Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2008 07 11, 16:40)
As rytoj ruosiuosi fotkinti nescia pusesere  doh.gif  kaip jaudinuos.. nors ji nieko nesitiki, teisiog nori buitiskai issiamzinti..
gal kas turite kokiu linku su nesciu moteru fotografijom? labai bijau kad pritruks fantazijos ir shnipstas gausis  verysad.gif  reik kur tai ikvepimo pasisemt

Aš tavo vietoje fotografuočiau gamtoje ir nuotraukų kaip pavyzdžių neieškočiau smile.gif

mielka, neatsibodo vis tas pats modelis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 07 11, 17:48)
mielka, neatsibodo vis tas pats modelis? biggrin.gif

nieks daugiau nepozuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 11, 17:40)
As rytoj ruosiuosi fotkinti nescia pusesere  doh.gif  kaip jaudinuos.. nors ji nieko nesitiki, teisiog nori buitiskai issiamzinti..
gal kas turite kokiu linku su nesciu moteru fotografijom? labai bijau kad pritruks fantazijos ir shnipstas gausis  verysad.gif  reik kur tai ikvepimo pasisemt

man labai patinka Linnea Lenkus darbai rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 07 11, 18:48)
Aš tavo vietoje fotografuočiau gamtoje ir nuotraukų kaip pavyzdžių neieškočiau smile.gif
Uz tat ieskau baltos paklodes vietoj tento mellow.gif gamtoj ir meginsim, bet nescioji neturi kuo apsirengt, tai teks ja kur tai nuosaliai nuo zmoniu isrengt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 11, 17:00)
bet nescioji neturi kuo apsirengt, tai teks ja kur tai nuosaliai nuo zmoniu isrengt biggrin.gif

O kaip fainai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 11, 06:54)
Loreli, gal praleidau ką, bet kokį fotoaparatą įsigijai  g.gif Gaila , kad nespėjai prisijungt  unsure.gif

Nagi gavau Nikon D80, net per daug negalvojau apie ji, nes maniau, kad man tokio dar tikrai nereikia, o dabar baisu, kad nesugebesiu, neivaldysiu blush2.gif
Atsakyti
įbėgu trumpai pasilabint.. esu pasiruošimuose prieš kelionę , todėl nelabai turiu laiko, bet mintimis visada su jumis wub.gif wub.gif wub.gif smile.gif .. Anasko 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Loreli,
sveikinu įstojus į Nikonistų gretas drinks_cheers.gif

o meetas buvo super drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif .. ačiū visiems ..
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Aš pagalvojau,kad visus šio skyrelio fotomanus vienija tos pačios slaptos biosrovės, kurios verčia tuo pačiu metu išeiti kūrybinių atostogų ir tuo pačiu metu sugrįžti iš jų biggrin.gif Nedrąsiai sakau, kad grįžtu ir aš blush2.gif Kad ir nedaug fotkinu pastaruoju metu, bet pabendrauti su bendraminčiais traukia ir viskas biggrin.gif Anądien persirenginėjame po treniruočių su merginom, o aš žiūriu pro langą ir sakau, kad negaliu visą treniruotę atsigrožėti debesimis. Žiūri viena į mane ir sako, ką tu čia gražaus matai? biggrin.gif O aš iš karto galvoju apie tai, kaip tie debesys gražiai žiūrėtųsi fotografijoje. rolleyes.gif Žodžiu, debesimis reikėtų grožėtis mintyse, nes liksiu nesuprasta biggrin.gif Ir po to supratau, kur reikia eiti pasikalbėti apie gražius fotogeniškus debesis biggrin.gif Taigi, aš jau čia.

saulės pūga, labai užstrigo tavo laivelis. Tokia hipnotizuojanti nuotrauka. Man regis, kad ir horizonto nereiktų čia tiesinti, nes laivelis dabar kaip ir savo vietoje, o ištiesintum horizonta, tai ir jau laivelis būtų griūvantis g.gif Gera nuotrauka.. O antrojoje - tik vakarinės spalvos gražios, tačiau siužetas jau truputį nuobodokas.

