Na va ,radau temą kuri man labai aktuali Turiu sūnų kuriam balandį bus 13metų ,bijau net pagalvoti kiek reikės dar iškentėti Situacija beveik tokia pati kaip ir daugelio čia visiškas nesusikalbėjimas,mokykloj padėtis baisi jau nevieną kartą teko pabuvoti ten atsikalbinėjimas ir t.t galima vardinti ir vardinti Tubūt apsišarvuoti kantrybe reikia ir laukti kol visa tai praeis
QUOTE(Klastinga @ 2009 01 29, 18:03)
Na va ,radau temą kuri man labai aktuali Turiu sūnų kuriam balandį bus 13metų ,bijau net pagalvoti kiek reikės dar iškentėti Situacija beveik tokia pati kaip ir daugelio čia visiškas nesusikalbėjimas,mokykloj padėtis baisi jau nevieną kartą teko pabuvoti ten atsikalbinėjimas ir t.t galima vardinti ir vardinti Tubūt apsišarvuoti kantrybe reikia ir laukti kol visa tai praeis
kantrybės reikia tonomis. bet tik laukti negalima Reik visokiais būdais bandyt rast bendrą kalbą
QUOTE(joreta @ 2009 01 29, 18:53)
kantrybės reikia tonomis. bet tik laukti negalima Reik visokiais būdais bandyt rast bendrą kalbą
Tai reikia tos kantrybės iš kažkur pasisemti,nes tada aš jos tik gramelį vieną kitą turiu
QUOTE(Naujas.vardas @ 2008 11 26, 16:54)
atsiprasau,kad isiterpiu,bet:
perskaiciau visa jusu istorija nuo pat pirmos temos.....labai dziugu kad viskas tik gereja,linkiu jums stiprybes ir sekmes
nors pati dar tik neseniai isbridau is niolikines,bet gal ir galiu jus suprasti,nes turiu jaunesni broli kuris taip pat buvo teroristas visa seima vesdavo is kantrybes,nieks jam nepadedavo nei grazios kalbos nei pykciai ir rekimai atsikalbinedavo,tevu neklausydavo(o as matydavau kaip tevai del to pergyvena ir kaip jiems yra skaudu tai matyti ar girdeti),mane zemindavo,nesimokydavo ir nematydavo tam prasmes....dabar jam 16m. kai nuvaziuoju pas tevus matau visai kita zmogu ir tada pagalvoju,kad turiu labai nuostabu broli...karta paskambina tetis ir sako: ka tu jam pasakei(as labai daznai pradejau kalbetis su broliu apie gyvenima)kad jis pradejo mokytis,...jis daro namu darbus ? dabar jis pasiryzes baigti mokykla ir mokytis toliau,del ko anksciau ne kalbos nebudavo.....pradejo gerbti kitus....
kiekvienas zmogus pergyvena si paauglystes etapa,tik vieni sunkiau o kiti lengviau.....dar karta stiprybes jums ir nepraraskite vilties
QUOTE(Naujas.vardas @ 2008 07 10, 14:05)
Mamytės, gal esat kažką detaliau girdėjusios apie šalia Plungės esančius privačius sunkiai auklėjamų paauglių namus??? Aš mąstau, ar nevertėtų pasiprašyti su vaiku ten į ekskursiją, kad pamatytų alternatyvias gyvenimo galimybes ir susimąstytų, kad namie jau ne taip ir blogai, pradėtų vertinti ką turi...
Nežinau, ar kas jau rašė, man labai įstrigo viena žinutė kažkada rašyta kitoje temoje konkrečiai apie vaikų mokymąsi. Ten kažkas rašė, kaip tėvas sūnų nuvežė į sąvartyną pas bomžus ir pasiūlė ten ir pasilikti, nes anksčiau ar vėliau jis ten vis tiek pateks, nes jam nerūpi jo ateitis. Tėvai neamžinai juk gyvena ir gali išlaikyti. Rašė, kad vaikas po to stipriai pasitempė moksluose.
Sveiki! Idomu, kaip sekasi Naujam vardui?
QUOTE(Nella @ 2009 01 29, 19:03)
praeis-as net du paaugliukus turiu-nervuoti,megsta siek tiekj atsikalbinet,bet kartais ir sutariam..ne viskas taip blogai..kol kompas buvo sugedes tai ups kaip gerai buvo..dabar vel sedi per diena-gal reik sugadint
Papildyta:
QUOTE(joreta @ 2009 01 29, 19:53)
geriausias patarimas
QUOTE(gigi5 @ 2009 06 04, 20:36)
kaip jus auklejote vaika kaip jis buvo mazas? tokias pasekmes ir turite Auga AMERIKONU KARTA
ar galima paklausti kiek metų Jūsų vaikui? Kai mažas buvo mylėjau ir dabar myliu, auklėjau kaip mokėjau ir dabar darau, ką manau teisinga Jei turit kokį puikų vaikų auklėjimo receptą būtinai pasidalinkit, nes tikrai nė viena iš čia esančių nesvajojam užsiaugint kokių recydivistų ar atskalūnų Kartais ne visad išeina kaip norim. Auginu du vaikus ir matau skirtumus, bet vis tiek neturiu gero vaiko recepto ir visiškai nesu patenkinta savo auklėjimo rezultatais, tačiau mokausi, dalinuosi savo patirtimi ir nepuolu teisti, nes dar daug ko prieš akis
praradom vaiku pasitikejima... jie musu negerbia, neklauso, nors su siena kalbek siuolaikiniams vaikams tevai ne autoritetas, juk kiek atsirado visokiu pop zvaigzdziu! jie seka jais ir nori buti tokie kaip jie, o mes, mes tik tevai..
QUOTE(Donalita @ 2009 06 03, 17:44)
Nežinau, ar kas jau rašė, man labai įstrigo viena žinutė kažkada rašyta kitoje temoje konkrečiai apie vaikų mokymąsi. Ten kažkas rašė, kaip tėvas sūnų nuvežė į sąvartyną pas bomžus ir pasiūlė ten ir pasilikti, nes anksčiau ar vėliau jis ten vis tiek pateks, nes jam nerūpi jo ateitis. Tėvai neamžinai juk gyvena ir gali išlaikyti. Rašė, kad vaikas po to stipriai pasitempė moksluose.
Ta pati padariau su dukra, tik as jau su pirstu parodziau i bomzus prie siuksliu konteineriu. Iki siol prisimena
QUOTE(xxPATRICIJAxx @ 2009 06 28, 13:08)
praradom vaiku pasitikejima... jie musu negerbia, neklauso, nors su siena kalbek siuolaikiniams vaikams tevai ne autoritetas, juk kiek atsirado visokiu pop zvaigzdziu! jie seka jais ir nori buti tokie kaip jie, o mes, mes tik tevai..
Kas bebutu jie visktiek mus myli, tiesiog nemoka parodyti savo meile. Reikia tiesiog susikasti dantys ir isgyventi si laikotarpi. Jiems irgi sunku, reikia prisitaikyti prie mados, draugu...
Stiprybes jums mamos
QUOTE(xxPATRICIJAxx @ 2009 06 28, 15:08)
as savo vaikui taip pat nesu autoritetas. man dukra pasake, kad mes esam jai pavizdys kaip nereikia gyventi. tai net pasimeciau. nejaugi mes esam visai netike tevai...