Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2008 07 20, 19:52)
Sėkmės, sayonara. Parvežk nuotraukų. Kas, beja, pirmas pristatys kokį nors fotografą? Tu ar aš  tongue.gif O gal dar kas nors?

biggrin.gif
jeigu spėsi per dvi savaites paruošti ką nors - mielai prašom, berniukams pirmenybė tongue.gif jei ne, aš grįžusi turėsiu dar savaitę atostogų Lietuvoje, galėsiu pasirūpinti, turiu kelis variantus..smile.gif
foto stengsiuos parvežti. doh.gif kaip taisyklė, svetimoje aplinkoje labiau sekasi fotografuoti, bent jau man taip kartais būna. tikiuosi, ant pilių ir saulėlydžių kalnuose neužsiciklinsiu biggrin.gif

atsisveikinu su viena foto. persiprašau už šiukšles - dėl kompo problemų namie PS nėra, nepašalinsiu, čia archyvai smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 20 liepos 2008 - 20:36
Mane taip pat labai domina asmeninio puslapio sukurimas, jei kas tuo uzsiimat brukstelkit man i az. Galvojau paciai iseis susikurti, bet I gave up trying bum bum esu sioje sirtyje.

Benitta, antroje nuotraukoje paplauke viskas truputi 4u.gif

Sayonara, labai labai grazi foto wub.gif gal tik tas juodas daiksciukas demesi blasko.

Zuzu, idomiai laidai dangu papuose. Patinka,kad pats kadras toks beveik tvarkingas, neperkrautas.
Atsakyti
Aciu uz kritika 4u.gif

Ka sake? Patiko rakursas, ideja, etc. smile.gif kai kritikuoji - galima daugiau priskaldyti nei kai sakai, jog kazkas patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 07 20, 23:50)
kai kritikuoji - galima daugiau priskaldyti nei kai sakai, jog kazkas patinka smile.gif

to mes cia ir renkames mirksiukas.gif kad ir lb grazi foto ieskom kabliuku, kuriuos patobulinus foto atrodytu dar geriau 4u.gif tsakant tobulinames bigsmile.gif

Del web page juk i google ivedus tieeek free web page ismeta 1 2 .....
Atsakyti
mes savaitgali buvom cepkeliu rezervate ir marcinkonyse. kaip bebutu keista, cepkeliu raiste pirma k. buvau. nors vezti keli destytojai norejo, bet vis atsirasdavo netiketu kliuciu: sugedes autobusas, susirges destytojas ir t.t. doh.gif zodziu pildziau isilavinimo spragas. vienas dalykas kas suzavejo: visiska tyla nuo civilizacijos garsu (na kai musu vaikas patyledavo) thumbup.gif sustoji ir tiesiog spengia ausyse. kazko ypatingo is foto neparsiveziau. visgi ten pelkes tik pakrasti kabini, o miskai kaip miskai.

sayonara, geros keliones 4u.gif

Zuzu, as visiskai pritariu bites nuomonei. emocijos nesimato, o kuno kalba yra eiline kuno kalba, budinga tiek vaikui, tiek suaugusiui sioje situacijoje. kadangi tai tavo vaikas, tai si foto tau yra ypatinga, nes rodo tavo vaiko reakcija i vandeni, bet man tai yra tik vaiko reakcija i vandeni, kuri visiems yra tipiska. mirksiukas.gif del dangaus (be laidu) aiskumo - pritariu. geraas dangus.

Benitta, man visada JB nuotraukos, kuriose yra palikta kazkas spalvoto - kelia itarima smile.gif as tokiu foto vertinti nemoku (nes tiesiog nezinau, kaip jas vertinti), bet visada pirma mintis: na va, dar vienas naujokas eksperimentuoja su PS, kaip ir as pirmose nuotraukose. ir visada norisi pridurti: reik ismokti fotografuot, o PS palauks. ax.gif negaliu pasakyt, kad totaliai nesiziuri, bet visada kyla klausimas, o kodel namas negalejo likt spalvotas ax.gif
nakties foto pakankamai nebloga, kaip pirmam kartui cia pasirodant. 4u.gif

Zuzu, cia googlas meta ne tai ko reik wink.gif domena vis tiek reik issipirkti (varda), nes kitaip gali nunykt betkuriuo metu visas tinklapis ir nebus kam pretenziju reikst, be to reklamos n turesi nesusijusios su tavo puslapiu. ar noretum, kad be tavo zinios idetu koki kai kuriu organu pasididinimo pasiulyma blush2.gif tas pats ir su vieta internete, kur talpinsi, ji irgi turi but patikima
siaip seka turi but tokia: vardo registracija, hostingo paieska (vieta internete, kur patalpinsi svetaine), tik turint tai reik jau programuotis tinklapi 4u.gif na aisku, nusisamdzius programuotoja, jie viska tai sutvarko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 21 liepos 2008 - 08:35
QUOTE(Žūžū @ 2008 07 21, 08:11)
Del web page juk i google ivedus tieeek free web page ismeta 1 2 .....

