Pasiryzau ir as iki siol vien skaitydavau
QUOTE(Sea_ @ 2008 07 19, 18:53)
Sveika prisijungus, Benita Nuotrauka nebloga, tik nepatinka kadravimas, norisi apacios daugiau matyti.
aciu
ten pozeminis iejimas i metro, nesinorejo tvoros i ji apimti, tik zibintus ir iskaba
porai pro fotografu (ne LT) si nuotrauka pasirode verta demesio, tai pasirodau ir jums
Motiejuke, tavo aguona sujudejo... arba tu su kamera - kazkas ne taip.
Antros nuotraukos isvis nesuprantu.
Benita, sveika prisijungus! man irgi norisi apacios daugiau... gal ir virsaus truputi.
Antros nuotraukos isvis nesuprantu.
Benita, sveika prisijungus! man irgi norisi apacios daugiau... gal ir virsaus truputi.
QUOTE(Benitta @ 2008 07 19, 17:12)
Sveika prisijungus
Smiltis, nesunku - turiu actiona, kuris pasviesina ir nusodrina nuotrauka, tai ji naudojau, o po to Image>Mode>Grayscale>Duotone>Tritone ir viena is iskart paruostu (PS esanciu) Gray tritonu. Tik kai tokia mazute nuotrauka, tai sunku pasakyti ar tikrai viskas gerai ten, ar daugiau nieko nereikia
QUOTE(wyshnia @ 2008 07 19, 20:43)
Smiltis, nesunku - turiu actiona, kuris pasviesina ir nusodrina nuotrauka, tai ji naudojau, o po to Image>Mode>Grayscale>Duotone>Tritone ir viena is iskart paruostu (PS esanciu) Gray tritonu. Tik kai tokia mazute nuotrauka, tai sunku pasakyti ar tikrai viskas gerai ten, ar daugiau nieko nereikia
o kur gauti tokį actioną aš ir noriu
QUOTE(raige @ 2008 07 18, 20:59)
Nu aš pati nuotraukų nedarau. O kokias jie pasidaro iš mano atiduotų tai nežinau. Tik pasakau, kad reikes nestandartinių formatų foto apkirpt.
gal tada galėtum patarti kokiu būdu apkarpyti jas? žirklėm karpytos manęs netenkina. blogiausia, kad turiu įprotį kartais taip pakadruoti, kad nebėra iš kur nukirpti va pvz šitą norėčiau atspausdinti į sūnaus albumą, bet mano akiai nebėra iš kur kirpti. jei tokią atiduosiu spausdinti, tada arba apkarpys arba padarys su 2 baltom kraštinėm. nežinau, ką daryti
QUOTE(Peledike @ 2008 07 19, 21:26)
gal tada galėtum patarti kokiu būdu apkarpyti jas?
Wyshnia jau atsake - pjaustykle foto popieriui
QUOTE(wyshnia @ 2008 07 19, 22:44)
QUOTE(raige @ 2008 07 19, 23:02)
Wyshnia jau atsake - pjaustykle foto popieriui
аčiū už atsakymus
Labadiena as trumpai ir greitai
Zverie, patiko dangus, neptiko apacia, neidomi
Smiltis, man net spalvota geriau, bet vis tik.. labai jau tas dangus isdeges, gal kokia kitokia spausdinimui rastum?
Evitafoto, labai aptiko krikstynu foto, saunu
Zverie, patiko dangus, neptiko apacia, neidomi
Smiltis, man net spalvota geriau, bet vis tik.. labai jau tas dangus isdeges, gal kokia kitokia spausdinimui rastum?
Evitafoto, labai aptiko krikstynu foto, saunu
QUOTE(sillwio @ 2008 07 18, 13:51)
Nepatinka man vaizdeliu apdirbimas.
Pirmajai gal ir tinka j/b, bet kontrastas varo depresija. Noretusi lengvumo. Gal butu uzteke tiesiog smarkiai sumazinti saturation?
Taip ir dariau, pirma karta bet pasirodo reikejo dar kazka padaryti.. Pirmajai gal ir tinka j/b, bet kontrastas varo depresija. Noretusi lengvumo. Gal butu uzteke tiesiog smarkiai sumazinti saturation?