Gaziulka, ketvirtoji - fantastiška, liuksusinė Šešėlių žaismas patiko.
O aš vis vis dar bandau kažkaip su portretinėm karts nuo karto ir nieko man neišeina ( įdedu tokias kur šeimyniniam albumui turėtų keliaut):
Kas man pačiai jose patinka tai, kad jos mano sūnelio, juk kiekvienai mamai savas pelėdžiukas gražiausias o daugiau, tai tarkim nežinau ar man mielesnė ta, kur veidukas iš toliau matosi, ar gražiau ta, kur iš arčiau. Dar nepatinka, kad ausis nukirsta ( vis galvoju, jei pakadruoti taip, kad jos iš vis beveik neliktų, gal geriau būtų?) ir spalvos?! nesuprantu kas su jomis atsitiko ( nors tiesą sakant, man pačiai tai tas mėlynumas ne itin trukdo). Vėl laukiu patarimų O gal iš antro nespalvota gražiau žiūrėtusi?
http://i282.photobuc.../Picture035.jpg
http://i282.photobuc.../Picture036.jpg
Bacardi, gal tu koki naktini rezima nusistacius buvai? nes mano akim ziurint cia WB ne pagal apsvietima padaryta. As kada tai tik isigijus nauja fotika taip apsizioplinau - fotkinau kazka rusyje, o lauke pabandziau kazkokia detale pagaut. nu va ir labas - viskas melyna.
Bacardi, gal tu koki naktini rezima nusistacius buvai? nes mano akim ziurint cia WB ne pagal apsvietima padaryta. As kada tai tik isigijus nauja fotika taip apsizioplinau - fotkinau kazka rusyje, o lauke pabandziau kazkokia detale pagaut. nu va ir labas - viskas melyna.
Keisčiausia, kad tikrai nebuvo jokio naktinio rėžimo
QUOTE(Sansara @ 2008 07 10, 17:45)
gaziulka, kliuna jb ne jb. o i ruduma kazkoks. paskutine foto visgi labiausiai patiko. ir jb, ir kontrastas (man gi kontrastlige), ir ryskumas jos normaliausias, kitur vis kazkur atrodo fokusas nusokes. o paskutineje ir sviesa super, ir jausmai kyla, ir norisi pamastyt apie ta foto. kitos suprantu irgi brangios jausmais, bet turbut tik tu viena juos zinai ir supranti
as galvoju, ar cia PS musu skonius tai pakeite, ar cia kai kuriu j/b juostu specifika tokia (tas atspalvis)? nes paskutine yra vienintele is tu, kuri versta i j/b su avytes actionu, high contrast. o visos kitos is normalios j/b juostos, nuskenuotos ir nieko jiems nedaryta. ir man kazkodel savo j/b butent trys pirmos labiau patinka, paskutine kai palyginu, tokia sintetine biski atrodo. del fokuso tai nieko nuostabaus, su sena juostine muiline fotkinant (fokusavimas=is akies nustatai atstuma iki objekto ), visos jos tokios minkstos
QUOTE(Baccardi @ 2008 07 10, 21:42)
tavo wb turbut ant sauletos dienos stovi
Nes turetu tavo nuotrauka normaliai but tokia panasiai
http://i22.photobuck...tankai/0135.jpg
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 09, 11:45)
Dar viena jurine, na kas patinka tai zinoma pats momentas, sauniai jie cia issirikiave tik tos balos galetu nebuti..biski noris svaresnes foto
meginau jb, bet tada zeme pasidaro labai sviesi ir kadras toks pakibes ore
meginau jb, bet tada zeme pasidaro labai sviesi ir kadras toks pakibes ore
Gerai tu čia pamatei Bet man kadravimas labiau patiko Anasko - su daug vandens ir mažai sausumos. O JB dingsta pačių kirų žavesys - dabar tie raudoni snapiukai ir kojytės gražiai žaidžia.
QUOTE(bite maja @ 2008 07 09, 12:38)
spontaniškai gimusi nuotrauka vienos tokios personos daug kam ir kūdroj jau matyta. patinka spalva, patinka atspindys akyje, bet vis dar abejoju dėl antros akies trūkumo
O, smagus auto Tokia miela spalva
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 09, 15:40)
Pazadu siandien paskutine foto
Kas patinka, silti atspalviai, miela man, nepatinka kad gele zydra, nesiderina man ji.. O kaip jums?
remas tik tam kad atskirt nuo ruzavo fono
Kas patinka, silti atspalviai, miela man, nepatinka kad gele zydra, nesiderina man ji.. O kaip jums?
remas tik tam kad atskirt nuo ruzavo fono
Norėtusi daugiau erdvės viršuje.
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 09, 17:41)
dabar truputis gamtos
O jau rėmas... Pati nuotrauka tai tiesiog šiaip peizažiukas, be kabliuko
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 09, 21:06)
O šitoj gražios spalvos, patiko toks debesynas
QUOTE(Anasko @ 2008 07 09, 22:56)
Foto irgi is sodo Negaliu nieko geriau sugalvoti su remu, ar toks tinka
Oi, aš dar žaisčiau su šituo kadru - klonuočiau stiebelį, sukčiau patį kadrą kairėn Arba bandyčiau paimt pusę gėlės ir prilipdyti veidrodinį atspindį. o tada sukinėti tol, kol boružėlė bus akiai mieloje vietoje o kitą boružėlę vėl paslėpti ar kirpti
QUOTE(Sansara @ 2008 07 09, 23:04)
Ooooo kaip fainai. Tikrai minimalistinės foto. Labai patiko lengvumas, trapumas. Patiko visos foto
QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 09, 23:27)
koks dar klausimas, kiek ten tas ryskinimas kainuoja sian akropoly uz penkis lt isryskinau, ir dar isklotine pasidariau.
