Visi atostogauja? Kol senbuviai negrizo daugiau prirasydavom Dbr musu dvigubai, o tempai dvigubai letesni
dedu savo "blyna" seimyniniam albumui:
Patinka vaiko reakcija. nepatinka dangaus spalva (kazkoks biski kaip guasu paryskintas ) ir laidai
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 18, 16:46)
o cia sustabdyta akimirka, lyg ir perdaug visko , bet patinka dalinai
O man lyg momentas visai nieko, taip kas sau.. bet jb nelabai.. nezinau kodel, lyg ir sviesu pakankamai, bet gal tas perbales dangus maiso QUOTE(motiejuke @ 2008 07 19, 12:18)
Aguona tamsi ir issiliejusi..o antra.. man patinka minimal foto, bet si..truksta jai aiskumo
QUOTE(Benitta @ 2008 07 19, 15:04)
Pasiryzau ir as iki siol vien skaitydavau
Sveika prisijungus Miestas man pilkokas, apacios tikrai truksta ir gal didesnio kontrasto tarp spalvu ir nespalvu
o nakties fiesta..matau grazios spalvos buvo, bet isplauke.. ir objektu tuputi daugoka
Papildyta:
QUOTE(Žūžū @ 2008 07 20, 15:42)
Kaip tik man kas patinka tai dangus, atrodo kad su filtru.. ne?laidai aisku trukdo.. bet siaip foto man tik seimyniniam QUOTE(Grethenn @ 2008 07 20, 14:45)
Kaip tik man kas patinka tai dangus, atrodo kad su filtru.. ne?laidai aisku trukdo.. bet siaip foto man tik seimyniniam
nu vo... nea neturiu as jokiu filtru (mb aplamai nesupranta, kaip ir kokiu budu sugebejau fotika iszysti, tai apie filtrus bijau net kalbet ) su paprasciausiu kitinuku. biski graduated tint uzdejus, bet silpnai... o del seimyninio man cia ir taip menas, kol daugiau neislauziu
QUOTE(Benitta @ 2008 07 19, 14:04)
sveika prisijungus . man būtų labai įdomu išgirst, ką būtent pro fotografai pasakė apie šią foto čia be jokios ironijos, jei kartais taip nuskambėtų.
QUOTE(Žūžū @ 2008 07 20, 14:42)
vaiko reakcijos nematau, nes nusisukęs. o šiaip tai - taip į šeimos albumą
QUOTE(bite maja @ 2008 07 20, 16:11)
vaiko reakcijos nematau, nes nusisukęs.
sakai reakcija tik is veido israiskos atpazint galima? o kaip pavadint kojos patempima, sulenktas rankutes?
QUOTE(Žūžū @ 2008 07 20, 16:29)
sakai reakcija tik is veido israiskos atpazint galima? o kaip pavadint kojos patempima, sulenktas rankutes?
kūno kalba tikriausiai, bet šiuo atveju manęs nekabina. nei reakcija, nei foto.
Sveiki
pirmiausia sorry už off topic, skaitau šią temą, ir nedrąsu ir norisi
daug ko mokytis iš jūsų reikia, bet nėra nieko neįmanomo
Galvoju apie naują fotoaparatą pasirinkimo dilema: Canon EOS 400 ar Nikon D80, gal galite padėti apsispręsti?...
Kiek žiūrėjau abiejų foto pavyzdžius internete, atrodo, jog Canon'o spalvos ryškesnės Šiai dienai turiu Canon Power Shot A520 - patenkinta, bet ... norisi daugiau, aukščiau
Ačiū
Galvoju apie naują fotoaparatą pasirinkimo dilema: Canon EOS 400 ar Nikon D80, gal galite padėti apsispręsti?...
Kiek žiūrėjau abiejų foto pavyzdžius internete, atrodo, jog Canon'o spalvos ryškesnės Šiai dienai turiu Canon Power Shot A520 - patenkinta, bet ... norisi daugiau, aukščiau
Ačiū
QUOTE(Leita @ 2008 07 20, 17:49)
as uz Nikon D80. bet as saliska, nes turiu Nikon D50 ir visai neatsisakyciau D80
spalvas kiek sunkoka lyginti internete, nes vis tiek, jei jau fotografuoji RAW formatu, jos kiek patobulinamos pagal fotografo norus ir kazka bandyt nusprest remiantis tik siuo kriterijumi - sudetinga.
todel daryk taip, kaip pataria dauguma: neklausyk niekieno nuomones (ypac konsultantu parduotuvese, kaimyno turincio Canon, manes ir t.t.), pasiimk parduotuveje abu ir pakilnok, paziurek pro vaizdo ieskikli, svori, kaip jauciasi rankoje ir pagal tai rinkis.
nera jie nei blogesni, nei geresni. kuris tau patiks ir lips prie rankos, ta ir pirk.
Popieriui pjaustyti naudoju toki peiliuka ir liniuote:
Pas mane kazkokia problema su fotoatarato nuotrauku perziuros ekraniuku: nuotraukos atrodo melynesnes nei ziurint ant kompo. Labai nervina, kad fotografuodama nematau teisingo WB
Gal turite patarimu kaip tai istaisyti? Gal kokiu plugin'u galima is kur nors atsisiusti. Su monitoriaus kalibratoriumi juk nepakalibruosi ekranelio?
