Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Opa @ 2008 07 11, 15:06)
Nepykit, kad ir vel su vaikiu. Iskritikuokite  ax.gif

Patinka emocija, pačiai norisi žiovauti biggrin.gif
Patinka fono balta apačia ir juodas viršus. Nepatinka šešėliai po rankom ir nukąsta alkūnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laputaitė: 11 liepos 2008 - 15:29
QUOTE(Opa @ 2008 07 11, 17:06)
Nepykit, kad ir vel su vaikiu. Iskritikuokite  ax.gif
Na gal mamytei bus nemalonu isgirsti, labai atsiprasau 4u.gif
bet man nepatinka israiska, cia kaip suprantu berniukas ziovauja, tai noreetus labiau jausti ta emocija, kad jis butu uzsimerkes, ranka dengtusi burna arba dar ir razytusi, na kzkaip. o dabar atrodo kad tiesiog paprasytas issiziojo ax.gif ir man per dideils kontrastas tarp virsuje esancios juodos ir apacioje - baltos

QUOTE(carlabella @ 2008 07 11, 17:17)
Saule stovi stai tokiam rate... Nezinau, kiek ilgai ji dar taip stoves...
oho bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif kas cia per fenomenai? na ispudinga.. neturiu supratimo kaip tai nufotografuoti, meginciau mazinti islaikyma..bet matyt snipstas gausis.. neisivaizduoju
Atsakyti
Carlabella, o ar bandei statyt ant stovo, privert diafragma iki kokiu f 10 (gal daugiau)? iso 100, ir jei esi nusistaciusi programa M, tai derink tada islaikyma, kad butu nei per tamsu, nei per sviesu. Nu bent jau as taip daryciau. g.gif Nors nesu nieko tokio fotografavusi.

Laputaite, nepatinka ir man seseliai, bet buvo tamsu, sviesyte tik is priekio, o antros kad pasisviest is apacios nebespejau taip greit susiorganizuot. O alkunes turiu dar, tik kazkaip netrukde tas nurezimas man. g.gif

Grethen, as ne is tu, kurios jautriai reaguoja i kritika. Varyk visad ka galvoji. O del israiskos, ji naturali ir mazi vaikai neziovauja prisidenge - cia jau mandagumo mokykla, kuria igauna siek tiek vyresni ir labiau suprantantys biggrin.gif

Degute, o atskirai nebuna tokio objektyvo pirkt pigiai? as pirkau tik body isitikinusi, kad tiks mano skaitmenuko kitinukas.
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 07 11, 17:46)
O del israiskos, ji naturali ir mazi vaikai neziovauja prisidenge - cia jau mandagumo mokykla, kuria igauna siek tiek vyresni ir labiau suprantantys  biggrin.gif
Rasydama apie tai ir pagalvojau blush2.gif

O kokie mes skirtingi, va laputaitei patiko tai kas man nepatiko doh.gif as cia ziuriu pastoviai vis viska kitaip matau biggrin.gif regis dar neteisingai.. ax.gif
Atsakyti
Grethenn, biggrin.gif 4u.gif

Visi mes skirtingi, taip ir yra idomiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 07 10, 22:48)

Nu kam tas rėmas toks gedulingas?
Daug dar tokių kaimų, su senoliais - visi tokie kaip iš praeities  ax.gif

tai davaziuok spec iki tokio kaimo, g.gif cia jei ne su tikslu vaziuotume pro sali tai vien del tokiu vaizdu vaziuoti zinai, ir benzo gaila butu cool.gif

t.y koki reikejo, kitos spalvos? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 07 11, 15:46)
Carlabella, o ar bandei statyt ant stovo, privert diafragma iki kokiu f 10 (gal daugiau)? iso 100, ir jei esi nusistaciusi programa M, tai derink tada islaikyma, kad butu nei per tamsu, nei per sviesu. Nu bent jau as taip daryciau.  g.gif  Nors nesu nieko tokio fotografavusi.

aciu, Opa, bandau taip kaip sakei, tik, geda, stovo neturiu,,,, ryt butinai vaziuosiu pirkt
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2008 07 11, 14:14)
nu va kazkas pasiule priesais suni pasivoliot (kai bandai tai padaryt supranti is tikro koks mazas tas mano suva)

Tas kažkas oranžinis fone nereikalingas.