Aš Elikuose ryškinu po 2 lt, nesvarbu, ar skaidrinė, ar JB. Ir dar tų pačių paskui neima Moku tik už skenavimą.
QUOTE(sayonara @ 2008 07 10, 09:31)
pastaboms ir komentarams:
Sunku man vertinti tokias foto Nuotaika tokia rami. Būtent pgl tokį rankų sudėjimą man atrodo, kad nėštukė mėgaujasi savo būsena
QUOTE(Elina @ 2008 07 10, 12:13)
Nu nelabai Ir spalvingumo trūksta.
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 10, 13:25)
O jaunoji patylom galvoja - nu išskleisk, išskleisk sparnelius.. paskutinį kartą
QUOTE(mielka @ 2008 07 10, 13:29)
vienas gulas tik issitraukiu fotika... ir nekrust tik akis varto...
o kitas pastoviai isisiepes... tiki dantys lieka...
o kitas pastoviai isisiepes... tiki dantys lieka...
Pirmoj reikėjo su diafragma pažaist prigulus priešais
O apie antrą nžn net, ką pasakyti.
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 10, 13:41)
atrodo cia miestelis Simnas arba kazkas uz jo
o cia Varenos raj irgi pravaziuojant
o cia Varenos raj irgi pravaziuojant
Nu kam tas rėmas toks gedulingas?
Daug dar tokių kaimų, su senoliais - visi tokie kaip iš praeities
Antroji nlb
Kokia šiandien fantastiška diena.... Gavau patį netikėčiausią siurprizą savo gyvenime - fotoaparatą (tiek rinkausi, tiek rinkausi, kad visiems jau gerokai atsibodau ). Džiaugiuosi kaip mažas vaikas
QUOTE(Anasko @ 2008 07 10, 13:48)
Man atrodo vilnieciai sociofobai as irgi
Na jau nee
QUOTE(bite maja @ 2008 07 10, 13:51)
kaip bebūtų keista pirmas kartas mytų yra pats lengviausias, kai niekas nieko nepažįsta. vėliau jau būna daug sunkiau prisijungt taip, kad tikrai prašom junkitės drąsiau. man ir baisu
O man visai nebaisu Stengsiuosi niekur nepastrigti ir sudalyvauti.
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 07 10, 14:22)
Pvz., ar tas laivas blogai: dalina kadrą per pusę, t.y. centrinė kompozicija?
O šis jau horizontaliai dalina? Dangus nuobodus? (bet debesis ir mėnulis yra ). Dešinė pusė per sunki?
O šis jau horizontaliai dalina? Dangus nuobodus? (bet debesis ir mėnulis yra ). Dešinė pusė per sunki?
Įdomiai atspindys atrodo. Laivelis nedalina lygiai pusiau, jis tik netoli centro. Tik tiesesnio reiktų horizonto.
Apie antrą - nuotraukose su atspindžiu horizontas gali dalinti kadrą. Čia tik šiek tiek dešinės trūksta.
QUOTE(vvvvv @ 2008 07 10, 16:13)
o cia grazioji J.
Romantiškai
QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 10, 16:27)
dedu kritikai. nu ziurekit, 2 ir 4 man problemu nekelia. aisku, 4 galejo pedutes tilpt, bet tiek to. Pirmoj ir trecioj siek tiek abejoju del kadravimo
Man norėtusi, kad visos būtų vienodo atspalvio, nes jos visos gražiai jungiasi į serijikę Maždaug - "tėtis išvažiuoja".
O juostelės juk dažnai būna kažkokio atspalvio, ne visiškai JB. Anoj temoj merginos sakė, kad vistiek verčia į JB.
QUOTE(Baccardi @ 2008 07 10, 19:01)
Vėl laukiu patarimų O gal iš antro nespalvota gražiau žiūrėtusi?
Man antroji žiūrėtusi įdomiai, jei WB būtų geras ir ausytė nenukirpta. Ir dar plaukų sruoga iš kairės būtų visa.
QUOTE(Baccardi @ 2008 07 10, 19:01)
ir spalvos?! nesuprantu kas su jomis atsitiko ( nors tiesą sakant, man pačiai tai tas mėlynumas ne itin trukdo). Vėl laukiu patarimų O gal iš antro nespalvota gražiau žiūrėtusi?
EXIF sako, kad WB nustatytas Manual
QUOTE(fotolama @ 2008 07 10, 22:07)
Išėjo Agneza su dukrele pasivaikščioti ir parnešė štai tokį kadrą:
Kompoziciškai jis nelabai taisyklingas, bet man labai gerai žiūrisi. Ar čia tik dėl to, kad nuotraukoje mylimas vaikis?
Kompoziciškai jis nelabai taisyklingas, bet man labai gerai žiūrisi. Ar čia tik dėl to, kad nuotraukoje mylimas vaikis?
man mielas kadras, idomus rakursas. siek tiek juoda linija aplink nepatinka, uzdaro erdve.