Sveiki
Aš pagalvojau,kad visus šio skyrelio fotomanus vienija tos pačios slaptos biosrovės, kurios verčia tuo pačiu metu išeiti kūrybinių atostogų ir tuo pačiu metu sugrįžti iš jų
Nedrąsiai sakau, kad grįžtu ir aš
Kad ir nedaug fotkinu pastaruoju metu, bet pabendrauti su bendraminčiais traukia ir viskas
Anądien persirenginėjame po treniruočių su merginom, o aš žiūriu pro langą ir sakau, kad negaliu visą treniruotę atsigrožėti debesimis. Žiūri viena į mane ir sako, ką tu čia gražaus matai?
O aš iš karto galvoju apie tai, kaip tie debesys gražiai žiūrėtųsi fotografijoje.
Žodžiu, debesimis reikėtų grožėtis mintyse, nes liksiu nesuprasta
Ir po to supratau, kur reikia eiti pasikalbėti apie gražius fotogeniškus debesis
Taigi, aš jau čia.
saulės pūga, labai užstrigo tavo laivelis. Tokia hipnotizuojanti nuotrauka. Man regis, kad ir horizonto nereiktų čia tiesinti, nes laivelis dabar kaip ir savo vietoje, o ištiesintum horizonta, tai ir jau laivelis būtų griūvantis
Gera nuotrauka.. O antrojoje - tik vakarinės spalvos gražios, tačiau siužetas jau truputį nuobodokas.
vvvvv, turi akį fotografuoti portretus. J. portretas man patinka dėl nuotaikos perteikimo. Romantiškas.. Tačiau turbūt norėčiau ne kvadratinio čia, o stačiakampio formato
Gaziulka,labai norėčiau, kad vyras tavo nuotraukose atidarytų savo futliarą
Pafotkink grojantį kada
Pastarosiose nuotraukose jaučiamas dirbtinumas pozuojant. Kyla klausimų, kodėl dabar jam reikia stovėti prie tų malkų
Pati aplinka nesusilieja natūraliai su modeliu. Trečioji nuotrauka puiki emociškai, tačiau kompozicija ne be priekaištų. Kojų netrūksta, tačiau trūksta tėtuko nugaros. Ketvirtoji - šauni -šešėlių žaismas, vartelių raštas, vaiko stovėsena - gražu. Tik pėdučių ir tetrūksta
O va tavoji paplūdimio nuotrauka - super super super! Pirma, smėlio bangavimas ir debesų bangavimas - kaip gražiai tarpusavyje tai dera. Antra, labai patiko vaiko gulėjomo poza. Faina, kad vaizdas verčia tyrinėti, kaip mėgsta sakyti mano foto mokytojas - vaizdas neatiduodamas už dyką
Ir kas labai svarbu šioje nuotraukoje, kad labai šauniai skarelė sužaidė. Raštai labai pagyvino nuotrauką. Sveikinu, tikrai gera nuotrauka mano akimis
Papildyta:Fotolama, tiesiog mielas dukrelės portretas. Veidelis šešėlyje - na ir kas, man netrukdo, nes natūroje būtent taip ir būna. Todėl tas natūralumas mane žavi. Ir kompozicija visai įdomi. Patinka, kad dangus užima nemažą dalį kadro. Jaučiasi erdvė.
Opa,labai sunku man vertinti peizažus. Pastaruoju metu bandau ir susidraugauti su jais
tavieji visi panašūs ir visi savotiškai įdomūs. Atskleistas natūralus gamtos grožis. Vaikiuko nuotraukoje man nepatinka tai, kad dalis galvytės nueina į tamsą, kuri truputį apsunkina kadrą. Labi gražiai sudėtos rankytės