Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip greičiau išvaryti sūnų paauglį iš namų...

QUOTE(sena niekšė @ 2008 10 15, 01:47)
kalbant apie tunelius, pirsingus ir kitokias nesąmones. prisiminiau kažkada buvo diskusija su pažįstamais tuo klausimu. tai mano vyras tokią mintį išsakė...
atseit, būna kad vaikinai kartais susimuša. pvz. bare, dėl mergų, per sporto varžybas. vienu žodžiu, pasitaiko. ir kas bus, jeigu gausi į snukį, o pas tave privėrinėta visur auskarų? taigi išsilupinės tie gelžgaliai kartu su mėsgaliais. su tokiu tuneliu tai pusę ausies gali nelikt. ar ne baisu? unsure.gif

mintis gera lotuliukas.gif puikiai isivaizduoju doh.gif
Paaugliams labai didele itaka daro aplinkiniai, draugai. Reikia kazkaip stengtis parinkt savo vaikams tinkamus draugus, bet kaip (jiems to nepastebint)- sito kol kas pasakyti negaliu.
Atsakyti
Labuks!
laukiu savo moksleivio iš Vln grįžtant doh.gif parvarys jis man su tuneliu, įtariu kokią dieną. Kad skausmo nebijotų jau būtų visas išsibadęs doh.gif
QUOTE(sena niekšė @ 2008 10 15, 00:47)
kalbant apie tunelius, pirsingus ir kitokias nesąmones. prisiminiau kažkada buvo diskusija su pažįstamais tuo klausimu. tai mano vyras tokią mintį išsakė...
atseit, būna kad vaikinai kartais susimuša. pvz. bare, dėl mergų, per sporto varžybas. vienu žodžiu, pasitaiko. ir kas bus, jeigu gausi į snukį, o pas tave privėrinėta visur auskarų? taigi išsilupinės tie gelžgaliai kartu su mėsgaliais. su tokiu tuneliu tai pusę ausies gali nelikt. ar ne baisu? unsure.gif

Jau geriau pusė ausies negu tokios skylėtos cool.gif
QUOTE(regal @ 2008 10 15, 01:58)
mintis gera lotuliukas.gif puikiai isivaizduoju doh.gif
Paaugliams labai didele itaka daro aplinkiniai, draugai. Reikia kazkaip stengtis parinkt savo vaikams tinkamus draugus, bet kaip (jiems to nepastebint)- sito kol kas pasakyti negaliu.

o jūs galit garantuot, kad tie geri parinkti Jūsų draugai staiga ims ir netaps maištaujančiais paaugliais. Mano vaikas iki kokių 14 metų buvo idealus draugas, ale dabar įtariu nenorėtumėt, kad su maniškiu draugautų jūsiškis (bent dėl išvaizdos ir pažiūrų) mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai nesigilinau i sia tema, bet tiesiog papasakosiu situacija is savo mokyklos laiku. Buvo ir pas mus klaseje tokiu issisokeliu, kuriuos visi garbino, bet tai tesesi gal iki 9 klases, veliau tiesiog visi isaugo, kitaip pradejo vertinti ir mokytojus ir ju pastangas, bei visai klasei visiskai pasidare nebeidomus musu "kietuoliu" pasisaipymai is mokytoju ir mokiniu ju issisokinejimai tiesiog erzino, nes dauguma jau buvo suinteresuoti mokytis, kad ir 10 klases egzaminams, o ne kaip anksciau rupejo tik nusimuilinti is pamoku, tai va tokie kietuoliai ir darydavo paslaugas, kai tiesiog tos pamokos ir neivykdavo, kai mokytojai budavo isvedami is kantrybes arba vietoj temos aiskinimo laika gaisindavo juos drausmindami. Taigi atejo metas kuomet visa klase ju tiesiog nebesiklause, seni bajeriai tapo tiesiog nebeidomus. Demesio centre atvirksciai buvo tie, kurie su mokytojais puikiai sugeba surasti bendra kalba, draugiskai susitarti, gal net galima issireiksti "prisijaukinti". Naujas.vardas manau ateis laikas, kai tie mokyklos draugai, kurie juo zavisi nuo jo nusisuks.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2008 10 14, 10:29)
Bet ar tai grazu? Nu niekaip nesuprantu - jauniems gal ir grazu, norisi darkytis, bet juk tai visam gyvenimui jau doh.gif

man tai fui schmoll.gif nors užsieny daug tokių tuneliuotų vaikšto. bet kaip jie atrodys būdami per keturiasdešimt? g.gif
jau geriau tatuiruotės.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2008 10 15, 19:30)
man tai fui  schmoll.gif nors užsieny daug tokių tuneliuotų vaikšto. bet kaip jie atrodys būdami per keturiasdešimt?  g.gif
jau geriau tatuiruotės.

as nesakau kad man grazu - tiesiog jauniems ir maistaujantiems gal ir grazu taip darkytis blush2.gif , bet jie matyt negalvoja kas bus ateity, kas bus kai nebenores - juk nepasalinsi taip paprastai kaip pasidare doh.gif , o tatuiruotes man irgi negrazu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2008 10 15, 19:34)
as nesakau kad man grazu - tiesiog jauniems ir maistaujantiems gal ir grazu taip darkytis blush2.gif , bet jie matyt negalvoja kas bus ateity, kas bus kai nebenores - juk nepasalinsi taip paprastai kaip pasidare doh.gif , o tatuiruotes man irgi negrazu blush2.gif

