Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip greičiau išvaryti sūnų paauglį iš namų...

QUOTE(Naujas.vardas @ 2009 08 27, 23:23)

Mane labai nustebino giminaiciu pasakojimas, kad jis (mano akimis absoliutus "grubijanas" ir egoistas) nuvaziaves pas senelius puole juos apsikabino (as jo tokio neisivaizduoju namuose) ir savo iniciatyva viska padeda mociutei, kad sunkiai kelti nereiktu (ji tik ka is ligonines su sirdies liga).

nenoriu taip sakyt, bet del to patys tevai gali buti kalti. pvz mano drauges dukra su tevais irgi elgiasi bjauriai, o su su kitais maloniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xxPATRICIJAxx @ 2009 08 28, 10:38)
nenoriu taip sakyt, bet del to patys tevai gali buti kalti. pvz mano drauges dukra su  tevais irgi elgiasi bjauriai, o su su kitais maloniai ax.gif

žinau vieną veikėją (šešiolika jam berods) namie ir mokykloj niekas su juo nesusitvarko, prieš draugus erelis (gatvės muštynės ir pan), o prieš giminaičius visokius tai angelėlis, kokių reta (mandagus, pasiūlo pagalbą, pasiūlo kavos atnešt ir pan)..
Atsakyti
Gal paprasčiausiai sunku griauti įvaizdi, draskei draskei tėvams akis, negali vieną dieną prabusti ir nebekovot g.gif O ir draugams vieną dieną nebepasakysi-žinai petrai, nebesikeik ir nebelupkim tų mažiukų, noriu būt geras žmogus doh.gif Dažnai atsidūręs kitoje aplinkoje žmogus turi galimybę ir elgtis kitaip, aplinkiniai paprasčiausiai tavęs nepažysta, nesitiki iš tavęs zbitkų, nestebi, kaip pro padidinimo stiklą "ką dar iškrėsi". Nėra jokios nuomonės, įspūdžio apie tave-viską kuri iš naujo..Manau perkėlimas į kitą mokyklą, pakeitimas aplinkos labai teigiamas dalykas smile.gif Gali parodyti savo kitą pusę, su gėrio grūdeliais smile.gif
Atsakyti
mielosios, aš pati buvau toks paauglys, kurį norėjosi iš namų kuo greičiau išvyti blush2.gif blush2.gif blush2.gif ..... Ir vijo tėvai...
Bijau, kas bus, kai manieji vaikai paauglystės sulauks.... Bet noriu,kad jie žinotų - myliu juos!!!!!!!!! Jei žinos, tikiu, kad nesiegs kaip aš... (net jūsiškiai angeliukai, lyginant su manimi paauglystėje blush2.gif )
Nes nuo 15 pradėjau durnavoti blush2.gif Pankavau, metalistavau...- žodžiu įvairiai su išvaizda darkiaus, vėliau po sektas ir religijas pradėjau klajot: tikėjimo žodis, krišnaitai, satanistai, provoslavai, katalikai, jehovos liudininkai.... Rūkyt pradėjau, vėliau ir alkoholis laiks nuo laiko pasipainiodavo, buvo ir "žolės", ir "ratų"... Tėvų neklausiau, galėjau juos ramiai iškeikt... Jie mane kasdien lupo, o aš toliau taip elgiaus.... Bėgiojau iš pamokų...Bėgiojau iš namų.... Visaip būdavo - negrįždavau ir dieną, ir savaitę... O 17 metų sulaukus beveik visiems metams iš namų išsidanginau.... Mečiau 12 klasėj mokyklą (o mokiaus be trejetų penkiabalėj sistemoj) ir pabėgau iš namų valkiotis po plačiąją Rusiją...
Žodžiu,daugelio iš jūsų vaikai tikrai geresni...
Rašau, kad paguosčiau mirksiukas.gif Tikėkit, kad gali jūsų vaikai "normaliais" užaugti mirksiukas.gif Jei aš pavirtau "normalia (turiu šeimą, du žavius vaikus, savus namus, esu baigus magistrantūrą, nesukandėjus ir t.t.), tai ir jie gali mirksiukas.gif
Tik mylėkit savo vaikus, nesakykit, kad norit jais atsikratyt, sakykit, kad mylit rolleyes.gif Juk taip ir yra bigsmile.gif
Atsakyti
melsvaižalia, įdomu, o kokios buvo tokio elgesio priežastys?
Atsakyti
Labuka

Maniskis dar mazas, palyginus, bet oi oi oi kas darosi. Ir dazniausiai zinoma as pykstu, aiskinu jam, ber kartais ir prasviesejimu akimirku buna. Kai jau ziojiesi ka tam nenaudeliui sakyti ir atsimeni save tokiu metu lygiai lygiai tokioje pacioje situacijoje..... biggrin.gif
nu ir ka tada.... biggrin.gif nu vat ir kaip tada savo pacios vaika bart uz tai, ka ir pati darydavai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelita @ 2009 08 29, 17:17)
Maniskis dar mazas, palyginus, bet oi oi oi kas darosi. Ir dazniausiai zinoma as pykstu, aiskinu jam, ber kartais ir prasviesejimu akimirku buna. Kai jau ziojiesi ka tam nenaudeliui sakyti ir atsimeni save tokiu metu lygiai lygiai tokioje pacioje situacijoje..... biggrin.gif
nu ir ka tada.... biggrin.gif  nu vat ir kaip tada savo pacios vaika bart uz tai, ka ir pati darydavai biggrin.gif

