Ačiū sillwio, o bet tačiau kaip norėtųsi man ir kitokios technikos ir objektyvo ir t.t. Tiek kiek galima su ana išlaužt, kad ir kaip žiūrėt su maniškiu neišlauši
Nežinau ar dar kas pamenant mano bandymus su skruzdėm, tai po metų dar bandžiau Jei greit atknisiu parodysiu
Va
Daugiau nesigauna. Bent kol kas.
QUOTE(Karbynė @ 2008 07 21, 17:07)
Ji gyva ar sudžiūvus?pritrėkštą kitokią įsivaizduoju
QUOTE(Karbynė @ 2008 07 21, 16:19)
Nežinau ar dar kas pamenant mano bandymus su skruzdėm, tai po metų dar bandžiau Jei greit atknisiu parodysiu
As pamenu
QUOTE(sillwio @ 2008 07 21, 00:48)
Aciu uz pagalba, bet tai jau praeitas etapas. Sansara nupasakojo priezastis, kuo "dziugina" free. Nemokamas suris buna tik pelekautuose. Turiu as jau domena, ale va coppermine galerija man nelabai patinka, su nemokamais template dar reikia daug dirbti, o pats as nemoku ir laiko neturiu. Mokami template gerai, bet norisi individualumo, o tai reiskia su jais irgi reikia dirbti. Va evitafoto saitas man labai patiko. Beveik tai, apie ka visa laika masciau
va as irgi kazko panasaus kaip evitafoto noreciau, tokio paprasto, o kartu ir profesionalaus
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 21, 02:07)
mane tas juodas daiktas apacioje vis tik blasko
As studijuoju dizaina ir uzsiimu tuo web dizaine patities turiu nedaug, bet galeciau pameginti
As studijuoju dizaina ir uzsiimu tuo web dizaine patities turiu nedaug, bet galeciau pameginti
Grethen, jei tikrai apsiimtum , brukstelk savo kaina i az
QUOTE(wyshnia @ 2008 07 21, 08:09)
Cia apie naujokus nenaujokus fotografijoje... Karta manes paklause, kiek tukstanciu kainuoja mano fotoaparatas, kuris, tokias nuotraukas fotografuoja. Ir paklause zmogus, kuris jau kaip ir nenaujokas - minejo, kad fotografuoja jau apie 20 metu
Cia tau komplimentas buvo
Sveiki prisijunge naujokai
Naujokai, kritikuokit senbuvius
Benitta, man vezimelio foto pati prasciausia is parodytu
Istrigo ir patiko Degutes, boruzeles foto
Saules puga foto
Muse nepatiko, nors ir kokybiska, bet man jos siurpulius kelia kai namie pamatau ,tai ir norisi su kokiu zurnalu uzvosti
QUOTE(pliukšt @ 2008 07 21, 17:20)
Ji gyva ar sudžiūvus?pritrėkštą kitokią įsivaizduoju
gyva, atokaitoj ant namo sienos ilsėjos kelios, tai pasinaudojau proga
QUOTE(Žūžū @ 2008 07 21, 16:42)
fokusas i akmenis tai gal juos ir bandyciau labiau akcentuot... tikiuosi, nepyksi uz bandymus
tik dabar pamačiau šį post'ą, buvau pražiūrėjus kažkaip
ko čia pykti, įdomu gi kažkas valtis buvo gražiai perdaręs kito fotografo neseniai
evitafoto
Ir dar pastebėjimas (tikiuosi irgi nepykstat už visokius pastebėjimus )
Kad labai liaupsinate macro nuotraukas, kartais beveik lygybės ženklą galima dėti, kad jei macro - tai jau automatiškai gėris
QUOTE(Benitta @ 2008 07 21, 16:24)
Ir dar pastebėjimas (tikiuosi irgi nepykstat už visokius pastebėjimus )
Kad labai liaupsinate macro nuotraukas, kartais beveik lygybės ženklą galima dėti, kad jei macro - tai jau automatiškai gėris
Anaiptol Labai smagu siame skyrelyje isgirsti "svieziu" nuomoniu.
As matyt busiu kazka praleides. Nors uzmuskit nepamenu, kada paskutini karta sioje temoje maciau makro
QUOTE(Sea_ @ 2008 07 21, 17:23)
Muse nepatiko, nors ir kokybiska, bet man jos siurpulius kelia kai namie pamatau ,tai ir norisi su kokiu zurnalu uzvosti
tai dar vienos turbūt jau ir nerodyt
QUOTE(sillwio @ 2008 07 21, 08:29)
Anaiptol Labai smagu siame skyrelyje isgirsti "svieziu" nuomoniu.
As matyt busiu kazka praleides. Nors uzmuskit nepamenu, kada paskutini karta sioje temoje maciau makro
Karbynes muse
QUOTE(Benitta @ 2008 07 21, 17:24)
norėtum