QUOTE(zemec @ 2008 11 13, 19:29)
Naujas Vardas, kaip jums sekasi? jau turbut ir leliukas gime? kaip sunus reaguoja? gal kas nors keiciasi?
Sveiki,
Leliuko vis dar laukiam - dieneles ant vienos rankos pirstu beskaiciuojam
Esu maloniai nustebinta, kad sunus pradejo rupintis jog nieko sunkaus nenesciau, nesilenkciau ir is vis is lovos nelipciau
Pats savo iniciatyva viska padaro...
Pries dvi savaites susivienijos jo klases vaiku tevai ir mokytojai ir isvare ji is mokyklos (savarankiskam mokymuisi namuose) uz psichologini visu terorizavima. Kadangi su teise draugauju, tai zinau, kad ne pagal istatyma tai ir kad be tevu sutikimo vaikui nepadarius niekam fizines zalos negali ismesti is mokyklos, bet pagalvojau, kad ir gerai jam paciam suprasti, kad uz visus poelgius reikia atsakyti gyvenime ir kad nera nebaudziamu.
Kadangi del artejancio gimdymo dabar esu namuose nuolat, tai apsiemiau pati ji mokyti, o i mokykla nueinam tik atsiskaityti su mokytojais. Pazymiai per viena savaite pagerejo nuo 2-tu lygio iki 7-8 lygio
Mokytojai, nors tikejausi, kad nebegali jau i musu puse ziureti, bet nenusisuko nuo musu - labai geranoriskai stengiasi, kad isbristu sunus is duobes ir mane moraliskai palaiko
. Pasirodo, tikrai nera to blogo, kas neiseitu i gera: supratau, kad sunui kvailumo priepuoliai kyla tik tuomet, kai jis buna bendraamziu apsuptyje - tuomet jam butina vaidinti kazkoki klouna (nors jo juokai visus tik erzina), "krutiaka" ir pan. tiek mokslas, tiek salia esantys mokytojai, vykstancios pamokos - viskas jam tampa bereiksmiai dalykais - toks ispudis, kad smegenys ruku apsitraukia, pazymiai - vien tik 1 arba 2. Na o dabar, mokantis namuose, nebera poreikiu issidirbineti pries bendraamzius ir visa jo energija susikoncentravo i mokslus. Valio! Stai kur atradimas! Jau sutariau su mokykla, kad toki mokymosi eksperimenta darysime visa antra trimestra ir ziuresime kaip keisis reikalai