Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

ne kazkas oranzinis o vaza doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveiki visi,

palaikykit šiandien už mane kumščius - fotografuoju vestuves. laimė, tik savo malonumui, bet vis tiek norisi ko nors vykusio smile.gif peržiūrėjau nemažai pavyzdžių, bandysim ką nors išlaužti. na kaip ir tikiuosi, kad bent kelis gerus kadrus jauniesiems sugebėsiu padovanoti. o jei ir ne - bus gera praktika ax.gif

fear.gif jaučiama lengva panika, lyg aš būčiau pagrindinė fotografė lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki!

Visu pirma noriu padekoti klaipedieciams uz nuostabu susitikima ju teritorijoje smile.gif Buvo labai idomu pabendrauti. Gaila, kad labai trumpai. Turit nuostabia kompanija, taigi taip ir laikyt.

Kaip suprantu, susitinkam rytoj 14-00. Visiems dalyvavimas butinas. Imat fotoaparata i rankas (tiks bet koks veikiantis), seimyna uz parankes ir visi i susitikima. Iki pasimatymo!

Sayonara, laikau uz tave kumscius, nors tu ir taip puikiai susitvarkysi. Panika kamuoja tik kol neisijungi aparato. Pradedi fotografuot ir panika virsta azartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 12, 01:06)
man tai nerealios Dina Marie foto  wub.gif nėštukių ten nėra daug, keletas tik,  bet kažkaip žiūrėdama jos foto pasikrauno tokio gero emocinio užtaiso  thumbup.gif 
sveikinu  thumbup.gif Jei norėsi, aišku išmoksi  mirksiukas.gif
smagu tave čia matyti  thumbup.gif Puikūs komentarai  smile.gif
Aciu 4u.gif tikrai be galo mielos ir nedirbtinos, stebiuosi, visur emocijos tokios naturalios smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 07 12, 08:45)
palaikykit šiandien už mane kumščius - fotografuoju vestuves
Laikysiu tuo metu kada fotografuosiu nesciaja, man irgi baisu ohmy.gif
Atsakyti
Kaip norėčiau ir sau kada nors tokio baisumo unsure.gif biggrin.gif

Sėkmės abiem 4u.gif
Atsakyti
Puriena, sveika grizus. kaip ten su foto atspaudimu ant medziagos. ar ka suzinojai blush2.gif
Atsakyti
Sayonara, sekmes 4u.gif Tikiuos ir mums parodysi kas gavosi mirksiukas.gif

Grethen, lauksim fotosesijos rezultatu mirksiukas.gif
Atsakyti
Saulės pūga, labai graži tavo foto su laiveliu. Papasakok kaip fotkinai? Nepamenu ar minėjai su kokiu fotiku ir objektyvu fotkini.......
Atsakyti
Kaip visi aktyviai ruosiasi susitikimui bigsmile.gif

Pas mane kaip visada doh.gif kai kazka suplanuoju doh.gif , sugedo masina, tai dabar padetys neaiski doh.gif jei masina tetis paims remontuoti, tada verysad.gif teks kita karta prisijungti, jei jis patinges, tada atvarysiu ant sugedusios topsecret.gif

Dabar ziuriu atostogu foto, tai radau toki kadra ax.gif man jis lyg ir patinka momentu, o kaip is sono g.gif Neryskus, bet itariu del ranku drebejimo g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 12 liepos 2008 - 23:09
Anasko, labai nuotaikinga foto thumbup.gif
Atsakyti
Sea aciu bigsmile.gif

Dabar man uzeina banga foto dejimo doh.gif blush2.gif ismokau daryti dviguba ekspozicija blush2.gif jusu teismui spalvotas, nespalvotas variantai ( tema gal jums ir nusibodo blush2.gif bet kad neturiu kitos vietos apart sitos palanges doh.gif )

user posted image

user posted image

Atsakyti
Idomiai, bet as dar kzk galvociau apie kompozicija g.gif O dviguba fotografuodama darai, ar paskui su PS himicini? g.gif
Atsakyti