mes savaitgali buvom cepkeliu rezervate ir marcinkonyse. kaip bebutu keista, cepkeliu raiste pirma k. buvau. nors vezti keli destytojai norejo, bet vis atsirasdavo netiketu kliuciu: sugedes autobusas, susirges destytojas ir t.t.
zodziu pildziau isilavinimo spragas. vienas dalykas kas suzavejo: visiska tyla nuo civilizacijos garsu (na kai musu vaikas patyledavo)
sustoji ir tiesiog spengia ausyse. kazko ypatingo is foto neparsiveziau. visgi ten pelkes tik pakrasti kabini, o miskai kaip miskai.
sayonara, geros keliones
Zuzu, as visiskai pritariu bites nuomonei. emocijos nesimato, o kuno kalba yra eiline kuno kalba, budinga tiek vaikui, tiek suaugusiui sioje situacijoje. kadangi tai tavo vaikas, tai si foto tau yra ypatinga, nes rodo tavo vaiko reakcija i vandeni, bet man tai yra tik vaiko reakcija i vandeni, kuri visiems yra tipiska.
del dangaus (be laidu) aiskumo - pritariu. geraas dangus.
Benitta, man visada JB nuotraukos, kuriose yra palikta kazkas spalvoto - kelia itarima
as tokiu foto vertinti nemoku (nes tiesiog nezinau, kaip jas vertinti), bet visada pirma mintis: na va, dar vienas naujokas eksperimentuoja su PS, kaip ir as pirmose nuotraukose. ir visada norisi pridurti: reik ismokti fotografuot, o PS palauks.
negaliu pasakyt, kad totaliai nesiziuri, bet visada kyla klausimas, o kodel namas negalejo likt spalvotas
nakties foto pakankamai nebloga, kaip pirmam kartui cia pasirodant.
Zuzu, cia googlas meta ne tai ko reik
domena vis tiek reik issipirkti (varda), nes kitaip gali nunykt betkuriuo metu visas tinklapis ir nebus kam pretenziju reikst, be to reklamos n turesi nesusijusios su tavo puslapiu. ar noretum, kad be tavo zinios idetu koki kai kuriu organu pasididinimo pasiulyma
tas pats ir su vieta internete, kur talpinsi, ji irgi turi but patikima
siaip seka turi but tokia: vardo registracija, hostingo paieska (vieta internete, kur patalpinsi svetaine), tik turint tai reik jau programuotis tinklapi
na aisku, nusisamdzius programuotoja, jie viska tai sutvarko