QUOTE(sena niekšė @ 2009 08 07, 04:54)
o čia blogai?
nu nezinau
kazkaip keista
QUOTE(Agotukas @ 2009 08 07, 08:47)
Aš tai galvoju, kad gal gerai
Turi savo stilių vaikas, kad ir minorinį truputį. O jei dar domisi kažkuo, tai iš viso gerai. Galima tiesiai per aplinkui pakreipt tinkama linkme.Liusii, tau labai pasisekė
nu nuraminot
QUOTE(besitikinti @ 2009 08 07, 11:32)
visa tai as jau praejau: ir ilgus plaukus ir bandyma buti banglu... laikui begant atkrito tie dalykai, dabar eilinis berniukas su normalia isvaizda ir apranga... ir aisku tai tikrai nera problema, va gal problema kad draugu neturi, nes matau kad ir jam blogai ir tau aisku liudna dvigubai tiek. ir as pergyvenau, kad mano vaikis namuose daugiau trinasi, nei su kokiais draugais laika leidzia, kad jam niekas neskambina, kad neuzeina, t.y. nemoka susirasti draugu ir draugauti. labai del to pergyvenau, pradejau pazistamu vaikus pirsti jam i draugus na ir kitokias nesamones daryti. o juk viskas turi gautis naturaliai, net ir tas liudesys del draugu nebuvimo, vienisumas irgi turi buti isgyventas, kad susiformuotu poziuris i bendravima, draugus. O del mokslu tai mano pavyzdy sunus mokesi labai blogai 5-7 klasese, siaubas kazkoks, po to jis pradejo kilti, dabar jis baige 9 klase ir vidurkis jo 8.3. nezinau kaip bus 10 klaseje, bet dabar matau ir jo paties dziugesi bent jau sitoje vietoje...
jo jums labai pritariu kad mama draugu nesuras
as irgi draugiu vaikus jam bandau ipirsti ale nesigauna
nu nieko gal ateis diena kai panores ir susiras
QUOTE(Lithium @ 2009 08 07, 18:31)
Liusii, o gal suraskit sūnui fotografijos būrelį?
jo nuo rugsejo tikrai leisim