Sveikos,
dėkui visoms už komentarus.
Galiu pasakyti tik tiek, kad su sūnum kalbėjomės ir dabar vis dar bandom karts nuo karto pasikalbėt. Nors kaip jis pats sako, tai jo mūsų kvailos kalbos visai nedomina ir mūsų taip pat neturi dominti jo draugai, kur ir su kuo jis būna, ką ruošias daryt ateity.
Praeitais metais, kai prasidėjo visos problemos, vaikščiojom pas psichologą. Sunkiai įkalbėjom ir jau buvom bepradedą tikėti, kad jis po truputį rimsta. Bet deja tai buvo labai laikina, galėčiau teigti net kad po psichologo pablogėjo - t.y. nebeliko jokių atsakomybių ir įsipareigojimų iš jo pusės. O iš mūsų jis pradėjo dar labiau reikaluti pinigų, pramogų, kompiuterio per visą dieną, pradėjo eiti iš namų be leidimo, negrįžti naktį namo. Po psichologės atostogų pas ją atsisakė lankytis - neįdomu jo žodžiais jis ne koks psichas ir nieko naujo jis jam nepasakys, nes ir taip viską geriau žino.
Blogiausia yra tai, kad jis visai negalvoja apie savo ateiti ir neturi jokių tikslų nei norų
Bijom jį pajudinti ir ko paprašyti, nes prasideda zirzimas, priekaištai ir dar blogiau. O pats ateina pas mus tik tuo atveju kai baigiasi jo mėnesiui skirti pinigėliai.
Sunku žinokit labai, man ir dėl mažiukų neramu, nes dukra jau pradeda šnekėt, kad brloiui gerai - jam nereikia nieko mums padėt, gali grįžt kada nori, prie televizoriaus ir kompiuterio sedėti kiek nori.
O mažiukas pradėjo spjaudytis ir muštis, nes vyresnis sūnus su juo tik taip ir bendrauja.
Ir laiko mažiams mažai skirdavom, nes pastoviai problemas dėl paauglio sūnaus reikėdavo spręsti - tai su policija, tai su mokykla, tai su klasiokų tėvais reikalų turėti. Dukra labiausiai dėl mano laiko stokos jai nukentėjo, buvom labai artimos, dabar aš jai bloga, nes jos teigimu būnu tik pikta ir blogai jaučiuosi. Deja ji teisi
Dabar bandom nuo vyresnėlio atsipalaiduoti, jam nelįst į akis. Vasara buvo lengviau - su mokykla neturėjom jokių reikalų. Tiesa naujus mokslo metus pradės kitoje mokykloje - iš senosios pašalino. Į policija buvo raštas parašyta, teismą apturėjau
Nusilylę mes labai, savim taip pat, nes nežinom nei kur suklydom, nei ką toliau daryt.