Jūs esate mama, o jis - vaikas. Jūsų pareiga jį auklėt. Kai buvote vaikas, jus auklėjo tėvai. Jie jums skiepijo taisykles. Dabar jūsų pareigos kitos. O ką jis pasiims iš jūsų auklėjimo, tai tą ir turės. Bet palikti savieigai negalima. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelita @ 2009 08 29, 18:17)

nu ir ka tada.... biggrin.gif  nu vat ir kaip tada savo pacios vaika bart uz tai, ka ir pati darydavai biggrin.gif

net ir kai daro kažką neleistino? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2009 08 30, 12:51)
net ir kai daro kažką neleistino?  g.gif

kas tavo nuomone neleistina? kai kurios mamos savo vaikus laiko uz trumpo pavadelio, neleidzia daryti tai, kas kitai mamai visiskainormalu arba viska per daug sureiksmina
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2009 08 28, 12:23)
Gal paprasčiausiai sunku griauti įvaizdi, draskei draskei tėvams akis, negali vieną dieną prabusti ir nebekovot  g.gif O ir draugams vieną dieną nebepasakysi-žinai petrai, nebesikeik ir nebelupkim tų mažiukų, noriu būt geras žmogus  doh.gif Dažnai atsidūręs kitoje aplinkoje žmogus turi galimybę ir elgtis kitaip, aplinkiniai paprasčiausiai tavęs nepažysta, nesitiki iš tavęs zbitkų, nestebi, kaip pro padidinimo stiklą "ką dar iškrėsi". Nėra jokios nuomonės, įspūdžio apie tave-viską kuri iš naujo..Manau perkėlimas į kitą mokyklą, pakeitimas aplinkos labai teigiamas dalykas  smile.gif Gali parodyti savo kitą pusę, su gėrio grūdeliais  smile.gif

sutinku su siuo postu... ir mano vaikas sokineja i akis man, ir kol nepradedi keisti savo reakciju i jo elgesi, tol jis nekeicia savo elgesio. sunku pripazinti, bet vis delto pokyciai turi prasidedi nuo musu - tevu. va, kad ir tokia situacija: tevas uz kazka uzdraude sunui visa diena sesti prie kompo, tas baisiausiai supyko, pradejo nesamones daryti. anksciau sokdavau su moralais, o dabar net juokas sueme, tiesiog pasakiau: "matau pyksti, nu tai duodu 5 min gali nesamones kresti, o po to laukiu paaiskinimo". Ir kas keisciausia, kad jam ne minutes nereikejo, pats pradejo juoktis ir sakyti, kad jau gana to kvailo elgesio...

Beje RUT, o kiek taviskiui metu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo besitikinti: 31 rugpjūčio 2009 - 10:37
Aciu Naujas.Vardas uz palaikyma.

Siuo metu maniskiam eina 16-ti.
Patikekit su vyru viska isbandem - ir psichologo pagalba, ir bausmes ir skatinimus, ir demesio nekreipdavom i jo nesamones. Bet kiek gi galima. Mano pacios nervai gal silpnesni, bet vyras buvo siskunijusi ramybe. Dabar gi ji paauglys sunus per pora minuciu is kantrybes sugeba isvesti. Su tevu jie bendrauja visai prastai. Nors tevas ir is policijos ji kelis kartus "trauke", t.y. bande su zmonem graziuoju susitarti ir su savim i visokius renginius vezesi, kol as su maziukais buvau, zvejoti, dviraciais vazineti. Bet sunui paagliui neidomu.

Vakar tai is viso is kantrybes isvede, nuvaziavom batu pirkti, tai, kadangi tu, kuriuos buvo issirinkes neberado, tai kiti isparduodami netiko. Pradejo reikalauti, kad uz 400 lt. nupirkciau, o as jam aiskinu, kad as tokiu pinigu neuzdirbu, o jam dzin. Aiskina, kad kitiems perka ir ne po viena pora. Pradejo nepasitenkinima ant manes lieti, pareiske, kad per mane rugsjo 1 dabar i mokykla neeis, o eis su draugaus gerti. Va taip vat tiesiai sviesiai. Grizau as is tu parduotuviu susinervinusi, visa diena buvo sugadinta. Nors pries 2 savaites kai vienas batu nuvaziavo ir issirinko, sakiau, kad kasoj paliktu, po darbu nuvaziuosiu ir sumokesiu. Bet to nepadare, net nesuprantu kodel.

Atsakyti
Laukiu rytdienos, t.y. rugesjo 1 d. su didziausia baime. Nueis i mokykla, nenueis...
Bijau, kad nuo pat pirmos dienos neprasidetu jo nesamones, nes senojoj mokykloj visi mokytojai buvo pakraupe jo elgesiu pastaraisiais mokslo metais. Nepagarba, keiksmazodziais, pamoku trukdymu...Pavargau per paskutinius 2 metus nuo mokytoju, aukletojos, pavaduotoju priekaistu, slenksciai visi numinti mokyklos. Nervai nelaikydavo, nusibliaudavau tikraja to zodzio prasme.
Duok dieve, kad kas pasikeistu.

As jam sakau, sunau eini i nauja vieta, tai parodyk save is geros puses, kad gali, kad moki, niekas taves ten nepazista, nezino, tegu nuomoe apie tave teigiama susidaro.
O jam dzin (nors jis riebiau pasako).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RUT@Braske: 31 rugpjūčio 2009 - 12:17