Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip greičiau išvaryti sūnų paauglį iš namų...

QUOTE(sena pažįstama @ 2008 10 01, 08:57)
N.V., zinote ka pagalvojau is tos papasakotos istorijos? Kad gal jus ne i egzorcista kreipkites, kur "gydys" ji sventom rykstem(ta pati namie ir nemokamai galit padaryti biggrin.gif ), bet geriau kreipkites i bernardinu vienuolius(tiesa, nezinau, kokiam mieste esate 4u.gif ). Lai tie sventi zmones be jokiu ten velniu varymu graziai su juo pasikalba, lai isuka i savo veikla-yra ten susikure ivairiu pagalbu centrai, kurie itraukia i ta veikla ir paauglius. Jie keliauja po uzsienius, jie padeda apleistiems seneliams, benamiams, jie renkasi i burelius ir tai tampa pagalba jaunuoliams nuo narkotiku priklausomybes. Gal tai bus geresne iseitis, nei velnio varymas? 4u.gif

Gal tikrai reiktų pabandyti. Girdėjau geras rekomendacijas apie bernardinų vienuolį Astijų.
Atsakyti
Labai liūdna unsure.gif
Bet rolleyes.gif pakalbėjau neseniai su savo vaiko gyd ir ji papasakojo savają istoriją-
jos sūnus buvo pasiutęs ir nesimokė, tėvai pastoviai buvo kviečiami į mokyklą dėl jo elgesio ir pan doh.gif , tėvai iš vis nebekreipė dėmesio-nebėjo visai į mokyklą, nesklaitė ir nebepasirašinėjo pažymių knygelėje ir kartojo kaip pasiklosi , taip ir išsimiegosi, atrodė viskas beviltiškai, bet jaunuolis susigriebė paskutiniais metais ir dabar studentas , būsimas medikas , pasekė mamos pėdom rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo x Samane: 01 spalio 2008 - 08:40
QUOTE(Naujas.vardas @ 2008 10 01, 09:03)
Gal tikrai reiktų pabandyti. Girdėjau geras rekomendacijas apie bernardinų vienuolį Astijų.

Paskaičius jūsų prisiminimus man akys patvino ašaromis. tikrai nėro nei vieno žmogaus blogo, tik kai kurie dėl kažkokių priežasčių blogai elgiasi.
Gal jus ir jūsų sūnų sudomintų tokia veikla. http://www.patria.lt
Mano sūnų pakalbino eiti pažįstama. Šį savaitgalį Kačerginėje bus susitikimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 01 spalio 2008 - 09:59
QUOTE(Naujas.vardas @ 2008 09 30, 11:23)
Prasidėjo mokykla, prasidėjo problemos: nors ir stengėmės mes su vyru ir jau net buvom apsidžiaugę, kad atrodė sūnus pradėjo ateiti į protą, bet buvau pakviesta į mokyklą, kur mane perspėjo, kad sūnaus mokytojai nebegali daugiau taikytis su nuolatiniu mano sūnaus tyčiojimųsi iš jų ir klasės mokinių, vykdomu psichologiniu terorizavimu ir absoliučiu nesiskaitymu su žmonėmis... Man mokytojai net pamokos metu filmuotą medžiagą pateikė parodantį sūnaus elgesį. Tiesiog jau nuleidau rankas, nebetekau jokios vilties, nei matau prasmės dar bandyt kažką daryti. Nebedarau nieko, susitaikiau su likimu.

Naujas.vardas, nepanikuokite taip! Man atrodo, kad vasarą pasiekta pažanga labai svarbi, neišbarstykite jos... Sūnus grįžo į mokyklos aplinką, kurioje įpratęs elgtis kaip įpratęs, ir draugai įpratę prie jo tokio elgesio, ir jis buvo populiarus tarp jų už tokį elgesį, tai jam tikrai nelengva pasikeisti. Gal jis netgi bijo, kad draugai iš jo juoksis, jei staiga pasidarys kitokiu, kad jis praras autoritetą tarp jų. Ar jūs klausėte jo, kodėl taip elgiasi mokykloje? Ar klausėte apie tai be priekaištų, be riksmų (na, nebent su liūdesiu verysad.gif)? Gal jam reikia ir tą filmuotą medžiagą parodyti - kai pasižiūrės į save iš šalies, gal daugiau supras...
Atsakyti
matau cia savo brolio sunaus portreta jam 12 bet jau ir as matau kad padetis beviltiska,cia lieka tik laukt ir tiketis kad uzaugs paauglyste aprims gal tada bus galima dar kazka pataisyti blink.gif
Atsakyti
Dabar žiūrim per RTL (vokiečių programa) laidą Super Nany. Laida apie paauglius. Jei įdomu, pažiūrėkit:
http://rtl-now.rtl.d...9...ayer=1&na=1
Atsakyti
Siulau pabandyti Nindziutsu vasaros stovyklas ir siaip treniruotes. Gal siuo atveju tai kaip tik atrodo netinkantis metodas, ipac jei jusu sunus smurtauja, bet kiek teko tureti reikalu su ju treneriu, Zenonu Urbonu, tai tikrai nuostabus pedagogas, ir dar ne tokius vaikus sukalba, pati maciau ir pasakojimu daug girdejau kaip vasaros stovyklos metu keitesi zmones prie akiu... tikrai labai rekomenduoju, mano sunus jau nebe pirmus metus ten lanko savigynos treniruotes. Jie turi svetaine, www.ninjutsu.lt
Atsakyti
QUOTE(Ergomena @ 2008 10 05, 16:37)
Siulau pabandyti Nindziutsu vasaros stovyklas ir siaip treniruotes. Gal siuo atveju tai kaip tik atrodo netinkantis metodas, ipac jei jusu sunus smurtauja, bet kiek teko tureti reikalu su ju treneriu, Zenonu Urbonu, tai tikrai nuostabus pedagogas, ir dar ne tokius vaikus sukalba, pati maciau ir pasakojimu daug girdejau kaip vasaros stovyklos metu keitesi zmones prie akiu... tikrai labai rekomenduoju, mano sunus jau nebe pirmus metus ten lanko savigynos treniruotes. Jie turi svetaine, www.ninjutsu.lt

