Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Degutė @ 2008 07 10, 22:48)
Pirmoj reikėjo su diafragma pažaist prigulus priešais  ax.gif

aciuks.gif bandysim smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

ateinu prisiduot. Girdejau, planuojamas susitikimas, tai jei mano (su 2 vaikais) dalyvavimui priestaraujanciu nebus ir mes busim sveiki (tfu, tfu tfu... ) ir as noreciau... blush2.gif

O kadangi kita savaite planuoju isvykt, tai perziurinejau senus, pries metu darytus kadrus, ir kai kas uzstrigo. Gal jau matet ir Kudroj, tik ten siandien temine, tai nuskendo platybese laugh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Gal pavyks parsivezt kazka idomiau g.gif
Papildyta:
Fotolama, mano supratimu dangaus kiek per daug, ir labai gaila, kad akutes seselyje. Nukirpus dali dangaus net ir kompoziciskai susitvarko, geriau ziurisi.
Atsakyti
Sayonara, 25 nestukes foto mano favorite. Cia taip viskas dera!

Sansara, patiko man tavo grafika, subtili, lakoniska. Paskutinioji labiausiai.

Gaziulkos paskutine, vaikiukas sesely. Nuosirdi, paprasta, isimenanti fotografija. Tikrai uzkabino.
Atsakyti
nu man matyt foto dejimo banga doh.gif man idomi jusu nuomone apie sita - keista, beprasme, prasminga, i siuksline? g.gif patinka ji man, bet kzk keistai patinka. is pradziu norejau sentimentalios savo vaiko foto is pajurio, kaip is musu vaikystes, paskui persimeciau ant idomesnio rakurso ieskojimo - nu va kazkas ir gavosi unsure.gif . juostos siuksles matau.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 10, 23:39)
nu man matyt foto dejimo banga doh.gif man idomi jusu nuomone apie sita - keista, beprasme, prasminga, i siuksline? g.gif  patinka ji man, bet kzk keistai patinka. is pradziu norejau sentimentalios savo vaiko foto is pajurio, kaip is musu vaikystes, paskui persimeciau ant idomesnio rakurso ieskojimo - nu va kazkas ir gavosi unsure.gif . juostos siuksles matau.

user posted image

man - super smile.gif
išskyrus tai, kad vaikutis per dešinėj. na, ir gaila, kad nusisukęs, vos vos veido norėtųsi. bet nesikabinėsiu - super.smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Grethen, "Jaunojo euforija" kaip ir viskas gerai smile.gif Liuks pagautas momentas.

Mielka, kokybė tikrai geresnė, jei labai nori gražių šuniuko foto, bandyk dar, nesustok smile.gif

Motiejuke, pirmą gal kiek dar apkirpčiau, kad tų laidų nesimatytų g.gif , o antra gamtos vaizdelis, normaliai smile.gif

SP, laivelis fainas, tokia švelni foto, tik horizontą tiesinčiau ir pačio laivelio norėtųsi šone, o per horizontą kad dalinta per pusę, šiuo atveju gerai smile.gif
Ir antra foto visai patinka smile.gif Tikrai dėk daugiau foto smile.gif O tu gal irgi iš Klaipėdos g.gif

Vvvvv, gražioji J., gražu wub.gif Gal tik po neseniai jos matyto auto, norėtųsi matyti tą gražią plaukų spalvų ir šiltesnį odos toną smile.gif bet šiaip labai faina thumbup.gif

Gaziulka, pirmoj kadravimas man kaip ir normaliai, o trečioj erdvės daugiau norisi, ketvirta labai faina thumbup.gif
Papildyta:
Loreli, gal praleidau ką, bet kokį fotoaparatą įsigijai g.gif Gaila , kad nespėjai prisijungt unsure.gif

Fotolama, patinka mergytės foto wub.gif Gal kiek akytes bandyčiau šviesinti, labai labai nedaug g.gif

Opa, kad neblogi ir šie vaizdai, patinka kad visose keturiose skirtinga nuotaika thumbup.gif . Gal tik kiek visose trūksta kažkokio akcentėlio g.gif Ar vėl ten pat važiuosi g.gif Su vaikučiais g.gif

Gaziulka , patinka foto iš pajūrio. Gal šiek tiek kitokio rakurso norėtųsi g.gif, bet neblogai žiūrisi ir taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 11 liepos 2008 - 06:53
Gaziulka turiu toooki pati kadra is pajurio parsivezta lotuliukas.gif tik ne juostoje smile.gif
Atsakyti
Opa, labai grazus kadrai, tokie labai mano skonio smile.gif o cia kur?

O taves su visais lauksim myte smile.gif
Atsakyti
Regis tikrai prisižaidžiau su tuo WB sad.gif prisiminiau dabar, kad iš tiesų po keletos kadrų fotografavimo, buvau radus kaip fotolama sakė, manual biggrin.gif vadinas, šie kadrai ir buvo papuolę.
Atsakyti
Gaziulka, nu patiko kitos kampas. Veidelio nors siek tiek noretusi, pagyvintu kadra, bet siaip patiko!

QUOTE(Smiltis @ 2008 07 11, 07:54)
Grethen, "Jaunojo euforija" kaip ir viskas gerai  smile.gif Liuks pagautas momentas.

Opa, kad neblogi ir šie vaizdai, patinka kad visose keturiose skirtinga nuotaika thumbup.gif . Gal tik kiek visose trūksta kažkokio akcentėlio g.gif  Ar vėl ten pat važiuosi  g.gif Su vaikučiais  g.gif

Kur tu tiek daug nuotrauku matei g.gif Cia gal dar senoj temoj?
Va Grethen jauniki ir as dar maciau, ir man nepatiko tik vienas momentas - jaunikio galva sutapo su kazkokia sienos detale ant teatro pastato. O gal ten tik taip atrodo, bet paziurejau ir taip uzkliuvo.

O del mano kadru, vat ir noriu pasidairyt ten dar karta, gal kazka idomiau pamatysiu, nes tada tiesiog stepes, kalnai, lygumos, ir... nieko daugiau. Vaziuosiu savaitei su mazyliu, bus sunku, bet kitaip neiseina, dickis liks Klaipedoje, atostogu.

QUOTE(bald.nomad @ 2008 07 11, 09:41)
Opa, labai grazus kadrai, tokie labai mano skonio smile.gif o cia kur?

O taves su visais lauksim myte smile.gif

Na, as planuoju, tik kol kas net neisivaizduoju kur tas kalnas yra g.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 07 11, 10:25)
o tai jau mano telefono tai neturi, ne?  rolleyes.gif

NEEEE, neturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2008 07 11, 10:52)
Kur tu tiek daug nuotrauku matei  g.gif  Cia gal dar senoj temoj?

turi omeny kurias pakomentavau g.gif Visos iš šios temos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 07 11, 08:09)
Gaziulka turiu toooki pati kadra is pajurio parsivezta  lotuliukas.gif tik ne juostoje smile.gif

parodyk bigsmile.gif biggrin.gif ot iki ko bendras mokymasis priveda tongue.gif
Atsakyti