Saules_puga, tokiu nuotrauku buvo, yra ir bus
as bandau savo vaiko foto ismokti vertinti nesaliskai, kaip ir kitas nuotraukas. jei nuotraukas vertinsi saliskai, tai nematysi puses klaidu, netikslumu, paklaidu ir pyksi, kad kiti nejaucia to, ka jauti tu, ziuredama i viena ar kita foto (bet ju ten nebuvo, jie nezino visos istorijos, priesistores ir kokius jausmus tada jautei, kas buvo is vakaro, pries ryto nuotrauka, kas is viso vyko ir kur ir t.t.t.t..t)
tokias foto geriausia palikti laikui... kai isgaruoja ispudziai, tai tada gali vel pasiziuret ir nusprest, saliskai tau ji patinka, ar jau tik grazus vaizdelis
kai fotografuoji tiek, kiek as (jau 30000+ kadru per 2 metus) - visu su geromis spalvomis, techniskai kokybisku, ryskiu ir t.t. nepaviesinsi, net neapdorosi is RAW verciant, o jau nekalbant apie atsispaudima ant popieriaus. todel reikia ismokti is to kiekio atsirinkti - kas tikrai verta, kas man ar mano seimai brangu, kas tikrai idomu, kas kabina ir t.t. kitaip - bankrotas, laiko ir pinigu atzvilgiu
Benita, man pakankamai standartiniai rakursai....
nuotraukos kokybiskos (tik JB nelabai kontrastingas), bet daugiau, kaip kazkas pasake "turistines foto". nesimato tavo santykio su miestu ir jo zmonemis. matosi, kad aplankai lankytinas vietas, bet kas tave be ju zavi - nesimato
P.S. bet gerai, kad apie viska turi savo nuomone
tai reiskias, kad galvoji ka darai, o tai jau svarbu