Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Jeee, radau dar kelias nuotraukas!

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 07 10, 14:22)

Pirmoji labai patinka, svelni ir rukuota. Kazkas jau rase kad reikia tiesinti horizonta. Antroji tvarkinga, bet jau zymiai paprastesne, nebe tokia idomi kaip pirmoji.

QUOTE(vvvvv @ 2008 07 10, 16:13)
o cia grazioji J. smile.gif
user posted image

Kirpciau virsu, smarkiai (jei grazioji J nesupyktu... blush2.gif) mirksiukas.gif Labai puikus, romantiskas portretas. (palikciau tik 2 geltonas gelytes prie veido...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 11 liepos 2008 - 10:35
Sveiki !!!

Vienas naujokas prie jusu prisijungs !!!
Atsakyti
Sveiki,
Padėkit man prašau 4u.gif Kaip su PS panaikint raudonas akis, na nerandu aš tos funkcijos..... O man prisijungt į susitikimą bus galima??? Nes aš tik skaitau jūsų temą, bet dar nedalyvauju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 07 10, 23:37)

O kadangi kita savaite planuoju isvykt, tai perziurinejau senus, pries metu darytus kadrus, ir kai kas uzstrigo. Gal jau matet ir Kudroj, tik ten siandien temine, tai nuskendo platybese  laugh.gif

man labai gražu biggrin.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 11, 00:39)
nu man matyt foto dejimo banga doh.gif man idomi jusu nuomone apie sita - keista, beprasme, prasminga, i siuksline? g.gif  patinka ji man, bet kzk keistai patinka. is pradziu norejau sentimentalios savo vaiko foto is pajurio, kaip is musu vaikystes, paskui persimeciau ant idomesnio rakurso ieskojimo - nu va kazkas ir gavosi unsure.gif . juostos siuksles matau.

pritariu sayonaros pastaboms. bet kadras vis tiek fainas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 07 11, 12:21)
man labai gražu biggrin.gif

a tai nieko kitaip nedarytum g.gif

As tai galvoju, gal reik bandyt ieskot kitokio rakurso, kampo, nors.. nezinia ar pavyks ka rasti dykynej...
Papildyta:

Gal man labiau nusimanantys patars. Ant juostinuko galiu uzmaut tik 50mm objektyva. Su Sigma objektyvu matosi vinjetes ir tas mane baisiai nervina, o eos 400d kitinuko negaliu is vis uzdet. Juostinukas eos 3000. Ar taip gali buti?
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 07 11, 11:49)
a tai nieko kitaip nedarytum  g.gif

As tai galvoju, gal reik bandyt ieskot kitokio rakurso, kampo, nors.. nezinia ar pavyks ka rasti dykynej...
Papildyta:

Gal man labiau nusimanantys patars. Ant juostinuko galiu uzmaut tik 50mm objektyva. Su Sigma objektyvu matosi vinjetes ir tas mane baisiai nervina, o eos 400d kitinuko negaliu is vis uzdet. Juostinukas eos 3000. Ar taip gali buti?

kitinio ir neuždėsi..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 07 10, 22:47)
Na, ka turejau jau sukeliau. Meno didelio neieskokit, tiesiog susitikimas, beje su visokiais objektyvais (bandziau Silwio optika ant savo body).

Apžiūrėjau ax.gif Smagu susipažinti bigsmile.gif

QUOTE(Loreli @ 2008 07 10, 22:54)
Kokia šiandien fantastiška diena.... Gavau patį netikėčiausią siurprizą savo gyvenime - fotoaparatą  bigsmile.gif (tiek rinkausi, tiek rinkausi, kad visiems jau gerokai atsibodau ). Džiaugiuosi kaip mažas vaikas

Nu tai sveikinam!

QUOTE(fotolama @ 2008 07 10, 23:07)
Išėjo Agneza su dukrele pasivaikščioti ir parnešė štai tokį kadrą:

Miela nuotraukytė. Gaila, kad akytės labai šešėlyje.

QUOTE(Opa @ 2008 07 10, 23:37)
Labas vakaras,

ateinu prisiduot. Girdejau, planuojamas susitikimas, tai jei mano (su 2 vaikais) dalyvavimui priestaraujanciu nebus ir mes busim sveiki (tfu, tfu tfu... ) ir as noreciau...  blush2.gif

O kadangi kita savaite planuoju isvykt, tai perziurinejau senus, pries metu darytus kadrus, ir kai kas uzstrigo. Gal jau matet ir Kudroj, tik ten siandien temine, tai nuskendo platybese  laugh.gif

Oho, kokie kadrai bigsmile.gif Labai gražios spalvos. O susitikime tik dalyvauk, neabjok smile.gif Aš šį savaitgalį džiaugsiuosi laisve - visi trys mano vyrai laiką leis be manęs. Gal ir pirmą kartą taip ilgai - net dvi dienas biggrin.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 11, 00:39)
nu man matyt foto dejimo banga doh.gif man idomi jusu nuomone apie sita - keista, beprasme, prasminga, i siuksline? g.gif  patinka ji man, bet kzk keistai patinka. is pradziu norejau sentimentalios savo vaiko foto is pajurio, kaip is musu vaikystes, paskui persimeciau ant idomesnio rakurso ieskojimo - nu va kazkas ir gavosi unsure.gif . juostos siuksles matau.

