Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip greičiau išvaryti sūnų paauglį iš namų...

QUOTE(fuksė @ 2009 08 06, 14:06)
sitaip dakepe... blink.gif ne duok Die... verysad.gif

todėl ir linkiu mamoms kantrybės wub.gif . Mažoji auga, pareis kita paauglystė, todėl ir galvoju kaip tos mamos ištveria, kur pametinukus turi doh.gif
P.S. šiuo metu taika su dičkiu, draugaujam, tariamės, kalbamės ir t.t. gali būti, kad išaugo, o gali būti, kad vėl susiėsim doh.gif
Atsakyti
.. gal dar pora meteliu ir ateis i prota ?

O kiek tavo sunui metu? as kazkaip toki elgesi pastabejau tik pries metus... visada buvo piktas vaikas, bet cia del klimato seimoje. Bet kaip jis pats aiskina toki savo elgesi, kad budamas 5-7-tokas patyre is kitu vaiku savotiskas patycas, nes buvo apkunus vaikas ir atseit is jo visi "duhindavosi", tai dabar kad sito nebutu, jis puola "duhintis" ciut nepirmas ir jam vis vaidenasi, kad ji nori izeisti, pazeminti ir pan. Vyras pries kelis metus ne karta ejo vaiko ginti nuo visokiu besikabinejanciu, tai ir galvoju, gal cia tas uzsifiksavo - jeigu ne as, tada jau mane....
Atsakyti
QUOTE(besitikinti @ 2009 08 06, 15:30)
.. gal dar pora meteliu ir ateis i prota ?
O kiek tavo sunui metu? as kazkaip toki elgesi pastabejau tik pries metus... visada buvo piktas vaikas, bet cia del klimato seimoje. Bet kaip jis pats aiskina toki savo elgesi, kad budamas 5-7-tokas patyre is kitu vaiku savotiskas patycas, nes buvo apkunus vaikas ir atseit is jo visi "duhindavosi", tai dabar kad sito nebutu, jis puola "duhintis" ciut nepirmas ir jam vis vaidenasi, kad ji nori izeisti, pazeminti ir pan. Vyras pries kelis metus ne karta ejo vaiko ginti nuo visokiu besikabinejanciu, tai ir galvoju, gal cia tas uzsifiksavo - jeigu ne as, tada jau mane....

Mano sunui greit 15.
Idomu man pasidare - jis taip ziauriai elgtis mokykloje ir nesimokyti pradejo nuo 5 klases (12 metu) - kaip tik tada jis pradejo lankyti privacia Liubertienes mokykla, kur patyre labai daig pazeminimo ir smurto is tenyksciu klasioku - jau susiformavusio kolektyvo i kuri jo vaikai neprieme. Sprendimas eiti i ta mokykla mums buvo tikra nelaime. Ten ir pradejo elgtis kaip laukinis, tyciotis is mokytoju, dauzyti kitus vaikus. Nors perejom i kita paprasta mokykla, bet toks elgesys nesibaige...
Atsakyti
zinai, gal galesiu tau ir patarti. Jam tiesiog reiketu naujos mokyklos, dabar jam paprasciausiai jau sunku buti kitokiu savo klaseje, juk savo vieta jis kaip ir surado. mano vaiko klasiokas labai panasiai elgesi, tik gal ne iki tokiu krastutinumu, bet irgi nesimoke, buvo klaseje tarsi kazkoks juokdarys bjauriu su mokytojais elgesiu. motinai baigesi kantrybe, ji apejo kelias mokyklas, pakalbejo su tu mokyklu psichologais, socialiniais darbuotojais, surado tokia klase, kurioje buvo susiformaves geras kolektyvas ir ten ji perkele. pati pradzia buvo be galo sunki, klasiokai ji ignoravo, taciau jam nieko kito nebeliko kaip persilauzti ir pritapti. mokslai pakilo kaip ant mieliu, o ir vaikas patapo ramesnis. kaip ten bebutu reikia bandyti, taciau jeigu kaip sakai jam tarp bendraamziu pakrinka elgesys, reikia pabandyti suteikti jam dar viena sansa. Ir dar lengvas pastebejimas, ta mokykla turi buti ne jusu rajone, kad nebutu nei vieno pazistamo veido.
Atsakyti
QUOTE(besitikinti @ 2009 08 06, 21:08)
zinai, gal galesiu tau ir patarti. Jam tiesiog reiketu naujos mokyklos, dabar jam paprasciausiai jau sunku buti kitokiu savo klaseje, juk savo vieta jis kaip ir surado. mano vaiko klasiokas labai panasiai elgesi, tik gal ne iki tokiu krastutinumu, bet irgi nesimoke, buvo klaseje tarsi kazkoks juokdarys bjauriu su mokytojais elgesiu. motinai baigesi kantrybe, ji apejo kelias mokyklas, pakalbejo su tu mokyklu psichologais, socialiniais darbuotojais, surado tokia klase, kurioje buvo susiformaves geras kolektyvas ir ten ji perkele. pati pradzia buvo be galo sunki, klasiokai ji ignoravo, taciau jam nieko kito nebeliko kaip persilauzti ir pritapti. mokslai pakilo kaip ant mieliu, o ir vaikas patapo ramesnis. kaip ten bebutu reikia bandyti, taciau jeigu kaip sakai jam tarp bendraamziu pakrinka elgesys, reikia pabandyti suteikti jam dar viena sansa. Ir dar lengvas pastebejimas, ta mokykla turi buti ne jusu rajone, kad nebutu nei vieno pazistamo veido.

