Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti juodai dažytus plaukus?

QUOTE(Godute @ 2009 07 17, 12:18)
Merginos ,o man labai rupi koks plauku stovis buna panaudojus spalvos nuemeja 1karta?Neluzineja?Neissauseja kaip siaudai buna? g.gif, turiu ilgus plaukus ir bijau ,kad po sviesinimo teks kirpt.. doh.gif  verysad.gif

man po dvieju kartu galai labai nusiuro, tai teko kirpti
Papildyta:
QUOTE(jalka @ 2009 07 19, 20:51)
o kur galima nusipirkti tu plauku spalvos nuemeju? g.gif ar jie tik kirpyklose?

pasikartosiu - pirkau internetu
Atsakyti
as pirkau loreal nepamenu numerio bet raso spalvos nuemejas ir kazkada senai radus buvau palete lyg parduotuvese paziureti reik kartais raso numeriukas 00 ju manau kokiam droge tikrai bus o paukam tai sakes as va ka tik nusidaziau bet taip greit kokius 4 kartus kai variau po pora dienu pertraukeles dariau ir va sviesi bet nutriusus reik pas kirpeja begti
Atsakyti
Man tai baisu, kad tiek metu buvusi tamsi, staiga patapus sviesia galiu neapsikesti savo naujos isvaizdos biggrin.gif ir neistverus vel nusitamsinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 07 20, 13:57)
man po dvieju kartu galai labai nusiuro, tai teko kirpti
Papildyta:
pasikartosiu - pirkau internetu

gal galima nuoruoda internetinio puslapiuko is kurio pirkot?
Atsakyti
tai reik ziuret numerio 00 g.gif
reiks pasivaiksciot po kokius eurokos ar drogas..
radau ir internete 23 litai plius 8 siuntimas...
Atsakyti
QUOTE(jalka @ 2009 07 20, 17:24)
gal galima nuoruoda internetinio puslapiuko is kurio pirkot?

as sita pirkau thumbup.gif
http://www.proco.lt/...id=35&detal=519
bet ne internetu, o pas juos parduotuveje.
Atsakyti
Aš irgi noriu nusišviesint plaukus. Mano tokie kavos spalvos kažkur. Nėra juodi, tokie per vidurį tamsūs, o norisi natūralios spalvos - šviesios, pilkšvos, lyg light brown kažkur tokios. Plaukai ilgi ir stori, baisu rizikuot... :/ Nebijot jūs namuos užsiimti tais spalvų nuėmimais?
Atsakyti
as pirkau profesionalu plauku spalvos nuemeja allwaves

2kart nueminejau, is juodos i ryzai ruda patapau
tai tikrai plaukai issausejo, bet ka padarysi, juoda but nebegalejau doh.gif
Papildyta:
Aš irgi noriu nusišviesint plaukus. Mano tokie kavos spalvos kažkur. Nėra juodi, tokie per vidurį tamsūs, o norisi natūralios spalvos - šviesios, pilkšvos, lyg light brown kažkur tokios. Plaukai ilgi ir stori, baisu rizikuot... :/ Nebijot jūs namuos užsiimti tais spalvų nuėmimais?

aisku buvo labai baisu, bet kadangi neturejau keliu simtu litu kirpykloje ta padaryti, tai teko namuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquawille @ 2009 08 11, 15:06)

2kart nueminejau, is juodos i ryzai ruda patapau
tai tikrai plaukai issausejo, bet ka padarysi, juoda but nebegalejau doh.gif
Papildyta:

aisku buvo labai baisu, bet kadangi neturejau keliu simtu litu kirpykloje ta  padaryti, tai teko namuose ax.gif

Kazin kiek plauku liko po tokiu drastiniu priemoniu? g.gif Na nesvarbu, juk grozis reikalauja auku. mirksiukas.gif
As irgi ilgus metus vaiksciojau tamsi (ne juoda), atsibodo, visi aplinkui tik ir klausinejo, ko tokia pavargusi atrodau, o gi tamsus plaukai sitaip darke veida.
Dabar blonde ir tvarka - ,,vargo vakariene" su prieziura, tamsiems tiek nereikejo. doh.gif
Todel rudeneliui brandinu ideja pakeisti ,,kaili" i 2 tonais tamsesni. biggrin.gif
Atsakyti
sveikos wink.gif
nu mane kirpeja atsviesino dazydama plaukus 3 cm nuo saknu su 12 pric oksidatorium ir sviesiausiais dazais. pora tonu tikrai pasviesejau! 4u.gif
beje, gal kuri jau isbandet GARNIER color and shine dazus?
Atsakyti
Kazin kiek plauku liko po tokiu drastiniu priemoniu? g.gif Na nesvarbu, juk grozis reikalauja auku. mirksiukas.gif
As irgi ilgus metus vaiksciojau tamsi (ne juoda), atsibodo, visi aplinkui tik ir klausinejo, ko tokia pavargusi atrodau, o gi tamsus plaukai sitaip darke veida.
Dabar blonde ir tvarka - ,,vargo vakariene" su prieziura, tamsiems tiek nereikejo. doh.gif
Todel rudeneliui brandinu ideja pakeisti ,,kaili" i 2 tonais tamsesni. biggrin.gif

liko lygiai tiek pat kaip ir pries nuemima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquawille @ 2009 08 11, 15:06)

Ar lygiai nusiėmė spalva? Gal gali įmest plaukų nuotrauką prieš/po, kaip maždaug atšviesino? ax.gif
Atsakyti