O man dar idomu iki kokio sviesumo galima issviesinti su nuemeju ir po to dar dazant????..... Pas mane dazyti visiskai juodai, dar su melinu atspalviu.....
QUOTE(Akasha @ 2008 07 17, 10:31)
O man dar idomu iki kokio sviesumo galima issviesinti su nuemeju ir po to dar dazant????..... Pas mane dazyti visiskai juodai, dar su melinu atspalviu.....
Spalva isimsi iki sviesiai rudos manau
QUOTE(Egliukasz @ 2008 07 17, 10:50)
Spalva isimsi iki sviesiai rudos manau
psio, nusprendziau, gaut kažkaip natūralią spalvą, belieka apsispręst, į kurį saloną eit

audruzele, o pasakyk ten geri kirpejai dirba? labai noriu su tuo nuemeju, bet taip bijau kad nieko neliks is plauku

QUOTE(princesee @ 2008 07 17, 22:30)
audruzele, o pasakyk ten geri kirpejai dirba? labai noriu su tuo nuemeju, bet taip bijau kad nieko neliks is plauku 

siaip salonas neblogas. pati nebuvau, bet mano viena drauge ten lankesi. tai liko labai patenkinta. manau , kad vertetu pradziai uzsirasyt, kaip ir konsultacijai. kirpeja ivertins plauko bukle ir tada spreskite kas ir kaip. juk visada galima rasti iseiti , jei ne ten tai kitur

QUOTE(audruzele @ 2008 07 15, 23:58)
nuemejais nesinaudoja, nes savikaina brangi, o milteliai zymiai pigesnis variantas 

ne pigiausias variantas.man atrodo turi kiekviena kirpykla tai turet.bet paklust kliento.ar sutinka jis uz tai suplot tiek.bet manes nepaklause.o viska padare savaip.
O as kai buvau tamsiai rudai nusidaziusi, sugalvojau but blondine
. Tai nusipirkau milteliu ir nusiperoksidinau. Nuo rezultato gavau soka - plaukai kaip leles - geltoni, geltoni. Na ir zinoma- nusiure. Bet radau kirpykla, kurioje uzdejo superini atspalvi ir po to joje visada daziausi. Tai gi dabar turiu grazios spalvos plaukus, tk tenka naudoti daug kaukiu, kad nusiure nebutu. P.s.: ta kirpykla vadinasi T.A.D.A. Nepigu ten, bet man patinka, kad dazo labai graziais atspalviais (cia as apie blond) ir siltais ir saltais, kokie labiau tinka ior atrodo laabai naturaliai.

QUOTE(AsataN<-- @ 2008 07 17, 22:44)
ne pigiausias variantas.man atrodo turi kiekviena kirpykla tai turet.bet paklust kliento.ar sutinka jis uz tai suplot tiek.bet manes nepaklause.o viska padare savaip.
didesne dalis kirpeju dazus ir priemones perkasi patys, tad jie ir sprendzia ar pigiau ar brangiau ir kokybiskiau dirbti. o kliento privalu atsiklausti bet ka darant, nes moka juk jis .
QUOTE(audruzele @ 2008 07 17, 23:52)
didesne dalis kirpeju dazus ir priemones perkasi patys, tad jie ir sprendzia ar pigiau ar brangiau ir kokybiskiau dirbti. o kliento privalu atsiklausti bet ka darant, nes moka juk jis .
vat vat...

ne ne ne as blond nenoriu noriu rudu... taip ir pagalvojau jog pirma reikia konsultacijos
aciu tau audruzele, parasysiu kaip sekes

Audruzele, o jus dirbat dabar ar nelabai? mano plaukuciai nedazyti vidutines rudos spalvos bet labai noriu pabandyt juodai su melynu atspalviu nusidazyt. Bet vis suilaikydavau, nes galvojau juoda spalva sunku atsikratyt, o cia tiek gerumu prirasyta kad per diena nuimti galima. gal galeciau pas jus kur pasikonsultuot arba gal galit patart salona gera, kuris su sitais spalvu nuemejais dirba? man Kaune reiketu