Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Smiltis @ 2008 07 21, 15:06)
irnesakyk.gif tai vis tiek bent jau aš tau pavydžiu tiek kelionių  bigsmile.gif O čia turbūt ateidama nesitikėjai kad visi aikčios ir sakys vaje kaip gražu  mirksiukas.gif 

O kitokio miesto, na iš tų kur spalvotai fotografuoji, neparodysi  g.gif

aisku nesitikėjau, nesijaučiu kažkokia menininke baisia biggrin.gif tiesiog darau tai kas man patinka ir kas man pačiai gražu

labai įdomu išgirsti kitų nuomones, pabandyti pažvelgti į savo tvarinius kitų akimis 4u.gif

kadangi skaitinėju jau kurį laiką, tai atkreipiau dėmesį, kad naujokai gauna riebesnės kritikos (kas tikriausiai yra labai gerai), o senbuvius per daug kritikuoti prisibijoma (kas nežinau ar yra gerai), na bet tokios žaidimo taisykles, kas ateina, tas jas priima, o jei nepatinka, gali išeiti smile.gif

Apleisti namai... kas galėtų patikėti?
user posted image
Atsakyti
Dvejojau, rodyti ar ne šitą nuotrauką.
user posted image
vis žiūriu ir žiūriu į ją...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dženė: 21 liepos 2008 - 15:14
QUOTE(Benitta @ 2008 07 21, 15:11)
kadangi skaitinėju jau kurį laiką, tai atkreipiau dėmesį, kad naujokai gauna riebesnės kritikos (kas tikriausiai yra labai gerai), o senbuvius per daug kritikuoti prisibijoma (kas nežinau ar yra gerai), na bet tokios žaidimo taisykles, kas ateina, tas jas priima, o jei nepatinka, gali išeiti smile.gif

o kas trukdo senbuvius riebiai kritikuoti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 07 21, 16:13)

tai kol esi naujokas, sunku kritikuoti senbuvius... doh.gif juk jūs labiau patyrę, daugiau suprantat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dženė: 21 liepos 2008 - 15:16
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 07 21, 15:13)

Man šita toks paveikslas ax.gif Ir apdirbimas netrukdo smile.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 21, 15:40)
Nuo nespalvotų prie spalvotų... Balandį teko viešėti spalvotoje Kinijoje. Keletas portretų iš jos.

Pirmoj momentas geras smile.gif
Trečioji privertė šyptelti bigsmile.gif Gal reiktų truputį mažiau dešinės, daugiau kairės ir ryškesnio seneliuko. Patiko man šita ax.gif
O kitos šiaip - pažintinės. Antroje mergina "madinga" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dženė @ 2008 07 21, 15:15)
tai kol esi naujokas, sunku kritikuoti senbuvius...  doh.gif juk jūs labiau patyrę, daugiau suprantat.

aš tai atseit prie senesnių, bet nieko nesuprantu biggrin.gif mane galite kritikuoti riebiai, tik be keiksmažodžių wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 07 21, 17:11)

Apleisti namai... kas galėtų patikėti?
As tai taip pat pastebejau, nors nebenaujoke esu smile.gif

o foto kokybiska, bet... na tokia turistine truputi smile.gif

QUOTE(Dženė @ 2008 07 21, 17:13)
Dvejojau, rodyti ar ne šitą nuotrauką.
Patinka atspalviai, forma, bet noretusi fokuso ir su kompozicija mano manymu prastai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 07 21, 16:21)
aš tai atseit prie senesnių, bet nieko nesuprantu biggrin.gif mane galite kritikuoti riebiai, tik be keiksmažodžių wink.gif

SM'e keiksmažodžių nenaudoju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dženė: 21 liepos 2008 - 15:24
QUOTE(sayonara @ 2008 07 21, 16:13)

matai, net pačiai šis klausimas šypseną sukėlė --> biggrin.gif

turėjau omeny senbuviai senbuvių, na nesvarbu wink.gif
teko kadaise studentų darbams recenzijas rašyti, o rašyti, kad viskas nuostabu - negalima smile.gif sistema panaši smile.gif
o šiai tikrai ačiū, priimu kritiką adekvačiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 21, 16:22)
Patinka atspalviai, forma, bet noretusi fokuso ir su kompozicija mano manymu prastai smile.gif

joo, ir aš taip galvoju, vakarykštė dar čia foto. Reiks paskaityti blog'e apie kompoziciją būtinai. smile.gif Ir mokytis.
ačiū už nuomonę wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dženė: 21 liepos 2008 - 15:26
Dzene, kur tie skvotai? vaziuosiu gyvent bigsmile.gif lotuliukas.gif pati foto.. g.gif turisto lituano.. fokusas i akmenis tai gal juos ir bandyciau labiau akcentuot... tikiuosi, nepyksi uz bandymus blush2.gif
user posted image
SP, patiko tavo peizazai bet as visgi lyginciau horizonta pirmoj... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 21 liepos 2008 - 15:50
Benita, o dauguma pyksta, kad naujoku nuotrauku niekas nepastebi, nepasako, kas blogai, arba tai pasako tik vienas zmogus bigsmile.gif ir pati, mieliau pakritikuoju naujoku foto, kad jie pajustu demesi, nei seniokus, kurie ir patys daznai isvardina savo klaidas ir jau daugmaz zino, kas blogai, o kas nelabai. gal todel taip ir sono ir atrodo. tikrai ne del to, kad "pertraukti per danti" su kritika, o atvirksciai pritraukti demesiu biggrin.gif o buna, kad ir nezinau - kas foto gerai ir kas blogai (nors sedziu jau cia virs metu). jauciu, kliunas, kas - nepassakysiu. tiesiog naujoku nuotraukose klaidos akivaizdesnes ir paprastesnes, todel ir kritikuot lengviau biggrin.gif

dzene, pakankamai idomi foto. vertimas i jb ir panasiai. bet kadro uzpildymas man kliuna.
Atsakyti