Aciu
Atsakyti
Nenuleiskit rankų,juk rašiau tai trunka ne mėnesį,ne du,keletas metų praeis kol viskas susidėstys.Savo požiūrį turi pakeisti ir aplinkiniai,ne tik jūsų sūnus.Kantrybės ir ištvermės jums.O kas čia per filmavimas per pamokas.panašu į raganų medžioklę viduramžiais?
Atsakyti
o nemąstėt apie galimybę sūnui mokytis eksternu? nes kaip suprantu, vaikas lyg ir padorus, bet mokyklos aplinka jį trikdo. jei būtų mokomas namie, nebūtų to poreikio ardytis prieš klasiokus.
Atsakyti
QUOTE(sena niekšė @ 2008 10 13, 15:43)
o nemąstėt apie galimybę sūnui mokytis eksternu? nes kaip suprantu, vaikas lyg ir padorus, bet mokyklos aplinka jį trikdo. jei būtų mokomas namie, nebūtų to poreikio ardytis prieš klasiokus.

Aha, arba nuotoliniu būdu g.gif unsure.gif
Atsakyti
Pasipasakosiu ir aš truputėlį ir lauksiu jūsų patarimų, komentarų smile.gif Kaip jau rašiau, ir mes auginame paauglį. Jis ne toks, kaip dauguma aplinkinių, o ir pastebėjau, kad labai jo skonis, polinkiai priklauso nuo draugų (anksčiau taip lyg nebuvo). Papasakosiu paskutinį mūsų kivirčą. Jis nuo šiemet mokosi pirmoje gimnazijos klasėje. Čia susipažino su keliom panelėm- metalistėm, neformalėm ir pan. Taigi mano sūnukas užsimanė pasidaryti ausy tunelį. Pasakėm (aš ir MB),kad kol nesueis 18 metų, ausų nesidurs, nes jo norai greitai keičias, kad tai yra kūno žalojimas, kad tunelis - toks dalykas, kuris liks visam gyvenimui. Daug buvo argumentų, kodėl jam neleidžiam durtis. Vis dėlto, jis mūsų nepaklausė, susirado grožio saloną, kuriame jam išdūrė ausį be mūsų leidimo (į tą saloną dar nueisim ššią savaitę). Kurį rytą MB pamatė pradurtą ausį, ryte per daug nieko nesiaiškino, tik iš sūnaus paėmė kortelę ir tunelį. Kai grįžo iš mokyklos, buvo ilga ilga kalba. Sūnus pasakė, kad mes naciai, kad mes jam neleidžiam taip gyventi, kaip jis nori, kad jam nesuteikiam laisvės ir t.t., MB sako: gerai, aš tau duodu laisvę, leidžiu pasirinkti: arba tu turi tunelį ir darai ką nori, bet mes elgsimės su tavim adekvačiai (suprask, kad negaus pinigėlių, negalės pramogaut ir t.t.) arba tu užsiaugini skylę ir elgiesi žmoniškai, lygiai taip pat su tavim elgsimės mes. Sūnus užsidarė kambary spintoj, mačiau, kad verkė, po kokio pusvalandžio atėjo pas mus ir atidavė auskarus.
Keturiolikmetis sumąstė, taip pat draugės įtaka, kad jis bus vegetaras, nes jam gaila gyvūnų. Taigi atsisako valgyti mėsos, žuvies, kiaušinių. Aš nieko prieš vegetarus neturiu, pati nesu labai didelė mėsos mėgėja, bet jis yra paauglys, kuriam būtina gauti visų naudingų medžiagų, kurių yra tik mėsoj. Jei nebūtų sveikatos problemų, sakyčiau tegu daro, ką nori, bet kad taip nėra. Jo imuninė nusilpus, nes iš menkiausio spuogiuko pasidaro furunkulas. Per pusmetį jau tris kartus dėl šios priežasties gulėjo ligoninėj, o kiek kartų juos namuose gydėsi. Dar prieš kokius 3-4 mėnesius nors su piktumais, bet dar valgydavo, kas pagaminta. Dabar (pastebėjau, kad po to, kai mes nusileidom, kad nevalgytų mėsos, o tik daržoves ir garnyrą) nevalgo mėsos visai. Aš tiek laiko, o ir noro neturiu gaminti atskirai jam ir mums, o jis pats nesigamina sau, nors žadėjo.
Kol kas bent jau tėččio klauso, aš tokios įtakos jam neturiu. Prisiklausius tokių žodžių, kad geriau neprisiminti. Skaitau, jūsų rekomenduotas knygas, stengiuos, kuo daugiau skirti jam dėmesio, bet neįkyriai ir laukiu nesulaukiu kada praeis paauglystė nepalikdama didelių blogybių.
Atsakyti