QUOTE(Sansara @ 2008 07 10, 19:45)
grethen, dekui uz nuomone nesutampancia su kitais
Ne, man labai labai patiko! Dievinu tokius minimal kadrus ar ne kadrus, kad ir grafika
taciau galvoju kur ta riba, tiesiog pati dar nesuprantu, kiek galima prisiliesti prie nuotraukos norint gaut gera vaizda. bet kuriuo atveju man atrodo kuo maziau
QUOTE(Baccardi @ 2008 07 10, 20:01)
Jau issiaiskinot
o antra, jei normalios spalvos, butu visai nieko, paprasta bet tvarkinga seimos albumo foto
QUOTE(Degutė @ 2008 07 10, 23:48)
O jaunoji patylom galvoja - nu išskleisk, išskleisk sparnelius.. paskutinį kartą
QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 10, 23:51)
man kol kas rodo tik albuma, bet raso kad jis tuscias
Koki kur albuma?
QUOTE(Loreli @ 2008 07 10, 23:54)
Kokia šiandien fantastiška diena.... Gavau patį netikėčiausią siurprizą savo gyvenime - fotoaparatą
(tiek rinkausi, tiek rinkausi, kad visiems jau gerokai atsibodau ). Džiaugiuosi kaip mažas vaikas
Sveikinu
QUOTE(fotolama @ 2008 07 11, 00:07)
Išėjo Agneza su dukrele pasivaikščioti ir parnešė štai tokį kadrą:
na dangaus daugoka ir desines truputi per daug nukirpta, bet siaip mielas kadras
QUOTE(Opa @ 2008 07 11, 00:37)
O kadangi kita savaite planuoju isvykt, tai perziurinejau senus, pries metu darytus kadrus, ir kai kas uzstrigo.
Labai labai grazus vaizdai..ir spalvos..et
bet man dangus ispudingesnis, beveik visur jo imciau daugiau
QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 11, 01:39)
man idomi jusu nuomone apie sita - keista, beprasme, prasminga, i siuksline?
Pirmas zvilgsnis-ispudis geras, po to emiau aiskintis kas cia kaip susiranges. ir taip ir taip sukiojausi, tai po minutes supratau, kaip mergaite guli
tai va del to ir nepatiko, pritariu, kad reiketu truputi veido, tada butu liux liux liux! nes kadras tikrai geras
QUOTE(Opa @ 2008 07 11, 11:52)
Va
Grethen jauniki ir as dar maciau, ir man nepatiko tik vienas momentas - jaunikio galva sutapo su kazkokia sienos detale ant teatro pastato. O gal ten tik taip atrodo, bet paziurejau ir taip uzkliuvo.
Tikrai taip, koks pastabumas, as nepamaciau, reiks nuklonuot
QUOTE(olo @ 2008 07 11, 13:14)
Vienas naujokas prie jusu prisijungs !!!
Prasom