QUOTE(Saulės pūga @ 2008 07 21, 14:13)
Na štai, įdedu kaip pavyzdį. Mane "veža" šiuo momentu tokios foto. Ramios, ilgesingos, gal vėsios truputį. Netgi jei jos nebeturi jokio konkretaus emocinio užtaiso. Bet žinau, kad visada bus tokių, kurie pasakys "suniveliuotos, nekalbančios, nuobodžios, be gyvybės". Bet ką daryt, man patinka
Apskritai man būtų įdomu, kad kas nors papasakotų apie tai, kas yra gera ir bloga nuotrauka. Tiesiog perskaičiau paskutinį "FOTO" numerį, ten rašė apie VDA fotografijos spec. studentus ir vienas darbas man pasirodė visškai neįdomus, toks "be ryšio", na trinčiau aš tokį lauk Bet jeigu uždedi antspaudą "eksperimentinis" ar pan., tai ar galima fotografuoti bet kaip ir bet ką? O gal aš paprasčiausiai nesuvokiu tam tikrų fotografijos principų ir tendencijų?
Žadėti darbai:
Apskritai man būtų įdomu, kad kas nors papasakotų apie tai, kas yra gera ir bloga nuotrauka. Tiesiog perskaičiau paskutinį "FOTO" numerį, ten rašė apie VDA fotografijos spec. studentus ir vienas darbas man pasirodė visškai neįdomus, toks "be ryšio", na trinčiau aš tokį lauk Bet jeigu uždedi antspaudą "eksperimentinis" ar pan., tai ar galima fotografuoti bet kaip ir bet ką? O gal aš paprasčiausiai nesuvokiu tam tikrų fotografijos principų ir tendencijų?
Žadėti darbai:
Nuostabiai. Neturiu jokiu priekaistu. Kabinciau ant sienos. Tikrai. Nuotraukose yra nuotaika. Yra gyvybe.
"gera"/"bloga" fotografija klausimas per daug abstraktus, kad i ji butu galima atsakyti. Kai pradedi fotografuoti "gera" nuotrauka atrodo ta, kuri technickai tvarkinga. Veliau "gera" gali atrodyti visiskai priesinga nuotrauka.