QUOTE(Švelni @ 2008 10 29, 11:23)
Niekas ir nesako, kad mūsų paaugliukams nereikia šviestis ir lavintis. Bet ir saviraiška bei savęs, kaip asmenybių, identifikavimas yra svarbu. Pati atsimenu, kaip paauglystėj darkėmės ir tėvus šiurpinom, nors mums atrodė, kad visas gražu ir normalu, o jie vargšai jau visai nuseno ir nieko nesupranta. Vien cukraus sirupas, kurį naudodavom vietoj plaukų lako, ką reiškia! pamenu, kai šitaip "sulakuotas" mano sesės klasiokų šukuosenas vapsvos užpuolė dabar atrodo juokinga, o tada manėm, kad ant galvų - tikri meno kūriniai ir didžiojo maišto prieš pasaulio pilkumą ir miesčioniškumą įprasminimas
Taip kad - kiekvienai kartai savas ėjimas iš proto. Bijau, kad jei mūsų laikais būtų buvę dredai ar tuneliai, nebūčiau ir aš tokiam "grožiui" atsispyrus Gal todėl, kad pati buvau pašėlus, visada labai tolerantiškau priimu jaunimo madas
Taip kad - kiekvienai kartai savas ėjimas iš proto. Bijau, kad jei mūsų laikais būtų buvę dredai ar tuneliai, nebūčiau ir aš tokiam "grožiui" atsispyrus Gal todėl, kad pati buvau pašėlus, visada labai tolerantiškau priimu jaunimo madas
nu jo, jei pati buvai tokia pat paagle, suprantu kad kitaip ziuri i viska ir nieko cia blogo, as buvau rami, kukli, gera mokine, beveik moksliuke, tad to ir savo vaiko tikiuos, MB irgi panasus