Įdomiai atrodo. Tas debesų tamsumas ir nuotraukos pilkumas kiek slegia, bet iš kitos pusės - pajūrys, lyg ir atsipalaidavimas turėtų būti. Atrodo, kad miega, bet tokioj nesaugioj aplinkoj ax.gif

QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 11, 11:48)
Del sekmadieninio myto Vilniuj
Planas mazdaug toks: sakykim 14:00 renkames kavinej Katedros aikstej (ji viena tokia) pasilabinam ir per Sereikiskiu parka traukiam i Kalnu parka ant Stalo kalno ziuret / fotografuot aitvaru, Vilniaus vaizdu, svetimu vaiku ir kt. Kadangi veiksmas miesto centre - veluojantiems bus nesunku prisijungti. O vakarop - link kokios 18:00 ar pagal aplinkybes galim senamiesti ar toj pat kavinej isget alaus/vyno (neblaivininkai) kavos-arbatos (vairuojantys)
Artimiausiu metu visiems norintiems persiusiu savo tel nr ir pasta - rasykit komentarus ten ar i AZ (labai mazai telpa) smile.gif

Nu va, liuks organizacija bigsmile.gif Tlf gavau, ačiū.

QUOTE(Opa @ 2008 07 11, 12:49)

O juostinio kitinio neturi? Pas mane prie tokio fotiko 28-80 mm objektyvas buvo, Tai aš ir skaitmenai ir juostiniam jį naudoju. Kaip ir 50 mm.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 07 10, 19:45)
grethen, dekui uz nuomone nesutampancia su kitais  mirksiukas.gif
Ne, man labai labai patiko! Dievinu tokius minimal kadrus ar ne kadrus, kad ir grafika smile.gif taciau galvoju kur ta riba, tiesiog pati dar nesuprantu, kiek galima prisiliesti prie nuotraukos norint gaut gera vaizda. bet kuriuo atveju man atrodo kuo maziau smile.gif

QUOTE(Baccardi @ 2008 07 10, 20:01)
Jau issiaiskinot smile.gif o antra, jei normalios spalvos, butu visai nieko, paprasta bet tvarkinga seimos albumo foto

QUOTE(Degutė @ 2008 07 10, 23:48)
O jaunoji patylom galvoja - nu išskleisk, išskleisk sparnelius.. paskutinį kartą  rolleyes.gif
biggrin.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 10, 23:51)
man kol kas rodo tik albuma, bet raso kad jis tuscias g.gif
Koki kur albuma? ax.gif

QUOTE(Loreli @ 2008 07 10, 23:54)
Kokia šiandien fantastiška diena.... Gavau patį netikėčiausią siurprizą savo gyvenime - fotoaparatą  bigsmile.gif (tiek rinkausi, tiek rinkausi, kad visiems jau gerokai atsibodau ). Džiaugiuosi kaip mažas vaikas
Sveikinu 4u.gif

QUOTE(fotolama @ 2008 07 11, 00:07)
Išėjo Agneza su dukrele pasivaikščioti ir parnešė štai tokį kadrą:
na dangaus daugoka ir desines truputi per daug nukirpta, bet siaip mielas kadras smile.gif

QUOTE(Opa @ 2008 07 11, 00:37)
O kadangi kita savaite planuoju isvykt, tai perziurinejau senus, pries metu darytus kadrus, ir kai kas uzstrigo.
Labai labai grazus vaizdai..ir spalvos..et rolleyes.gif bet man dangus ispudingesnis, beveik visur jo imciau daugiau smile.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 11, 01:39)
man idomi jusu nuomone apie sita - keista, beprasme, prasminga, i siuksline? g.gif 
Pirmas zvilgsnis-ispudis geras, po to emiau aiskintis kas cia kaip susiranges. ir taip ir taip sukiojausi, tai po minutes supratau, kaip mergaite guli biggrin.gif tai va del to ir nepatiko, pritariu, kad reiketu truputi veido, tada butu liux liux liux! nes kadras tikrai geras smile.gif

QUOTE(Opa @ 2008 07 11, 11:52)
Va Grethen jauniki ir as dar maciau, ir man nepatiko tik vienas momentas - jaunikio galva sutapo su kazkokia sienos detale ant teatro pastato. O gal ten tik taip atrodo, bet paziurejau ir taip uzkliuvo.
Tikrai taip, koks pastabumas, as nepamaciau, reiks nuklonuot smile.gif

QUOTE(olo @ 2008 07 11, 13:14)
Vienas naujokas prie jusu prisijungs !!!
Prasom 4u.gif
Atsakyti
nu va kazkas pasiule priesais suni pasivoliot (kai bandai tai padaryt supranti is tikro koks mazas tas mano suva)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2008 07 11, 15:14)
nu va kazkas pasiule priesais suni pasivoliot (kai bandai tai padaryt supranti is tikro koks mazas tas mano suva)
Giriu uz tai, kad fokusas nenuklydes, bet man truputi tamsoka foto, reiktu kitokio apsvietimo. ir nekabina ji, fonas netinkamas, tiesiog suo kur gulejo ten tu ji ir pafotkinai, o taip nieko nebus smile.gif
Atsakyti
Mielka, fokusas gal ir vietoje, o daugiau viska Grethen parase. 4u.gif

O man siandien kaip Gaziulkai, nuotrauku dejimo metas doh.gif

Nepykit, kad ir vel su vaikiu. Iskritikuokite ax.gif
user posted image
Atsakyti
Mergaites, sveikos soriukas, kad cia vel isiterpiu, bet sia akimirka neturiu ko daugiau paklausti... Gal galetumet man patarti, kaip nupaveiksluoti va toki reiskini??? Buciau labai dekinga...
Saule stovi stai tokiam rate... Nezinau, kiek ilgai ji dar taip stoves...

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carlabella: 11 liepos 2008 - 15:18