vvvvv, turi akį fotografuoti portretus. J. portretas man patinka dėl nuotaikos perteikimo. Romantiškas.. Tačiau turbūt norėčiau ne kvadratinio čia, o stačiakampio formato g.gif

Gaziulka,labai norėčiau, kad vyras tavo nuotraukose atidarytų savo futliarą biggrin.gif Pafotkink grojantį kada rolleyes.gif Pastarosiose nuotraukose jaučiamas dirbtinumas pozuojant. Kyla klausimų, kodėl dabar jam reikia stovėti prie tų malkų biggrin.gif Pati aplinka nesusilieja natūraliai su modeliu. Trečioji nuotrauka puiki emociškai, tačiau kompozicija ne be priekaištų. Kojų netrūksta, tačiau trūksta tėtuko nugaros. Ketvirtoji - šauni -šešėlių žaismas, vartelių raštas, vaiko stovėsena - gražu. Tik pėdučių ir tetrūksta smile.gif
O va tavoji paplūdimio nuotrauka - super super super! Pirma, smėlio bangavimas ir debesų bangavimas - kaip gražiai tarpusavyje tai dera. Antra, labai patiko vaiko gulėjomo poza. Faina, kad vaizdas verčia tyrinėti, kaip mėgsta sakyti mano foto mokytojas - vaizdas neatiduodamas už dyką biggrin.gif Ir kas labai svarbu šioje nuotraukoje, kad labai šauniai skarelė sužaidė. Raštai labai pagyvino nuotrauką. Sveikinu, tikrai gera nuotrauka mano akimis thumbup.gif
Papildyta:
Fotolama, tiesiog mielas dukrelės portretas. Veidelis šešėlyje - na ir kas, man netrukdo, nes natūroje būtent taip ir būna. Todėl tas natūralumas mane žavi. Ir kompozicija visai įdomi. Patinka, kad dangus užima nemažą dalį kadro. Jaučiasi erdvė.

Opa,labai sunku man vertinti peizažus. Pastaruoju metu bandau ir susidraugauti su jais doh.gif tavieji visi panašūs ir visi savotiškai įdomūs. Atskleistas natūralus gamtos grožis. Vaikiuko nuotraukoje man nepatinka tai, kad dalis galvytės nueina į tamsą, kuri truputį apsunkina kadrą. Labi gražiai sudėtos rankytės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 11 liepos 2008 - 20:13
Puriena, nu kaip pakelei man nuotaika - ir savo grizimu, ir komentarais. Tiesiog puikūs - supratau viska ir dar daugiau negu pati sau buciau galejus paaiskint, aciu mirksiukas.gif Reikes kada ir grojanti pafotografuoti, jau is to kasdienio ipratimo, matyt, nebesuprantu, koki modeli visai salia turiu. O tu vis dar eini i fotokursus? Apie meeta Vilniuje zinai - nenorit su Latoya prisijungti?
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 11, 20:14)
Puriena, nu kaip pakelei man nuotaika - ir savo grizimu, ir komentarais. Tiesiog puikūs - supratau viska ir dar daugiau negu pati sau buciau galejus paaiskint, aciu mirksiukas.gif Reikes kada ir grojanti pafotografuoti, jau is to kasdienio ipratimo, matyt, nebesuprantu, koki modeli visai salia turiu. O tu vis dar eini i fotokursus? Apie meeta Vilniuje zinai - nenorit su Latoya prisijungti?

