Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip greičiau išvaryti sūnų paauglį iš namų...

super thumbup.gif labai faina skaityt kad viskas sprendžiasi į gerąją pusę
Atsakyti
Tikrai labai džiugu kad viskas sprendžiasi, palyginus pirmą mamos postą su paskutiniu. Taip ir toliau! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantas: 01 gruodžio 2008 - 23:28
Labai gera buvo skaityti paskutinį Naujo Vardo postą. Tikiuosi, kad pas jus viskas bus gerai.Puiku, kad nenuleidot rankų, nors ir kaip jos sviro.
Atsakyti
Mano sunui bus ne us kalnu 17 Taip pat buvo ismestas is mokyklos,perejom i kita,Ten nebuvo problemu kadangi pasikeite aukletoje ir jeme mate gera zmogu.Man ira net pasakius jog turesiu gyvenime paguoda. Obuvusioi mokykloi apsaukdavo banditu kiek ejau ipolicija nors nepilnameciu incpektores eidavo uz ji o ant buvusios aukletojos ira pasakiusios jog ji kvaile ir nekencia mano vaiko .Dabar jis nesimo pasake jog nenori mokinti ir i mokykla neis leidau pdirbti per vasara kada visi atostogavo o veliau paklausiau gal rugseji i mokykla atsake kad ne tai toliau dirba bet noriu jog baiktu vakarine jis nesipriesina ir sako jog butinai baigs. Siaipira atviras ir dauk ka papasakoje apie paaugliu gyvenima uz namu ribos omamytes tai tikrai ne viena isiziotumet nes nesitikit ka daro jusu vaikai iseje is nam. Daug zinau nes turiu ir podukra kurei 19 metu ir buvo ne angelas bandziusi netgi narkotiku aisku 1 kara ir ji ne narkomane bet dauk papasakojus ir patarimu davus kaip pakalbet su sunumi tad padiskutuokim nes si tema aktuali
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2008 11 05, 18:29)
Man kantrybė taip pat jau išseko. Šiandien išgirdau išrėktą "nekenčiu tavęs". Na ką...eilinis isterijos priepuolis.  Ramiai atsakiau "o aš tave myliu".
Vaikas manęs nenori klausyti, visada jo paprašius kažką nuveikti iškyla skandalas - nedarysiu, pati pasidaryk, neįdomu...Bet wink.gif kai aš nematau viskas būna padaryta wink.gif
Šiaip turime mes ir kitų bėdų, auginų jį viena, tėvelio neturime. Matyt dar vyriško patarimo trūkumas ra šiaip kas.
Rytoj eisim pas rimtą psichologą.

Ramybės ir išminties jums, Tokata. Nepavydėtina situacija norinčiai išmesti savo vaiką. Galiu pasakyt daug aštriau, bet temos neskaičius nesinori. Manau, jog kažkada skaičiau jos dalį...

Manau, kad taip vaiko atžvilgiu elgtis nereikėtų. Viskas praeina... Tik niekada nepraeina pasekmės. Negalima elgtis taip kaip neleidžia joks suvokimas. Gal tereikia išlaukti porą metų. Tai sunku. Gal net labai. O kas yra lengva? Ar nesupratingas vaikas yra džiaugsmas tėvams? Ar tokie nesupratingi tėvai yra lobis jų vaikui?..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paragintoji: 28 gruodžio 2008 - 03:37
Sunki tema cia.

Pasiskaitai ir dingsta visi norai tureti vaiku. O kokios grazios gimdymu istorijos, atrodo ir liks jie visada tais mazais mielais kudikeliais, deja...
Atsakyti
QUOTE(-Voveryte- @ 2008 12 28, 03:46)
Sunki tema cia.

Pasiskaitai ir dingsta visi norai tureti vaiku. O kokios grazios gimdymu istorijos,  atrodo ir liks jie visada tais mazais mielais kudikeliais, deja...

Sunki tema čia tam, kuris vaikelio net nepasigimdęs. mirksiukas.gif O devyni mėnesiai sunkaus nešiojimo tikrai būna neretai apvainikuoti gražia gimdymo istorija. 4u.gif
Bet gyvenimas gražiu gimdymu nesibaigia. Mažiausiai 18 metų reika spręsti įvairiausias problemas - siekiant kartu suderinti ir motinystę, ir žmonos pareigas, ir kvalifikuotos darbuotojos. g.gif Va, kartais viena pusė persveria: užgriūva, pvz., finansinės problemos, ir tenka paaukoti motinystės problemų sprendimą (ar bent atidėti laikinai). Kartais viskas susiklosto sėkmingai, o kartais, be finansinės problemos, kaip lavina ima griūti ir motinystės problemos. verysad.gif

Labai tave, Naujas.Varde, suprantu. Ir žinau, kur tu padarei klaidų. Bet kadangi viskas jau rišasi, manau, kad ir tu jau supranti, dėl ko tos klaidos atsirado, ir jas sprendi. Pati esu per panašius dalykus perėjusi (nes turėjau namuose sunkų ligonį ir vaikui trūko dėmesio). Irgi panašiai išsprendžiau - tyliu buvimu šalia. wub.gif
Atsakyti
Kaip tikiuosi, kad Naujamvardui pavyks! Aukso medali reikia sitai mamytei iteikt. 4u.gif
Taip itrauke jos istorija, kad net visa perskaiciau. Ir mates kaip pati mama tobulejo, keite poziuri, ieskojo visu imanomu variantu. Taip ir atsiskleidzia ta beribe meile savo vaikui.
Ech, kad jis perskaitytu savo istorija mamos akimis - gal dabar, gal kada nors - kas nors naujo turetu atsivert jo sieloje. Juk vaikai mamas myli taip pat besalygiskai...
Linkiu sekmes visoms problematisku paaugliuku mamytems!
Atsakyti
Skaiciau, kaip kokia knyga, gyvenimiska knyga. Linkiu sekmes Jums. ax.gif
Atsakyti
Tikrai, cia gyvenimo knyga! Ypac auginantiems paauglius! Idomu, kaip sekasi Naujam Vardui? g.gif
Atsakyti
Labai paauglius sunervina, kai jiems sako , kad eisim pas psichologa ir pan.Jiems atrodo, kad tevai galvoja, kad jie nesveiki ir pan. ir tada paaugliai laaabai supyksta.O gi visiems tas laiko tarpas ne pats geriausias
Atsakyti
OI kaip čia man su jumis pakeliui, nes turiu savo paauglę(nepražydusį kaktusą) nuo praitos vasaros jau kažkas pasidarė, visai nesiklauso, turim ir kitokių problemų. NOrs čia skaitydama pasiguodžiau, kad ne man vienai "stogas važiuoja".
Atsakyti