QUOTE(Agotukas @ 2009 08 04, 11:33)
Kai paskaitau tokius postus, man norisi keiktis nevalstybine kalba bent keliais aukštais, pamiršus išsilavinimą ir inteligentų tėvų auklėjimą
Pabandyk tvarkytis "žaislus" su keturiolikiniu, kuriam telpi tik po pažasčia
Kai tamstos dukra (ir ne viena) baigs mokyklą su pagyrimu, tada galėsi čia savo pedagogika dalintis
As nesiuliau butent Jums taip elgtis, taciau as dariau taip ir man pavyko. Beje, pas Jumis vyr. lyties atstovas, o pas mumis panelyte ir zaislu tvarkymas buvo pradinis etapas.
O prie ko cia mokykla ir dar su pagyrimu? Stai cia nepataikete ir vel. Nesureiksminu jos pazymiu, stebiu pastangas ir pazanga. Ne visos pirmunes tampa geromis dukromis.........
Matomai taip issiutote, kad bandau su vaiku bendrauti be agresijos, kuri is Jusu triksta i visas puses.
o gal neviltis didesne?
Papildyta:
QUOTE(joreta @ 2009 08 04, 12:07)
Vos neištariau balsu keiksmo.... ir aš. Dabar turiu garsiai rėkti: 'Mes irgi kartu žaisliukus rinkom, drauge viską darėm: paišėm, žaidėm, keliavom, bobutėms padėjom. Pradinėse klasėse net pirmūnas buvo. Bet vieną dieną nebenori tie vaikai kartu su mamom, ir tėčiais nieko daryt. Maniškis pvz norėdavo dieną naktį prie kompo žaidimus pliekt arba naktim su draugeliais šlaistytis
Apie mokslus nė šnekėt nereikia: džiaugdavus kad mokykloj iš viso sėdi
Visa tai dabar tik rašant atrodo baisu, nes jau pergyventa, persibarta, persikalbėta
Šiais metai jau mokės Vln profkėj, pirmūnas ten, padidintą stipkę gavo. Tikuos rado savo vietą. Bet va grįžo atostogų namo ir vėl, reik iš namų per balkoną išeit, kada nori pareina, kada nori grįžta, man tai naktys bemiegės kai nežinau nei kur, nei su kuo, nei už ką
tai vėl susikardavom....
P.S. su mergėm truputį kitaip viskas
. Auginu antrą dukrą, maža dar, bet nelaukiu kada supaauglės visai
Na uzjauciu Jumis, pavelavote su auklejimu lygiai tiek, kiek Jusu suneliui metu.
Be priezasties juk nieko nebuna.
Papildyta:
QUOTE(Agotukas @ 2009 08 04, 12:45)
Vat vat... Ir pas mus taip buvo... Pasakos prieš miegą, apkamšymai ir myliu myliu, gamtos pažinimo pamokos, kad varlytė ir medelis yra nuostabūs sutvėrimai, kurie viską jaučia, padėdavom senutėm per gatvę pereit
Nu tikrai geras vaikutis. Pats geriausias - jokių kaprizų ir darkymosi, suprasdavom iš pusės žodžio vienas kitą. Ir vieną dieną aš pamatau jį gaujų muštynėse...
Ar zinojote, domejotes su kuo draugauja Jusu vaikas? Tikrai NE. Jokiu budu nesmerkiu Jusu, suvokiu, jog gyvenimo tempas diktuoja savo salygas. Tiesiog dauguma tevu daug dirba, daro karjeras, tobulina zinias, tvarkosi asmenini gyvenima, o stai vaikams laiko lieka vis maziau. Todel praleidote kazka...