Mokausi fotografuoti veiksma patalpoje su blicu. Stengiuosi isgauti kuo sviesesnes, naturalesnes spalvas... Kol kas rezultatai liudina... ***** tas blicas dar antras fotikas su savo niuansais ir programomis...
Pas mane kazkokia problema su fotoatarato nuotrauku perziuros ekraniuku: nuotraukos atrodo melynesnes nei ziurint ant kompo. Labai nervina, kad fotografuodama nematau teisingo WB
Gal turite patarimu kaip tai istaisyti? Gal kokiu plugin'u galima is kur nors atsisiusti. Su monitoriaus kalibratoriumi juk nepakalibruosi ekranelio?
Mokausi fotografuoti veiksma patalpoje su blicu. Stengiuosi isgauti kuo sviesesnes, naturalesnes spalvas... Kol kas rezultatai liudina... ***** tas blicas dar antras fotikas su savo niuansais ir programomis...
QUOTE(mantioras @ 2008 07 18, 16:51)
silwio> o ka j/b turi 'duoti'?
Būtent, turi duoti. Tavo nuotraukoms nedavė nieko. Greičiau atvirkščiai. Nemanau, kad j/b galima kišti visur, kur norisi.
QUOTE(evitafoto @ 2008 07 18, 20:42)
sillwio, dvigubai malonu skaityti komplimentus mano puslapiui, nes puslapį kūrėme patys - aš ir mano vyras
Gal šalia fotografijos dar ir web dizainu užsiimi? Man neužtenka kantrybės ir laiko mokytis, o puslapio reikia.
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 19, 10:18)
Aguona įdomios formos, bet tavo nuotraukoje tai pastebėjau paskiausia. Stenkis pabrėžti fotografuojamų objektų išskirtinumą savo fotografijose, o ne jį sumenkinti. Segtukas pilkas ir neįdomus.
QUOTE(Benitta @ 2008 07 19, 18:12)
porai pro fotografu (ne LT) si nuotrauka pasirode verta demesio, tai pasirodau ir jums
Sveika prisijungus
Aš jungiuosi prie bitės majos su klausimu, ką pro fotografai pamatė tavo nuotraukoj?
QUOTE(Benitta @ 2008 07 19, 20:58)
"Nakties fiesta"
Naktinės foto, kaip taisyklė, pavyksta geriausiai, kai dar ne visiškai tamsu.
QUOTE(Peledike @ 2008 07 19, 21:26)
gal tada galėtum patarti kokiu būdu apkarpyti jas? žirklėm karpytos manęs netenkina. blogiausia, kad turiu įprotį kartais taip pakadruoti, kad nebėra iš kur nukirpti va pvz šitą norėčiau atspausdinti į sūnaus albumą, bet mano akiai nebėra iš kur kirpti. jei tokią atiduosiu spausdinti, tada arba apkarpys arba padarys su 2 baltom kraštinėm. nežinau, ką daryti
Aš LT nešdavau rėmintojams (Vokiečių g.) ir jie apkarpydavo, padarydavo pasportą ir įrėmindavo patys bet kokį formatą.
QUOTE(Žūžū @ 2008 07 20, 13:42)
Visi atostogauja? Kol senbuviai negrizo daugiau prirasydavom Dbr musu dvigubai, o tempai dvigubai letesni
Laidai, laidai, laidai, laidai.... Daugiau nieko....
QUOTE(sayonara @ 2008 07 20, 16:58)
mes užsikasę pasiruošimuose atostogoms. poryt išskrendam ilgoms 2 savaitėms. tikiuosi ką nors parsivežti.. visi būkit geri , neliūdėkit, daug gerų nuotraukų visiems ir gerų, šviesių emocijų..
Sėkmės, sayonara. Parvežk nuotraukų. Kas, beja, pirmas pristatys kokį nors fotografą? Tu ar aš O gal dar kas nors?
QUOTE(Leita @ 2008 07 20, 17:49)
Sveiki
Ačiū
Ačiū
Na, spalvos tai vargiai canon'o ar nikon'o ryškesnės. Spalvų sodrumą galima reguliuoti dar fotoaparate, o kur visi photoshop'ai ir kitas gėris. Pagal spalvų sodrumą nespręsk ir pagal tai fotiko tikrai nesirink. Nepamiršk, kad perki sistemą, su kuria "ženijiesi" ilgam. Greit prireiks blykstės, antro, trečio objektyvo ir t.t. Viską keist bus brangu ir kvaila. Žygiuok į parduotuvę ir rinkis subjektyviai tą, kuris geriau guli rankoje, mieliau atrodo, tau paprasčiau valdomas ir t.t. Visi jie daugiau mažiau vienodi.
QUOTE(ciburaska @ 2008 07 20, 19:46)
Gal ekranėlio šviesumas nureguliuotas ir dėl to atrodo labiau mėlyna? Gal jis užtamsintas. Pamėgink pareguliuot. Šiaip daugiau sprendimų negirdėjau.
Su išoriniu? Įjunk rankinį režimą ir po truputį keisk impulso stiprumą. Be to, gali juk žaisti ir diafragma bei išlaikymu. Auto režime fotikas bijo "peršviesti" kadrą, todėl impulsas kiek per silpnas.