma pinigu,arba geros drauges ,kuri galetu sviesunti plaukus  sruogelem.Kas 1-2 menesius ir nelieciant saknu,bei pakartotinai dazant galu.Su laiku sruogu bus vis daugisu ir galu galia norimas rezultatas-blondine.Ir jei galvojat,jog tai brangu,paskaiciuokit kiek kainuoja atstatomieji sampunai,kaukes ir pan. smile.gif Sekmes visom norinciom but blondinem,bet nepamirskit-apart spalvos,turi but ir grazus bei blizgantis plaukas 4u.gif

Tiesa pasakius as sviesinti sruogelemis nelabai rekomenduociau is savo patirties. Nes vis sviesino sviesino, o po to daze vistiek visa galva ir plaukai smarkiai pasiuro. As esu bandziusi spalvos nuemeja ir net ne karta, ir galiu pasakyti, kad vistiek dazymas sruogelemis bent jau mano plaukams buvo labiausiai plaukams kenkiantis dalykas mirksiukas.gif Be abejo, plauku sviesinimas ir prieziura yra brangus malonumas, bet tas pacias profesionalias priemones galima ysigyti specializuotuose parduotuvese, tik reikia moketi su jomis elgtis, todel bet kam pirkti nerekomenduojama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renamej @ 2009 08 18, 13:02)
Ruosiuos pirkti gera nuemeja, kokios firmos ir is kur pirkai?
Aciukas drinks_cheers.gif

Blyn neatsimenu o pirkau grinai kur yra visos priemones kirpejom ...plauku prieziutai atsimenu kad pakuote buvo sidabrine rolleyes.gif sorry tikrai nepamenu tai buvo pries metus
Atsakyti
As va pagaliau pasidariau sekminga plauku spalvos nuemima, bet kirpykloj thumbup.gif tai esu patenkinta.. plaukai daug sveikesni nei pries tai, nes dejo daug kaukyciu, silde tryne man jas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra.g @ 2009 05 07, 21:16)
as taip pat kazkada buvau juoda kaip varna.atsibodo,tad ejau pas savo kirpeja.nusedejau uzpakaliuka,bet pavyko.kokius tris kartus dejo nuemikli ir laikiau neilgai ir nestipru.plaukuciams visai nepakenke. thumbup.gif

zai zai,patarsiu tada keis kirpeja.pasenusios paziuros.man per viena diena sutvarke.aisku norima spalva gavosi tik antra kart dazant plaukus.

sveika,gal tu vilniete? ir gal galetum isduoti pas kokia kirpeja tvarkeisi? 4u.gif mano plaukuciai tamsiai rudi,o as noriu sviesiu,bet pati tikrai neeksperimentuosiu schmoll.gif buciau liabai dekinga ax.gif
Atsakyti
Aga, man irgi butu idomu suzinoti smile.gif pati noreciau pasikeisti spalva smile.gif
Atsakyti
na as ir galiu pagaliau pasigirti, kad atsikraciau juodos paluku spalvos, nors pries metus teko naudoti spalvos nuemeja, deja jis man nepadejo, vel patapau juoduke... tad nusprendziau pasiryzti ilgesnei kovai su juodais plaukais... per metus laiko jie man ataugo, nors kas menesi ar pora menesiu visada kirpeja padazydavo saknis tamsesniais rudais beamonijakiais dazais, o galiukus - sviesesniais... taciau galiausiai visai nukirpau juodus galiukus ir db sviesi rudaplauke esu ir tuo patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrul @ 2009 08 29, 22:13)
na as ir galiu pagaliau pasigirti, kad atsikraciau juodos paluku spalvos, nors pries metus teko naudoti spalvos nuemeja, deja jis man nepadejo, vel patapau juoduke... tad nusprendziau pasiryzti ilgesnei kovai su juodais plaukais... per metus laiko jie man ataugo, nors kas menesi ar pora menesiu visada kirpeja padazydavo saknis tamsesniais rudais  beamonijakiais dazais, o galiukus - sviesesniais... taciau galiausiai visai nukirpau juodus galiukus ir db sviesi rudaplauke esu ir tuo patenkinta  smile.gif

Bet tikriausiai turėjo labai matytis skirtumas rudos ir juodos visus metus? g.gif
Atsakyti