Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip greičiau išvaryti sūnų paauglį iš namų...

dėl tunelių jūs teisūs, dėl mėsos -- visiškai ne. mėsos šiais laikais ant hormonų ir antibiotikų auginamos, tai kiek jose tos vertės ir sveikatos, tai stipriai abejoju. visokie sveikuoliai ir ilgaamžiai, dažniausiai būna vegetarai. norėčiau ir aš kartais, bet valios trūksta. valgau ir gaminu mėsą grynai iš įpratimo (o gal ir tingėjimo). viskas gerai -- vaikas auga sąmoningas. reik džiaugtis, kad gaili gyvūnų. daugeliui iš viso nerūpi mūsų aplinka. o dėl sveikatos -- kaip tik daugiau daržovių, dar vitaminų nupirkit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena niekšė: 14 spalio 2008 - 01:53
Kas tie tuneliai? Jaučiuosi atsilikusi.
Regal, matau, kad sūnus gimęs ant ribos Avino-Jaučio ženklo. Manau, kad toks maištavimas jam normalus. Ir ta draugų įtaka jam tikrai nėra begalinė.
Dėl valgymo. Gal palaukite, praeis vegetarizmo banga. Man atrodo geriau nebandyti įrodinėti, kad paaugliui reikalinga mėsa, gali suveikti atvirkščiai. Mano paaugliui tokių minčių nekyla. Kadangi aktyviai sportuoja, jam tiesiog nebeliko neskanaus maisto. Jau pora metų šluoja viską.
Atsakyti
Man taip pat pasidarė įdomu, kas tie tuneliai.Mano dukra tik dešimtmetė, tai nieko kaip ir nežinau apie jaunimo naujoves. O šiaip manau, tokius paauglius vaikus reiktu kuo daugiau leisti į visokius sporto būrelius, kad turėtu ir užsiėmimą ir kur neigiamą energiją išlieti ir nereiktų visokių marazmų prisigalvoti.
Atsakyti
Tuneliai tai tokie specialus auskarai, is pradziu praduriama skylute ir pamazu ji tempiama auskaru pagalba, kol lieka didele skyle - telpa pirstas ir gali dar daugiau - cia jau nuo asmenybes supratimo priklauso kiek tempti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste2 @ 2008 10 14, 11:08)
Tuneliai tai tokie specialus auskarai, is pradziu praduriama skylute ir pamazu ji tempiama auskaru pagalba, kol lieka didele skyle - telpa pirstas ir gali dar daugiau - cia jau nuo asmenybes supratimo priklauso kiek tempti blush2.gif

Kažkaip panašiai ir galvojau. S. Stomos žentas iš Ispanijos, man atrodo, tokių tunelių ne vieną pasidaręs.
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2008 10 14, 11:23)
Kažkaip panašiai ir galvojau. S. Stomos žentas iš Ispanijos, man atrodo, tokių tunelių ne vieną pasidaręs.

Bet ar tai grazu? Nu niekaip nesuprantu - jauniems gal ir grazu, norisi darkytis, bet juk tai visam gyvenimui jau doh.gif
Atsakyti
Čia yra tuneliai:
http://images.google...ttp...l=lt&sa=G
http://mano.zebra.lt...34565335cb9.jpg
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2008 10 14, 11:31)

Ta pirma nuotraukyte dar gal ir nieko, na jei jau noris labai, bet ta antra blink.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2008 10 14, 11:31)

Fui, kaip šlykštu, ypač antroji schmoll.gif .
Atsakyti
regal, dėl tunelio teisingai paielgėt. Aš tik čia sužinojau, kas tas tunelis. Bet, manau, kiekvieno vyresnio nei pauglys nuomone tai pasibjaurėtinas kūno žalojimas. Pauglys dar negali savarankiškai nuspręsti reikia jam tunelio ar ne... Taigi tėvo griežtas žodis buvo laiku ir vietoje.
Dėl mėsos nevalgymo, tai manau, kad praeis. O kol nepraėjo, tai pasirūpink, kad namie visada būtų negyvulinės kilmės labai maistingų produktų, kad mėsos nevalgymo periodas praeitų be didesnių pasėkmių sveikatai. Gal ir maisto papildus reikėtų pavartoti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Minesota @ 2008 10 14, 11:48)
regal,  dėl tunelio teisingai paielgėt.  Aš tik čia sužinojau, kas tas tunelis.  Bet, manau, kiekvieno vyresnio nei pauglys nuomone tai pasibjaurėtinas kūno žalojimas.  Pauglys dar negali savarankiškai nuspręsti reikia jam tunelio ar ne... Taigi tėvo griežtas žodis buvo laiku ir vietoje.
Dėl mėsos nevalgymo, tai manau, kad praeis.  O kol nepraėjo, tai pasirūpink, kad namie visada būtų negyvulinės kilmės labai maistingų produktų, kad mėsos nevalgymo periodas praeitų be didesnių pasėkmių sveikatai.  Gal ir maisto papildus reikėtų pavartoti.  4u.gif

Geras daiktas ta SM, o tai butu jusiskiai paauglysteje tunelio uzsimane - butumt ir sutikus lotuliukas.gif
Atsakyti
kalbant apie tunelius, pirsingus ir kitokias nesąmones. prisiminiau kažkada buvo diskusija su pažįstamais tuo klausimu. tai mano vyras tokią mintį išsakė...
atseit, būna kad vaikinai kartais susimuša. pvz. bare, dėl mergų, per sporto varžybas. vienu žodžiu, pasitaiko. ir kas bus, jeigu gausi į snukį, o pas tave privėrinėta visur auskarų? taigi išsilupinės tie gelžgaliai kartu su mėsgaliais. su tokiu tuneliu tai pusę ausies gali nelikt. ar ne baisu? unsure.gif
Atsakyti