Aciu uz pagalba, bet tai jau praeitas etapas. Sansara nupasakojo priezastis, kuo "dziugina" free. Nemokamas suris buna tik pelekautuose. Turiu as jau domena, ale va coppermine galerija man nelabai patinka, su nemokamais template dar reikia daug dirbti, o pats as nemoku ir laiko neturiu. Mokami template gerai, bet norisi individualumo, o tai reiskia su jais irgi reikia dirbti. Va evitafoto saitas man labai patiko. Beveik tai, apie ka visa laika masciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 07 20, 23:50)
Aciu uz kritika  4u.gif

Ka sake? Patiko rakursas, ideja, etc. smile.gif kai kritikuoji - galima daugiau priskaldyti nei kai sakai, jog kazkas patinka smile.gif

nebūtinai. kai patinka taip pat gali labai daug prirašyt ir užsimerkt į trūkumus.
Atsakyti
Labas rytas,

Motiejuke, patiko tavo krikštynų foto, tokia nuotaikinga thumbup.gif O segtukai tai šiaip sau unsure.gif

Benitta, sveika prisijungus 4u.gif Aš irgi jei atvirai nelabai suprantu tokių foto, ir kažkaip pati irgi tokių nebandžiau daryt g.gif (turiu omeny pirmą tavo foto). Bet gal čia ir mano problema unsure.gif O antros kažkodėl nebematau (tiksliau ir pirmos, bet ją savaitgalį buvau užmačiusi)

Žūžū, kažkaip taviškėj foto labai gaunas didelis kontrastas tarp dangaus ir upės man, upė labai jau murzina. O šiaip foto tikrai nelabai įdomi unsure.gif

Sayonora, gerų atostogų 4u.gif Kur išvažiuojat g.gif Vaiko foto labai graži, kiek erdvės dešinėje trūksta man smile.gif
Atsakyti
Ačiū už šiltą priėmimą 4u.gif

QUOTE(Žūžū @ 2008 07 21, 09:11)
to mes cia ir renkames  mirksiukas.gif kad ir lb grazi foto ieskom kabliuku, kuriuos patobulinus foto atrodytu dar geriau  4u.gif tsakant tobulinames  bigsmile.gif

ir labai gerai, džiaugiuosi 4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 07 21, 09:27)
Benitta, man visada JB nuotraukos, kuriose yra palikta kazkas spalvoto - kelia itarima smile.gif as tokiu foto vertinti nemoku (nes tiesiog nezinau, kaip jas vertinti), bet visada pirma mintis: na va, dar vienas naujokas eksperimentuoja su PS, kaip ir as pirmose nuotraukose. ir visada norisi pridurti: reik ismokti fotografuot, o PS palauks.  ax.gif negaliu pasakyt, kad totaliai nesiziuri, bet visada kyla klausimas, o kodel namas negalejo likt spalvotas  ax.gif
nakties foto pakankamai nebloga, kaip pirmam kartui cia pasirodant.  4u.gif

Galiu papasakoti šios nuotraukos priešistorę smile.gif
Yra trys miestai pasaulyje, kuriuos fotografuoju B&W: Londonas, Niujorkas ir Paryžius. Nes jie ir taip tviska, o juoda/balta atskleidžia jų vaizdus kitu kampu, atkreipi dėmesį į detales, kurios šiaip neišryškėtų ir į akis nekristų.
Tačiau keliose Londono nuotraukose palikau raudonus aspektus - kaip duoklę jų konservatizmui. Tai vienintele serija, kurioje yra ši technika.
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 07 21, 10:18)
Yra trys miestai pasaulyje, kuriuos fotografuoju B&W: Londonas, Niujorkas ir Paryžius.

oho koks platus pas tave pasirinkimas kur fotografuot bigsmile.gif Tai dėk daugiau foto, labai įdomu pažiūrėt ir šiuos miestus aišku, taipogi ir kitus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 07 20, 22:28)
atsisveikinu su viena foto. persiprašau už šiukšles - dėl kompo problemų namie PS nėra, nepašalinsiu, čia archyvai smile.gif
smile.gif mane tas juodas daiktas apacioje vis tik blasko smile.gif

QUOTE(Sea_ @ 2008 07 21, 00:38)
Mane taip pat labai domina asmeninio puslapio sukurimas, jei kas tuo uzsiimat brukstelkit man i az. Galvojau paciai iseis susikurti, bet I gave up trying bum bum esu sioje sirtyje.
As studijuoju dizaina ir uzsiimu tuo blush2.gif web dizaine patities turiu nedaug, bet galeciau pameginti ax.gif
Atsakyti
tas juodas daiktas - mašinėlė mergaitės rankoje bigsmile.gif

ačiū visiems už komentarus smile.gif 4u.gif
Atsakyti