Iškart atsiprašau už galimus kvailus klausimus
Jau senai audžiu mintį šiek tiek pasišviesinti plaukus. Dabartinė mano spalva yra tamsiai ruda (beveik juoda), o aš norėčiau keliais tonais šviesesnių (bent jau vidutinės rudos). Prieš kelias dienas užsiminiau apie tai savo kirpėjai, bet ji tik pasišiaušė ir liepė sruogintis. Dar aišku pasakė, kad kainuos labai daug ir truks viskas labai ilgai (ne vieną ir ne tris vizitus į kirpyklą). Kruopščiai perskaičiau visą temą ir nusprendžiau išbandyti tą spalvos nuėmėją, vis tik iškilo keli klausimai, gal kas galės patarti.
Mano natūralūs plaukai yra atauge kokį centimetrą turbūt, dar nelabai matosi, tačiau nežinau, ar tepti tą nuėmėją ant visų plaukų (įskaitant ir natūralias šaknis) ar tik ant tų, kurie dažyti? Nuėmus spalvą, kiek skaičiau, reikia būtinai uždažyti 3-4 tonais šviesesne spalva nei norima, tai noriu paklausti, ar reikia dažyti tą pačią dieną iškart po spalvos nuėmimo?
Beje, gal kuri bandėte skirtingus spalvos nuėmėjus ir galit palygint?
QUOTE(Egliukasz @ 2008 12 27, 21:58)
Nu ok merginos, dar karta papasakosiu kaip dariau as. Pasidariau dvi nuemimo spalvos proceduras, nes tiek kartu ir uzteko man to buteliuko. Apsiziurejau savo plaukus - man karameliniai gavos nuo tamsiai rudu. Tada daziau su 11 nr. atspalviu. Gavausi sviesi. Pavaiksciojau, savaite laiko, kad atsigautu plaukai ir tada jau daziau su tokiais dazais, kokiais noriu. Juos uztepus, kas pora min. stebejau, kokio tamsumo darosi, lekiau plauti 10 min. anksciau nei priklauso, spalvyte gavosi tokia, kokios norejau
Jeigu virsugalvis sviesesnis, galai tamsesni, dazykit su tuo paciu atspalviu taip - virsugalvis su 3%, galai su 6%.
Egliuk, jei dar lankaisi čia gal gali paaiškinti, ar Tavo paskutinis sakinys su % yra apie pirmąjį dažymą (po nuplovimo) ar apie tolesnį?
Ruošiuosi visiems galimiems atvejams
Papildyta:
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 27, 11:42)
as dariau dvieju dienu tarpa tarp sviesinimu. po to uzdaziau sviesia spalva, bet visvien tamsi gavosi

po to dejau sruogeles ir dabar as blondine
siaip nerekomenduociau nuemeja naudoti daugiau kaip du kartus, nes labai plauka gadina
Gute, o kokius dažus naudojai? Ir kur nuėmėją pirkai Klaipėdoje?