Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip greičiau išvaryti sūnų paauglį iš namų...

QUOTE(x Samane @ 2008 07 14, 20:12)
PPT ačiū ne, buvau prieš 6 metus ir daugiau tai nė už ką ax.gif ,o mokykloje auklėtojai pasiūlius , ne jam bet kitiem su psichologe mokyklos susitikti, tie kategoriškai atsisako , nes jie matote ne psichai doh.gif ...
Tad lieka internetas ir knygos ax.gif

Ir mes ten lankėmės ir tikrai nenusivylėm ax.gif Kažin, kas tokio galėjo nutikti, kad taip kategoriškai nusiteikėt prieš PPT? g.gif blink.gif
Atsakyti
Aš saviškės neverčiu niekur eit. Nori išeina, nori sėdi namie. Kompiuterio neriboju irgi. O gimtadienių ji nenori. g.gif Siūliau padaryt gimtadienį boulingo klube su draugais, bet ji atsisakė. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Doncewa @ 2008 07 15, 12:47)
Aš saviškės neverčiu niekur eit. Nori išeina, nori sėdi namie. Kompiuterio neriboju irgi. O gimtadienių ji nenori.  g.gif  Siūliau padaryt gimtadienį boulingo klube su draugais, bet ji atsisakė.  unsure.gif

Įdomu kokio amžiaus jūsų dukra? Ir ar turi anksčiau čia aptartų elgesio ir mokymosi problemų?

Atsakyti
14 jai. Visada tokia rami buvo. Ir dabar tokia. retkarčiais su draugėm į kiną nueina bet retai. Nežinau, niekuomet neturėjau su ja problemų, tik vat nežinau, aš tokio amžiaus namie nesėdėdavau. Keista, kad ji sėdi. Nors laikai keičiasi. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Doncewa @ 2008 07 15, 13:35)
14 jai. Visada tokia rami buvo. Ir dabar tokia. retkarčiais su draugėm į kiną nueina bet retai. Nežinau, niekuomet neturėjau su ja problemų, tik vat nežinau, aš tokio amžiaus namie nesėdėdavau. Keista, kad ji sėdi. Nors laikai keičiasi.  rolleyes.gif

Na, aš nelabai namisėda buvau, bet vakarais po diskotekas ar kitus bendraamžių susibūrimus nesiduodavau vien todėl, kad negaišti laiko, derantis su tėvais, o po to jiems nervų negadint. biggrin.gif
Atsakyti
Naujas Vardas kaip jums sekasi? gal bent kiek pagerejo santykiai su sunumi?
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2008 07 12, 11:48)
Kiekvieno mūsų aplinkoje tikrai yra pavyzdžių, kai vienas vaikas buvo verčiams lankyti vidurinę ir niekio gyvenime nepasiekia, o kitas išleistas į profesinę skinasi kelią į aukštumas  mirksiukas.gif

Va va, yra mūsų draugų tarpe ne vienas ereliukas mokykloje patingejes mokytis ir isejes i profke, uz tai dabar, vyrai mūrai uzsispyre pabaigineja aukstasias thumbup.gif . Ateina laikas, kai pats pradedi vertinti situacija ir galvoti kas tu esi, kas nori buti, kokia turetu buti tavo ateitis, ar dabartis tave tenkina. Ne kiekvienam tevai gali buti kelrodis, kitiems ta kelia reikia atrasti patiems 4u.gif
Atsakyti
4u.gif

QUOTE(toscana @ 2008 07 01, 14:25)
Visos taip ir pulsim galvą glostyt, vajej kaip čia blogai. Vaikas blogas. Nu blyn, kokį užsiauginot tokį ir turit. Paprastai vaikai patys neužauga, juos kažkas užaugina, kažkas auklėja, ar su šituo kitaip buvo?

g.gif g.gif g.gif jeigu visi būtų tokie pat kaip jų tėvai, tai pasaulis visai nesikeistų... kartais vaikai tikrai skiriasi nuo savo tėvų... ne viskas priklauso nuo auklėjimo. 50 proc - auklėjimas, 50 proc. - asmenybė...

QUOTE(Naujas.vardas @ 2008 07 01, 14:29)
Aš iki šiol jam net kuprinę mokyklai sudėdavau, nes tai buvo vienintelis garantas, kad viską nusineš. Dukrelė nei pusės tiek negauna. Sūnaus klausimas yra pagrindinė mūsų šeimos tema, mes jau nebeturime savo gyvenimo - vien tik jo išsišokimai ir problemos. Man baisu pačiai sau prisipažinti, bet aš pasiekiau tą lygmenį, kai pradedu nekęsti savo sūnaus ir man jau net pasidarė nebesvarbu, kad jis niekur neįstos

verysad.gif unsure.gif labai žiauri situacija. jūsų vaikas egoistas, manipuliuoja jumis. gal jūs išssiųskit jį į kokią karinę mokyklą? arba į užsienį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saturno_sesely: 27 rugpjūčio 2008 - 04:03
QUOTE(saturno_sesely @ 2008 08 27, 04:53)
4u.gif 
g.gif  g.gif  g.gif  jeigu visi būtų tokie pat kaip jų tėvai, tai pasaulis visai nesikeistų...  kartais vaikai tikrai skiriasi nuo savo tėvų... ne viskas priklauso nuo auklėjimo. 50 proc - auklėjimas, 50 proc. - asmenybė...
verysad.gif  unsure.gif  labai žiauri situacija. jūsų vaikas egoistas, manipuliuoja jumis. gal jūs išssiųskit jį į kokią karinę mokyklą? arba į užsienį?

patrimas niekam tikes
Atsakyti
jūsų vaikas egoistas, manipuliuoja jumis. gal jūs išssiųskit jį į kokią karinę mokyklą? arba į užsienį?

Atiduoti vaiką į vaikų namus ir pasigimdyti dar vieną doh.gif (bent jau taip ruošėsi daryti viena "supermamytė" anksčiau paskelbtoje temoje), kuris kol bus mažas Jūsų klausys, o kai paaugs iškils problemų - vėl į vaikų namus. Iš tokių "supermamyčių" ne tik motinystės teises atimti, bet ir sterilizuoti.
Atsakyti
QUOTE(MILVA @ 2008 08 28, 17:10)
jūsų vaikas egoistas, manipuliuoja jumis. gal jūs išssiųskit jį į kokią karinę mokyklą? arba į užsienį?
  Atiduoti vaiką į vaikų namus ir pasigimdyti dar vieną  doh.gif  (bent jau taip ruošėsi daryti viena "supermamytė" anksčiau paskelbtoje temoje), kuris kol bus mažas Jūsų klausys, o kai paaugs iškils problemų - vėl į vaikų namus. Iš tokių  "supermamyčių"  ne tik motinystės teises atimti, bet ir sterilizuoti.

ar bent mastot ka rasot ar ne? juk be pacios dar kiti skaito.
Atsakyti
QUOTE(saturno_sesely @ 2008 08 27, 04:53)
4u.gif 
g.gif  g.gif  g.gif  jeigu visi būtų tokie pat kaip jų tėvai, tai pasaulis visai nesikeistų...  kartais vaikai tikrai skiriasi nuo savo tėvų... ne viskas priklauso nuo auklėjimo. 50 proc - auklėjimas, 50 proc. - asmenybė...
verysad.gif  unsure.gif  labai žiauri situacija. jūsų vaikas egoistas, manipuliuoja jumis. gal jūs išssiųskit jį į kokią karinę mokyklą? arba į užsienį?

Jūs šitą patarimą rimtai davėt? Ar dėl to, kad mama suprastų, jog dar myli savo sūnų?
Atsakyti