Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Karbynė @ 2008 07 21, 18:07)
mano musytė biggrin.gif
Na tikrai kokybiska musyte smile.gif nebloga wink.gif
o skruzdeliukas pimas patiko jei ne tas astrsu fonas, labai jau jis rezia aki, noretusi svelnesnio ir ta glezna skruzdelyte ar didelio siaudo rolleyes.gif

QUOTE(Benitta @ 2008 07 21, 18:24)
Ir dar pastebėjimas (tikiuosi irgi nepykstat už visokius pastebėjimus  ax.gif )
Kad labai liaupsinate macro nuotraukas, kartais beveik lygybės ženklą galima dėti, kad jei macro - tai jau automatiškai gėris smile.gif
O as kaip tik manau kitaip, daug kas net neturi nuomones apie makro, nes nepatinka sis zanras. ir siaip macro reik moket pastebet ir sukomponuot, kad tikrai pakabintu. cia gal kokybe daugiau vertinama.

QUOTE(Sea_ @ 2008 07 21, 18:31)
Mano uzvakarykstis darbas, kritika laukiama 4u.gif
labai patinka sviesa ir.. matau ten mergaites seselio pedsaka! norisi jo daugiau! tada labiau isryskes sviesos zaismas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 21 liepos 2008 - 16:41
Karbyne, muse techniskai ok ir fonas patinka smile.gif skruzdes nevalge si karta taip? bet turbut del to nelabai ir idomios :mirksiukas

sea_ nuotaika man patinka. apsvietimas vakarinis. bet erdves norisi ax.gif norisi jaustai laisve laukuose, o cia kadro krastas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 21, 17:41)
noretusi svelnesnio ir ta glezna skruzdelyte ar didelio siaudo  rolleyes.gif

ant lapelio cool.gif

tuoj indėsiu
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 07 21, 17:42)
Karbyne, muse techniskai ok ir fonas patinka smile.gif skruzdes nevalge si karta taip?  bet turbut del to nelabai ir idomios :mirksiukas

skruzdės elgiasi kaip visada smile.gif Tik įdomios kiek pamenu nuotraukos kokybės prasme jos ir pernai nebuvo. smile.gif

Dar dvi musės cool.gif biggrin.gif
šita čia kažkaip "galanda" užpakalines kojas
user posted image

o šita šiaip domisi smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 21 liepos 2008 - 16:51
QUOTE(sillwio @ 2008 07 21, 17:29)
Nors uzmuskit nepamenu, kada paskutini karta sioje temoje maciau makro  blush2.gif

nu jau smile.gif visos musės, vabalai, skruzdės, gėlių žiedai...

O as kaip tik manau kitaip, daug kas net neturi nuomones apie makro, nes nepatinka sis zanras. ir siaip macro reik moket pastebet ir sukomponuot, kad tikrai pakabintu. cia gal kokybe daugiau vertinama.

o kokybe su macro lengviausia pasiekti, praktiškai fokusas viską nulemia
su dideliais vaizdeliais jau sunkiau....
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 07 21, 17:51)

aš čia jei ką po n laiko tik šian apsireškiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Benitta @ 2008 07 21, 17:51)
o kokybe su macro lengviausia pasiekti, praktiškai fokusas viską nulemia
su dideliais vaizdeliais jau sunkiau....

tada aš labai labai negabi, nes tiek kiek kartais toli gražu netobulai gaunas dabar, gaunas tik po kokių pusantrų metų bandymo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 21 liepos 2008 - 16:55
Sveiki,
Mano kompas buvo luzes cool.gif doh.gif Patvarke, atrodo viskas gerai, nuotrauku nepraradau(kas svarbiausia) thumbup.gif
Permeciau akimis tema....stebuklei ziuriu tas pats buvo nutike...bet dabar matau skaitant. Ar issaugojai nuotraukas????? 4u.gif

Dekui uz komentarus mano atostoginiams kadrams 4u.gif

Naujokai sveiki prisijunge 4u.gif

Istrigusias fotografijas pakomentuosiu kiek veliau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 21 liepos 2008 - 16:57
Labukas,
kol pabuvau Tauragej tai prikalbejot... einu skaityt unsure.gif
Elina su Gimimo diena 4u.gif happybday.gif

c-girl, uzjauciu tave del kompo ir dziaugiuosi, kad tau viskas ok. Pas mane prasciau, gal kokia 20 proc. nuotrauku suvalge kompas, nepavyko atnaujint ir atkurt sad.gif Todel turiu pamoka, kad nuotraukas laikyciau ne tik kompe....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 21 liepos 2008 - 16:58
O as kaip tik manau kitaip, daug kas net neturi nuomones apie makro, nes nepatinka sis zanras. ir siaip macro reik moket pastebet ir sukomponuot

būtent mokėt pastebėt, vien kūdroj į nekurias pažiūrėjus pagalvoji, o kiek gi dar tinginčių mokytis lašelius ant vabaliuko pastebėtų...ne ne čia ne apie save biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 07 21, 16:56)
Elina su Gimimo diena 4u.gif  happybday.gif

Kazka sumaisei...kiek pamenu Elina mergele mirksiukas.gif
Atsakyti
as nuotraukas laikau atskirame diske, nes su tais kompais visko buna doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti