Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Ačiū sillwio, o bet tačiau kaip norėtųsi man ir kitokios technikos ir objektyvo ir t.t. Tiek kiek galima su ana išlaužt, kad ir kaip žiūrėt su maniškiu neišlauši

Nežinau ar dar kas pamenant mano bandymus su skruzdėm, tai po metų dar bandžiau cool.gif biggrin.gif Jei greit atknisiu parodysiu biggrin.gif

Va
user posted image

user posted image

Daugiau nesigauna. Bent kol kas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 21 liepos 2008 - 16:23
QUOTE(Karbynė @ 2008 07 21, 17:07)
ai įdėsiu ir aš čia bigsmile.gif
user posted image 

mano musytė biggrin.gif

thumbup.gif Ji gyva ar sudžiūvus?pritrėkštą kitokią įsivaizduoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 07 21, 16:19)
Nežinau ar dar kas pamenant mano bandymus su skruzdėm, tai po metų dar bandžiau  cool.gif  biggrin.gif Jei greit atknisiu parodysiu  biggrin.gif

As pamenu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 07 21, 00:48)
Aciu uz pagalba, bet tai jau praeitas etapas. Sansara nupasakojo priezastis, kuo "dziugina" free. Nemokamas suris buna tik pelekautuose. Turiu as jau domena, ale va coppermine galerija man nelabai patinka, su nemokamais template dar reikia daug dirbti, o pats as nemoku ir laiko neturiu. Mokami template gerai, bet norisi individualumo, o tai reiskia su jais irgi reikia dirbti. Va evitafoto saitas man labai patiko. Beveik tai, apie ka visa laika masciau smile.gif

va as irgi kazko panasaus kaip evitafoto noreciau, tokio paprasto, o kartu ir profesionalaus 4u.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 07 21, 02:07)
smile.gif mane tas juodas daiktas apacioje vis tik blasko smile.gif
As studijuoju dizaina ir uzsiimu tuo  blush2.gif  web dizaine patities turiu nedaug, bet galeciau pameginti  ax.gif

Grethen, jei tikrai apsiimtum , brukstelk savo kaina i az 4u.gif

QUOTE(wyshnia @ 2008 07 21, 08:09)
Cia apie naujokus nenaujokus fotografijoje... Karta manes paklause, kiek tukstanciu kainuoja mano fotoaparatas, kuris, tokias nuotraukas fotografuoja. Ir paklause zmogus, kuris jau kaip ir nenaujokas - minejo, kad fotografuoja jau apie 20 metu g.gif

Cia tau komplimentas buvo bigsmile.gif

Sveiki prisijunge naujokai 4u.gif

Naujokai, kritikuokit senbuvius 4u.gif

Benitta, man vezimelio foto pati prasciausia is parodytu g.gif

Istrigo ir patiko Degutes, boruzeles foto 4u.gif
Saules puga foto wub.gif

Muse nepatiko, nors ir kokybiska, bet man jos siurpulius kelia kai namie pamatau ,tai ir norisi su kokiu zurnalu uzvosti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pliukšt @ 2008 07 21, 17:20)
thumbup.gif Ji gyva ar sudžiūvus?pritrėkštą kitokią įsivaizduoju  lotuliukas.gif

gyva, atokaitoj ant namo sienos ilsėjos kelios, tai pasinaudojau proga cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 07 21, 16:42)
fokusas i akmenis tai gal juos ir bandyciau labiau akcentuot... tikiuosi, nepyksi uz bandymus  blush2.gif

tik dabar pamačiau šį post'ą, buvau pražiūrėjus kažkaip smile.gif
ko čia pykti, įdomu gi smile.gif kažkas valtis buvo gražiai perdaręs kito fotografo neseniai smile.gif

evitafoto 4u.gif

Ir dar pastebėjimas (tikiuosi irgi nepykstat už visokius pastebėjimus ax.gif )
Kad labai liaupsinate macro nuotraukas, kartais beveik lygybės ženklą galima dėti, kad jei macro - tai jau automatiškai gėris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 07 21, 16:24)
Ir dar pastebėjimas (tikiuosi irgi nepykstat už visokius pastebėjimus  ax.gif )
Kad labai liaupsinate macro nuotraukas, kartais beveik lygybės ženklą galima dėti, kad jei macro - tai jau automatiškai gėris smile.gif

Anaiptol smile.gif Labai smagu siame skyrelyje isgirsti "svieziu" nuomoniu.
As matyt busiu kazka praleides. Nors uzmuskit nepamenu, kada paskutini karta sioje temoje maciau makro blush2.gif
Atsakyti
Mano uzvakarykstis darbas, kritika laukiama 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2008 07 21, 17:23)
Muse nepatiko, nors ir kokybiska, bet man jos siurpulius kelia kai namie pamatau ,tai ir norisi su kokiu zurnalu uzvosti biggrin.gif

tai dar vienos turbūt jau ir nerodyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 07 21, 08:29)
Anaiptol smile.gif Labai smagu siame skyrelyje isgirsti "svieziu" nuomoniu.
As matyt busiu kazka praleides. Nors uzmuskit nepamenu, kada paskutini karta sioje temoje maciau makro  blush2.gif

Karbynes muse biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 07 21, 17:24)

norėtum cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 07 21, 08:32)
tai dar vienos turbūt jau ir nerodyt  biggrin.gif

rodyk biggrin.gif
Atsakyti