Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip greičiau išvaryti sūnų paauglį iš namų...

man įdomu pasidarė, o ar yra kokia nors institucija padedanti su "sunkiais" vaikais? radau tik pagalbą vaikam iš socialinės rizikos šeimų.. o ar yra kažkas normaliom šeimom? g.gif
Atsakyti
O man įdomu apie kokio amžiaus vaikus jūs čia kalbatės? Negi tarkim 13-mečio jau neina patiems tėvams sutvarkyti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2010 01 11, 15:34)
O man įdomu apie kokio amžiaus vaikus jūs čia kalbatės? Negi tarkim 13-mečio jau neina patiems tėvams sutvarkyti? blink.gif

būtent nuo 13- 16 metų ir prasideda problemos mirksiukas.gif Paskui jau užauga, vingių daugiau atsiranda smegenyse ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joreta: 11 sausio 2010 - 17:06
Tai maniškiams 13 ir 15, bet jokių problemų neturiu, neskaitant kad tingi tvarkytis . Nors jaučiu kad dar pateiks man kokią "dovanėlę". doh.gif Negali būti vis kas čiki piki. blink.gif
Tfu, tfu, kad neprikarksėčiau pati sau ko nors negero. Nes dabar galiu tik pagirti saviškius. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2010 01 11, 21:29)
Tai maniškiams 13 ir 15, bet jokių problemų neturiu, neskaitant kad tingi tvarkytis . Nors jaučiu kad dar pateiks man kokią "dovanėlę". doh.gif  Negali būti vis kas čiki piki.  blink.gif
  Tfu, tfu, kad neprikarksėčiau pati sau ko nors negero. Nes dabar galiu tik pagirti saviškius. rolleyes.gif

Tai puiku thumbup.gif Gi ne visi "ežiukus" augina mirksiukas.gif Pažįstu tikrai nemažiai neproblemiškų paauglių 4u.gif Ir tikrai viskas gali būti čiki piki thumbup.gif
Atsakyti
va kaip tik sostineje yra.Zinau,kad prie Matulaicio baznycios yra rengiami kaip susirinkimai kuriuose kalbama apie ivairias problemas ir tuo paciu ten galima kreiptis del sunkiu vaiku
Atsakyti
QUOTE(japoniuke1 @ 2010 01 11, 22:29)
Tai maniškiams 13 ir 15, bet jokių problemų neturiu, neskaitant kad tingi tvarkytis . Nors jaučiu kad dar pateiks man kokią "dovanėlę". doh.gif  Negali būti vis kas čiki piki.  blink.gif

numaniskiams 12 ir 10 metu, kazkaip kartais oziuku rageliai pasirodo, bet as kazkaip nuo mazu dieneliu neapsileidau, kad per daug balsa keltu ant manes. nors ir gyvenu su antru vyru, jiems ne tevas, bet kazkaip pakankamai gerai visi sutariam, kazkaip jaucia pagarba jie jam ir jis jiems, zodziu smagu.... na o su tvarka tai taipogi turiu bedu, nes esu pakankamai tvarkinga ir mane erzina betvarke ju kambaryje, net nezinau ka daryti,bet bandau su kompiuteriu kartais pasantazuoti, tai 10 min ir blizga visur. tai ir nezinau ar gerai elgiuosi ar nelabai rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip matau tvarkymasis tai visų paauglių problema. Kai man baigėsi kantrybė rankioti smirdančias kojines iš palovių ir nuo grindų, tai aš vieną kart surinkau ir sukišau visą tą gėrį į kuprinę tarp sąsiuvinių. O kadangi kuprinė atsegama retai, tai su tuo turtu maniškis nukeliavo į mokyklą tongue.gif (tuomet jam buvo 13 m.)
Grįžęs aišku ėmė rėkaut, o aš pasakiau kad kai tik rasiu ką nors panašaus į kojne ar triūsikus ne vietoj darysiu tą patį. thumbup.gif
Žinokit padėjo.... kokiam mėsnesiui.
Atsakyti
oj geraspadaryt ir man taip turbut reikes , nes kojines tai pastoviai metosi be vietos biggrin.gif
Atsakyti
bitele,gerai sugalvojai! thumbup.gif Astai ant liustros kabinau kuri laika kojines,triusikus numestus-tai irgi kuriam laikui neblogai veike! Juolab,kad norint nusikabinti dar turejo ir kede atsinesti,nes tada dar nepasieke to liustro nuo grindu! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(zemec @ 2010 01 13, 09:48)
bitele,gerai sugalvojai! thumbup.gif Astai ant liustros kabinau kuri laika kojines,triusikus numestus-tai irgi kuriam laikui neblogai veike! Juolab,kad norint nusikabinti dar turejo ir kede atsinesti,nes tada dar nepasieke to liustro nuo grindu! tongue.gif

nu as dabar pati turbut tos liustros nepasiekciau biggrin.gif o veliau bus galima ir tokius metodus isbandyti
Atsakyti
QUOTE(*bitele* @ 2010 01 12, 12:37)
Kaip matau tvarkymasis tai visų paauglių problema. Kai man baigėsi kantrybė rankioti smirdančias kojines iš palovių ir nuo grindų, tai aš vieną kart surinkau ir sukišau visą tą gėrį į kuprinę tarp sąsiuvinių. O kadangi kuprinė atsegama retai, tai su tuo turtu maniškis nukeliavo į mokyklą  tongue.gif  (tuomet jam buvo 13 m.)
Grįžęs aišku ėmė rėkaut, o aš pasakiau kad kai tik rasiu ką nors panašaus į kojne ar triūsikus ne vietoj darysiu tą patį.  thumbup.gif
Žinokit padėjo.... kokiam mėsnesiui.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Čia tai geras, maniškis save tai labai prisižiūri- net per daug , bet va savo kampų nesitvarko. schmoll.gif
Atsakyti