Ačiū, ir tu man pakėlei dabar 4u.gif Fotokursai baigėsi kol kas. išėjom atostogų. tai jau ir nebe fotokursai vadinas, o savotiškas kursiokų klubas biggrin.gif Turbūt rudenį vėl kvies prisijungti, tačiau abejoju ar sudalyvausiu, nes neturiu nei padorių darbų, nei labai daug laiko. Rugsėjį turėsim pirmoką šeimoje, tai kol įsijausim į naują ritmą, tai vakarai negalės būti skiriami kursams, manau g.gif Na, o kas bus toliau su kursais, tai žiūrėsiu..
Meetas.. Negaliu prisijungti - tiesiog suplanuotas savaitgalis. Gaila verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 11 liepos 2008 - 20:21
Vvvvv, man kol kazkas nepasake kad ta grazioji J. tas pats asmuo kas ir mirksiukas.gif neatpazinau, ir dabar ziuriu ir neatpazystu blink.gif Portretas liuks, atsipalaidavimas labai patinka (kaip ir anam portrete), rakursas, kvadratas. Zodziu viskas, iskyrus viena blush2.gif odos ir plauku spalva blush2.gif man labiau rudumas patiko

Gaziulka, tikrai primena tevu foto biggrin.gif Is pastabu nieko naujo nerandu, tik galiu pasikartuoti kad 3 truksta kaires, 4-labai liuks, be galo patinka tokios foto rolleyes.gif Is pajurio- foto pati tikrai kabina, bet tokia kompozicija sukelia man nelabai geras asociacijas unsure.gif

Opa, pasikartuosiu, bet man ziauriai patiko tavo peizazas rolleyes.gif O niekur neradau kad parasytum kur cia taip pasakiska ax.gif Portretas biggrin.gif ziovauti ir man norisi biggrin.gif Man norisi daugiau virsaus ir maziau apacios, alkune kaip ir netrukdo

Mielka, man irgi trukdo fone kazkas oranzinis g.gif

Loreli sveikinu 4u.gif

Puriena, kaip taves cia truko wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Degutė @ 2008 07 10, 22:09)
Oi, aš dar žaisčiau su šituo kadru - klonuočiau stiebelį, sukčiau patį kadrą kairėn  ax.gif Arba bandyčiau paimt pusę gėlės ir prilipdyti veidrodinį atspindį. o tada sukinėti tol, kol boružėlė bus akiai mieloje vietoje  ax.gif  o kitą boružėlę vėl paslėpti ar kirpti  ax.gif
doh.gif biggrin.gif zinai nemoku as tokiu gudrybiu, man lengviau perfotografuoti biggrin.gif maziau laiko uzims, tik gaila jau boruzeliu nerandu verysad.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 07 10, 22:55)
Na jau nee  tongue.gif
tongue.gif tu is Vievio tongue.gif ten netokie bigsmile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 07 11, 16:50)
O kokie mes skirtingi, va laputaitei patiko tai kas man nepatiko  doh.gif as cia ziuriu pastoviai vis viska kitaip matau biggrin.gif regis dar neteisingai..  ax.gif
Viska tu gerai matai mirksiukas.gif jei vienuodai mastytume, butu neidomu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 07 11, 16:06)
Nepykit, kad ir vel su vaikiu. Iskritikuokite  ax.gif

man ir patinka emocija smile.gif Trūkumėlius kaip ir parašė smile.gif

QUOTE(laputaitė @ 2008 07 11, 17:25)
Nėr neteisingai  4u.gif

drinks_cheers.gif

tai parodyk ir mums foto mirksiukas.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 07 11, 17:40)

man tai nerealios Dina Marie foto wub.gif nėštukių ten nėra daug, keletas tik, bet kažkaip žiūrėdama jos foto pasikrauno tokio gero emocinio užtaiso thumbup.gif

QUOTE(Loreli @ 2008 07 11, 19:57)
Nagi gavau Nikon D80, net per daug negalvojau apie ji, nes maniau, kad man tokio dar tikrai nereikia, o dabar baisu, kad nesugebesiu, neivaldysiu blush2.gif

sveikinu thumbup.gif Jei norėsi, aišku išmoksi mirksiukas.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 11, 21:12)
Taigi, aš jau čia.

smagu tave čia matyti thumbup.gif Puikūs komentarai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 11 liepos 2008 - 23:07