QUOTE(Opa @ 2008 07 11, 16:46)
Degute, o atskirai nebuna tokio objektyvo pirkt pigiai? as pirkau tik body isitikinusi, kad tiks mano skaitmenuko kitinukas.

Nu aš suprantu, kad ant objektyvo neturi būti -S nes tada jis skirtas tik skaitmenai. pvz. EF-S - skaitmenai, EF abiems tinkamas.

O atskirai tai nžn. Tiksliai tokį tik žmonės parduoda, google rado skelbiu.lt psl. Vilbroj panašūs tik. Be to nžn, ar verta tokį pirkti. Aš tai kitokio norėčiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 11, 17:13)
tai davaziuok spec iki tokio kaimo,  g.gif  cia jei ne su tikslu vaziuotume pro sali tai vien del tokiu vaizdu vaziuoti zinai, ir benzo gaila butu  cool.gif

t.y koki reikejo, kitos spalvos?  g.gif  mirksiukas.gif

Mes kai važiuojam kaiman, tai pakeliui yra visokių tokių trobelių. Tik irgi niekad spec nevažiavau.
O šiaip būna - važiuoji pro šalį, matai kokį vaizdą įdomų ir stot/nestot.. kol galvoji ir pravažiuoji. Ir daugiau jau toks nepasipainioja ax.gif

O rėmelio gal visai plonyčio kokio. Nes dabar storas ir juodas pgl mane labai suslegia nuotrauką.
Atsakyti
QUOTE(carlabella @ 2008 07 11, 17:14)
aciu, Opa, bandau taip kaip sakei, tik, geda, stovo neturiu,,,, ryt butinai vaziuosiu pirkt

Geriau nebendyk taip fotkint saules, nes tai kenkia fotoaparatui 4u.gif
Pakomentuosiu nuotraukas kurios istrigo smile.gif
Gaziulkos patiko vyrukas kaime, kostiumuotas. Primena tuos laikus, kai dar mano tetis buvo jaunas smile.gif tik nerisi nuotraukose daugiau erdves. j.b. paskutine man nepatiko, per daug nusikontrastinus.
Dar Sansaros aguonos, super rolleyes.gif Sedziu ir mastau pavaziuoti irgi pafotkint aguonu, gal norinciu yra kartu siandien pavaziuot?
mielkos suniukas iamzintas jau kokybiskiau smile.gif saunuole 4u.gif
Opa, patinka vaikiukas, jo israiska, tik rinkciausi kitoki rakursa, ne is taip zemai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 11 liepos 2008 - 16:29
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 11, 15:50)
as cia ziuriu pastoviai vis viska kitaip matau biggrin.gif regis dar neteisingai..  ax.gif

Nėr neteisingai 4u.gif

O aš labai įdomu nestuke.gif modelį turėjau. Tik visiškau nesugebėjau perteikti jos grožio..... Ir dabar gailiuosi..... Vis mokausi pažvelgti į žmogų besigrožinčiomis akimis, bet nesigauna..... Vis pergyvenu kad mano atvaizduotas grožis bus neteisingas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 07 11, 18:25)
O aš labai įdomu  nestuke.gif modelį turėjau. Tik visiškau nesugebėjau perteikti jos grožio..... Ir dabar gailiuosi..... Vis mokausi pažvelgti į žmogų besigrožinčiomis akimis, bet nesigauna..... Vis pergyvenu kad mano atvaizduotas grožis bus neteisingas  doh.gif
As rytoj ruosiuosi fotkinti nescia pusesere doh.gif kaip jaudinuos.. nors ji nieko nesitiki, teisiog nori buitiskai issiamzinti..
gal kas turite kokiu linku su nesciu moteru fotografijom? labai bijau kad pritruks fantazijos ir shnipstas gausis verysad.gif reik kur tai ikvepimo pasisemt
Atsakyti
aciu uz pagyras ir pastabas bandysim keistis mirksiukas.gif

nescia moteris tai dar nieko o kaip su nesciu sunim lotuliukas.gif mano mergitej jau po poros savaiciu prades rysket pilvas thumbup.gif reiks kazkaip ipatingai pafotkint biggrin.gif
Atsakyti