QUOTE(japoniuke1 @ 2010 01 11, 15:34)
O man įdomu apie kokio amžiaus vaikus jūs čia kalbatės? Negi tarkim 13-mečio jau neina patiems tėvams sutvarkyti?
būtent nuo 13- 16 metų ir prasideda problemos Paskui jau užauga, vingių daugiau atsiranda smegenyse
QUOTE(japoniuke1 @ 2010 01 11, 21:29)
Tai maniškiams 13 ir 15, bet jokių problemų neturiu, neskaitant kad tingi tvarkytis . Nors jaučiu kad dar pateiks man kokią "dovanėlę". Negali būti vis kas čiki piki.
Tfu, tfu, kad neprikarksėčiau pati sau ko nors negero. Nes dabar galiu tik pagirti saviškius.
Tfu, tfu, kad neprikarksėčiau pati sau ko nors negero. Nes dabar galiu tik pagirti saviškius.
Tai puiku Gi ne visi "ežiukus" augina Pažįstu tikrai nemažiai neproblemiškų paauglių Ir tikrai viskas gali būti čiki piki
QUOTE(japoniuke1 @ 2010 01 11, 22:29)
Tai maniškiams 13 ir 15, bet jokių problemų neturiu, neskaitant kad tingi tvarkytis . Nors jaučiu kad dar pateiks man kokią "dovanėlę". Negali būti vis kas čiki piki.
numaniskiams 12 ir 10 metu, kazkaip kartais oziuku rageliai pasirodo, bet as kazkaip nuo mazu dieneliu neapsileidau, kad per daug balsa keltu ant manes. nors ir gyvenu su antru vyru, jiems ne tevas, bet kazkaip pakankamai gerai visi sutariam, kazkaip jaucia pagarba jie jam ir jis jiems, zodziu smagu.... na o su tvarka tai taipogi turiu bedu, nes esu pakankamai tvarkinga ir mane erzina betvarke ju kambaryje, net nezinau ka daryti,bet bandau su kompiuteriu kartais pasantazuoti, tai 10 min ir blizga visur. tai ir nezinau ar gerai elgiuosi ar nelabai
Kaip matau tvarkymasis tai visų paauglių problema. Kai man baigėsi kantrybė rankioti smirdančias kojines iš palovių ir nuo grindų, tai aš vieną kart surinkau ir sukišau visą tą gėrį į kuprinę tarp sąsiuvinių. O kadangi kuprinė atsegama retai, tai su tuo turtu maniškis nukeliavo į mokyklą (tuomet jam buvo 13 m.)
Grįžęs aišku ėmė rėkaut, o aš pasakiau kad kai tik rasiu ką nors panašaus į kojne ar triūsikus ne vietoj darysiu tą patį.
Žinokit padėjo.... kokiam mėsnesiui.
Grįžęs aišku ėmė rėkaut, o aš pasakiau kad kai tik rasiu ką nors panašaus į kojne ar triūsikus ne vietoj darysiu tą patį.
oj geraspadaryt ir man taip turbut reikes , nes kojines tai pastoviai metosi be vietos
bitele,gerai sugalvojai! Astai ant liustros kabinau kuri laika kojines,triusikus numestus-tai irgi kuriam laikui neblogai veike! Juolab,kad norint nusikabinti dar turejo ir kede atsinesti,nes tada dar nepasieke to liustro nuo grindu!
QUOTE(zemec @ 2010 01 13, 09:48)
bitele,gerai sugalvojai! Astai ant liustros kabinau kuri laika kojines,triusikus numestus-tai irgi kuriam laikui neblogai veike! Juolab,kad norint nusikabinti dar turejo ir kede atsinesti,nes tada dar nepasieke to liustro nuo grindu!
nu as dabar pati turbut tos liustros nepasiekciau o veliau bus galima ir tokius metodus isbandyti
QUOTE(*bitele* @ 2010 01 12, 12:37)
Kaip matau tvarkymasis tai visų paauglių problema. Kai man baigėsi kantrybė rankioti smirdančias kojines iš palovių ir nuo grindų, tai aš vieną kart surinkau ir sukišau visą tą gėrį į kuprinę tarp sąsiuvinių. O kadangi kuprinė atsegama retai, tai su tuo turtu maniškis nukeliavo į mokyklą (tuomet jam buvo 13 m.)
Čia tai geras, maniškis save tai labai prisižiūri- net per daug , bet va savo kampų nesitvarko.