O maniškis tai labai nori tatuiruotės, pažadėjau jam padovanoti vieną subtilią tattoo 16-to gimtadienio proga. Nematau nieko blogo tatuiruotėse, net pati turiu vieną blush2.gif Auskarų jis nenori kažkodėl, nors turi vieną suaugusį auskaruotą autoritetą, kuriuo žavisi ir kopijuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelni @ 2008 10 28, 15:17)
O maniškis tai labai nori tatuiruotės, pažadėjau jam padovanoti vieną subtilią tattoo 16-to gimtadienio proga. Nematau nieko blogo tatuiruotėse, net pati turiu vieną  blush2.gif Auskarų jis nenori kažkodėl, nors turi vieną suaugusį auskaruotą autoritetą, kuriuo žavisi ir kopijuoja g.gif

Aisku cia nuo kiekvieno skonio ir supratimo priklauso. Nematau nieko blogo kas jas turi, bet pati nenoreciau, bent jau dabar, na nepatinka labai gal jau kai visas kunas nusetas jomis, o kas del vaiko - nenoriu kad ta darytusi, nes tai visam gyvenimui, o paskui pasikeis kas, nebepatiks ar nebenores - tada kaip
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2008 10 28, 16:53)
Aisku cia nuo kiekvieno skonio ir supratimo priklauso. Nematau nieko blogo kas jas turi, bet pati nenoreciau, bent jau dabar, na nepatinka labai gal jau kai visas kunas nusetas jomis, o kas del vaiko - nenoriu kad ta darytusi, nes tai visam gyvenimui, o paskui pasikeis kas, nebepatiks ar nebenores - tada kaip

Tikiuosi, kad kai vaikui atsibos tatuiruotė, jis jau bus uždirbantis tiek, kad galės susimokėti už lazerinę tatuiruotės naikinimo procedūrą mirksiukas.gif
Dar atsiprašau, kad aš čia biškį ne į temą, bet negaliu susilaikyti nepasakius, kad mes su Jumis, pasirodo, ne tik čia, bet ir temoj apie vyresnio vaiko žindymą "sėdim"
Atsakyti
QUOTE(Švelni @ 2008 10 29, 07:42)
Tikiuosi, kad kai vaikui atsibos tatuiruotė, jis jau bus uždirbantis tiek, kad galės susimokėti už lazerinę tatuiruotės naikinimo procedūrą  mirksiukas.gif
Dar atsiprašau, kad aš čia biškį ne į temą, bet negaliu susilaikyti nepasakius, kad mes su Jumis, pasirodo, ne tik čia, bet ir temoj apie vyresnio vaiko žindymą "sėdim"

Ai gal geriau apsieit be tu operaciju visokiu bigsmile.gif . Mano nuomone, kad gyvenime yra ir prasmingesniu dalyku kaip save isreikst nei tuneliai ar tatuiruotes, tegu mokytis stengias geriau, skaito, svieciasi, lavinasi nei galvoja kaip dar ta kuna patobulint blush2.gif

Einu ziuret kur ten mes bendraujam dar lotuliukas.gif , smagu kai panasios problemos ne pas mane viena, o kai dar vienodai del dvieju vaiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2008 10 29, 10:42)
Ai gal geriau apsieit be tu operaciju visokiu bigsmile.gif . Mano nuomone, kad gyvenime yra ir prasmingesniu dalyku kaip save isreikst nei tuneliai ar tatuiruotes, tegu mokytis stengias geriau, skaito, svieciasi, lavinasi nei galvoja kaip dar ta kuna patobulint blush2.gif

Einu ziuret kur ten mes bendraujam dar lotuliukas.gif , smagu kai panasios problemos ne pas mane viena, o kai dar vienodai del dvieju vaiku thumbup.gif

visiskai drinks_cheers.gif Tik kad taip ir musu vaikai galvotu, tai neturetume problemu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2008 10 29, 11:11)
visiskai  drinks_cheers.gif Tik kad taip ir musu vaikai galvotu, tai neturetume  problemu tongue.gif

Nu va, ir as nesuprantu kodel jie velniai ne taip galvoja, lyg tai musu vaikai, auga musu seimoje su musu auklejimu, o vistiek maistauja ir savo nesamones daro doh.gif
Atsakyti
Niekas ir nesako, kad mūsų paaugliukams nereikia šviestis ir lavintis. Bet ir saviraiška bei savęs, kaip asmenybių, identifikavimas yra svarbu. Pati atsimenu, kaip paauglystėj darkėmės ir tėvus šiurpinom, nors mums atrodė, kad visas gražu ir normalu, o jie vargšai jau visai nuseno ir nieko nesupranta. Vien cukraus sirupas, kurį naudodavom vietoj plaukų lako, ką reiškia! lotuliukas.gif pamenu, kai šitaip "sulakuotas" mano sesės klasiokų šukuosenas vapsvos užpuolė hihihi.gif dabar atrodo juokinga, o tada manėm, kad ant galvų - tikri meno kūriniai ir didžiojo maišto prieš pasaulio pilkumą ir miesčioniškumą įprasminimas biggrin.gif
Taip kad - kiekvienai kartai savas ėjimas iš proto. Bijau, kad jei mūsų laikais būtų buvę dredai ar tuneliai, nebūčiau ir aš tokiam "grožiui" atsispyrus mastau.gif Gal todėl, kad pati buvau pašėlus, visada labai tolerantiškau priimu jaunimo madas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Švelni: 29 spalio 2008 - 11:41