Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti juodai dažytus plaukus?

man tai reiketu vilniui... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(audruzele @ 2008 07 12, 13:42)
paciai tikrai nepatariu. o kokiam mieste reiketu ?

Vilniuje ax.gif
Atsakyti
"biodroga spa " raugyklos 4a vilnius
Atsakyti
O tu pati kirpeja??? Gal namuciuose darai??? ax.gif Nes tikrai noreciau atsinaujinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 07 10, 15:37)
Pries tris metus turejau sviesiu plaukus ir nusidaziau juodai doh.gif  O dabar vel turiu nerealia svajone juos issviesinti..... Nebezinau ka daryti ir ar tai imanoma.
Praejusiais metais kai bandziau pati juos sviesinti, tai gavosi taip, kad netekau puses savo plauku......  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Na cia jau pati kalta, kad namie pati tai dariau...
Dabar mintis apie sviesius plaukus varo is proto... Labai noriu sviesiu plauku, bet bijau, kad ir vel nudegs..... gal sruogom sviesinant po truputi iseitu tai pagaryti....

Gal kazkas jau bande/issisviesino juodai dazytus plaukus???
Patarkit ka daryti.... ar tiesiog susitaikyti su juoda spalva???? verysad.gif

Figaro kirpykloje man nueme juoda spalva:) aisku su viskuo...nuemimas ir dazymas dviem spalvom atsiejo 200lt..bet buvo verta.atsikraciau tos spalvos..
o seip bandziau atsiaugint..bet nedaziau ant virsaus sviesia schmoll.gif jei jau kenti,tai geriau pakentet kol ataugs nei dazyt ant virsaus.
Atsakyti
QUOTE(audruzele @ 2008 07 12, 20:28)
"biodroga spa "  raugyklos 4a vilnius

kokia maždaug kaina? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 07 13, 00:20)
Figaro kirpykloje man nueme juoda spalva:) aisku su viskuo...nuemimas ir dazymas dviem spalvom atsiejo 200lt..bet buvo verta.atsikraciau tos spalvos..
o seip bandziau atsiaugint..bet nedaziau ant virsaus sviesia schmoll.gif jei jau kenti,tai geriau pakentet kol ataugs nei dazyt ant virsaus.

Na atsiauginti naturaliu man tikrai neuzteks kantrybes.... Labai nemegstu vaikscioti su ataugusiomis saknimis ir keliu spalvu..... jei kirpeja pasirasytu issviesinti normaliai tai pinigeliu tikrai negaila......
plauku, man negaila, nes siaip stiprus ir auga gan greitai.... taigi jei siek tiek ir nusiurs tai greit ataugs ir tuos galus galesiu nukirpti...... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 07 13, 18:25)
Na atsiauginti naturaliu man tikrai neuzteks kantrybes.... Labai nemegstu vaikscioti su ataugusiomis saknimis ir keliu spalvu..... jei kirpeja pasirasytu issviesinti normaliai tai pinigeliu tikrai negaila......
plauku, man negaila, nes siaip stiprus ir auga gan greitai.... taigi jei siek tiek ir nusiurs tai greit ataugs ir tuos galus galesiu nukirpti......  ax.gif

tai jei greit auga,tai gal ataugint geriau ?
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 07 13, 00:13)
O tu pati kirpeja??? Gal namuciuose darai???  ax.gif  Nes tikrai noreciau atsinaujinti  mirksiukas.gif

taip as kirpeja, bet as is kauno
Papildyta:
QUOTE(Stigma @ 2008 07 13, 08:27)
kokia maždaug kaina? blush2.gif

apie 150-200 lt. ( spalvos isemimas su dazymu )
Atsakyti
o plaukuciai labai pazeidziami tuo nuemeju? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 07 13, 19:45)
o plaukuciai labai pazeidziami tuo nuemeju? unsure.gif

Na kiek as skaiciau, tai spalvos nuemejas daug maziau kenkia plaukams, nei bandyti is karto sviesinti kokiais milteliais..... g.gif
Atsakyti
yra lb geras carin firmosw nuemejas kyris visikai nekenkia plaukui irgalima per 1d tapt blondine,be jokiu kenkimu plaukui,sakysit neimanoma-patikekit tikrai iimanoma tik reik pabandyt,sekmes
Atsakyti