Valio ! Kaip tik dabar pervedineju i nauja mokykla smile.gif Gal tikrai pades. Pervedineju jo paties prasymu, nes nori, kad niekas jo nepazintu ir galetu pradeti padoriai elgtis, patikti mokytojams. Lyg tai zada pradeti mokytis (taip jis kalba pries kiekviena rugseji, na bet gal si karta jau rimtai, tikiuosi). Niekas jo ten nepazista. Va tik, zinoma, i kokia klase pateks nezinau - ir taip sunkiai patekom i ta mokykla, visur klases perpildytos. Tai beliaka tik melstis, kad si karta pasisektu...
Labai aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
na jei sunus nenores tai niekur neis schmoll.gif g.gif
Atsakyti
sveikos mamos smile.gif

turiu ir as sunu kuris jau tampa paaugliu ir deje problemu turiu su juo, nenori eiti i mokykla, mokintis, rengiasi tik juodai, nori plauku ilgu ir ant akiu nudribusiu doh.gif zodziu siaubas siaubelis doh.gif doh.gif doh.gif ka daryti neismanau verysad.gif jauciu registruosiu pas psichologa nes neina rasti mums bendros kalbos verysad.gif o vaikas siaip geras, ramus, domisi fotografija, kiemais nesibasto bet deje draugu neturi del ko kencia verysad.gif as ji labai myliu o ir jis mane, taciau gimus maziukui atsirado pavydas, reiklauja nuolatinio demesio ir nuolat kalba apie gyvenimo beprasmybe verysad.gif siaubas kaip pavargau , pradzioje bijojau kad ko rimtai nepasidarytu , bet paskui pamaciau kad jis kalba ir ziuri i mano reakcija ir dziaugiasi kad as bijau del jo verysad.gif ai zodziu kas bus toliau nezinau, tikiuosi isaugs geru zmogumi smile.gif jam dar tik 12 metu
Atsakyti
rengiasi tik juodai, nori plauku ilgu ir ant akiu nudribusiu

o čia blogai?dry.gif
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2009 08 07, 03:54)
o čia blogai?dry.gif

Aš tai galvoju, kad gal gerai g.gif Turi savo stilių vaikas, kad ir minorinį truputį. O jei dar domisi kažkuo, tai iš viso gerai. Galima tiesiai per aplinkui pakreipt tinkama linkme.Liusii, tau labai pasisekė smile.gif
Atsakyti
visa tai as jau praejau: ir ilgus plaukus ir bandyma buti banglu... laikui begant atkrito tie dalykai, dabar eilinis berniukas su normalia isvaizda ir apranga... ir aisku tai tikrai nera problema, va gal problema kad draugu neturi, nes matau kad ir jam blogai ir tau aisku liudna dvigubai tiek. ir as pergyvenau, kad mano vaikis namuose daugiau trinasi, nei su kokiais draugais laika leidzia, kad jam niekas neskambina, kad neuzeina, t.y. nemoka susirasti draugu ir draugauti. labai del to pergyvenau, pradejau pazistamu vaikus pirsti jam i draugus na ir kitokias nesamones daryti. o juk viskas turi gautis naturaliai, net ir tas liudesys del draugu nebuvimo, vienisumas irgi turi buti isgyventas, kad susiformuotu poziuris i bendravima, draugus. O del mokslu tai mano pavyzdy sunus mokesi labai blogai 5-7 klasese, siaubas kazkoks, po to jis pradejo kilti, dabar jis baige 9 klase ir vidurkis jo 8.3. nezinau kaip bus 10 klaseje, bet dabar matau ir jo paties dziugesi bent jau sitoje vietoje...

Atsakyti
mano dukra irgi neturi draugu, bet del to ne kiek nesigrauzia, sako nedraugausiu su tom ,,fyfom,, dabar juk atostogos, norejau kur nors isvaryt pvz i stovykla kokia g.gif sedi pirie kompo istisom dienom verysad.gif
Atsakyti
Liusii, o gal suraskit sūnui fotografijos būrelį? g.gif
Atsakyti