Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Gaziulka, ketvirtoji - fantastiška, liuksusinė smile.gif Šešėlių žaismas patiko.

O aš vis vis dar bandau kažkaip su portretinėm karts nuo karto ir nieko man neišeina sad.gif ( įdedu tokias kur šeimyniniam albumui turėtų keliaut):
Kas man pačiai jose patinka tai, kad jos mano sūnelio, juk kiekvienai mamai savas pelėdžiukas gražiausias smile.gif o daugiau, tai tarkim nežinau ar man mielesnė ta, kur veidukas iš toliau matosi, ar gražiau ta, kur iš arčiau. Dar nepatinka, kad ausis nukirsta ( vis galvoju, jei pakadruoti taip, kad jos iš vis beveik neliktų, gal geriau būtų?) ir spalvos?! nesuprantu kas su jomis atsitiko ( nors tiesą sakant, man pačiai tai tas mėlynumas ne itin trukdo). Vėl laukiu patarimų blush2.gif O gal iš antro nespalvota gražiau žiūrėtusi? blush2.gif 4u.gif
http://i282.photobuc.../Picture035.jpg

http://i282.photobuc.../Picture036.jpg
Atsakyti
Bacardi, gal tu koki naktini rezima nusistacius buvai? nes mano akim ziurint cia WB ne pagal apsvietima padaryta. As kada tai tik isigijus nauja fotika taip apsizioplinau - fotkinau kazka rusyje, o lauke pabandziau kazkokia detale pagaut. nu va ir labas - viskas melyna.

Atsakyti

Bacardi, gal tu koki naktini rezima nusistacius buvai? nes mano akim ziurint cia WB ne pagal apsvietima padaryta. As kada tai tik isigijus nauja fotika taip apsizioplinau - fotkinau kazka rusyje, o lauke pabandziau kazkokia detale pagaut. nu va ir labas - viskas melyna.

Keisčiausia, kad tikrai nebuvo jokio naktinio rėžimo blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 07 10, 17:45)
gaziulka, kliuna jb ne jb. o i ruduma kazkoks. paskutine foto visgi labiausiai patiko. ir jb, ir kontrastas (man gi kontrastlige), ir ryskumas jos normaliausias, kitur vis kazkur atrodo fokusas nusokes. o paskutineje ir sviesa super, ir jausmai kyla, ir norisi pamastyt apie ta foto. kitos suprantu irgi brangios jausmais, bet turbut tik tu viena juos zinai ir supranti  blush2.gif

as galvoju, ar cia PS musu skonius tai pakeite, ar cia kai kuriu j/b juostu specifika tokia (tas atspalvis)? g.gif nes paskutine yra vienintele is tu, kuri versta i j/b su avytes actionu, high contrast. o visos kitos is normalios j/b juostos, nuskenuotos ir nieko jiems nedaryta. ir man kazkodel savo j/b butent trys pirmos labiau patinka, paskutine kai palyginu, tokia sintetine biski atrodo. del fokuso tai nieko nuostabaus, su sena juostine muiline fotkinant (fokusavimas=is akies nustatai atstuma iki objekto cool.gif ), visos jos tokios minkstos irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2008 07 10, 21:42)

Keisčiausia, kad tikrai nebuvo jokio naktinio rėžimo blink.gif  g.gif

tavo wb turbut ant sauletos dienos stovi g.gif
Nes turetu tavo nuotrauka normaliai but tokia panasiai
http://i22.photobuck...tankai/0135.jpg
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 09, 11:45)
Dar viena jurine, na kas patinka tai zinoma pats momentas, sauniai jie cia issirikiave smile.gif tik tos balos galetu nebuti..biski noris svaresnes foto
meginau jb, bet tada zeme pasidaro labai sviesi ir kadras toks pakibes ore

Gerai tu čia pamatei bigsmile.gif Bet man kadravimas labiau patiko Anasko - su daug vandens ir mažai sausumos. O JB dingsta pačių kirų žavesys - dabar tie raudoni snapiukai ir kojytės gražiai žaidžia.

QUOTE(bite maja @ 2008 07 09, 12:38)
spontaniškai gimusi nuotrauka vienos tokios personos  hihihi.gif daug kam ir kūdroj jau matyta. patinka spalva, patinka atspindys akyje, bet vis dar abejoju dėl antros akies trūkumo  g.gif

O, smagus auto bigsmile.gif Tokia miela spalva ax.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 07 09, 15:40)
Pazadu siandien paskutine foto  blush2.gif
Kas patinka, silti atspalviai, miela man, nepatinka kad gele zydra, nesiderina man ji.. O kaip jums?
remas tik tam kad atskirt nuo ruzavo fono

Norėtusi daugiau erdvės viršuje.

QUOTE(motiejuke @ 2008 07 09, 17:41)
dabar truputis gamtos    4u.gif

O jau rėmas... Pati nuotrauka tai tiesiog šiaip peizažiukas, be kabliuko ax.gif

QUOTE(motiejuke @ 2008 07 09, 21:06)
o cia prie Dusios, Dzukija  4u.gif
zaidziu su PS  g.gif

O šitoj gražios spalvos, patiko toks debesynas ax.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 07 09, 22:56)
Foto irgi is sodo  unsure.gif Negaliu nieko geriau sugalvoti su remu, ar toks tinka unsure.gif

Oi, aš dar žaisčiau su šituo kadru - klonuočiau stiebelį, sukčiau patį kadrą kairėn ax.gif Arba bandyčiau paimt pusę gėlės ir prilipdyti veidrodinį atspindį. o tada sukinėti tol, kol boružėlė bus akiai mieloje vietoje ax.gif o kitą boružėlę vėl paslėpti ar kirpti ax.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 07 09, 23:04)

mano siandieniniai ieskojimai:

Ooooo kaip fainai. Tikrai minimalistinės foto. Labai patiko lengvumas, trapumas. Patiko visos foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 09, 23:27)
koks dar klausimas, kiek ten tas ryskinimas kainuoja irnesakyk.gif sian akropoly uz penkis lt isryskinau, ir dar isklotine pasidariau.

Aš Elikuose ryškinu po 2 lt, nesvarbu, ar skaidrinė, ar JB. Ir dar tų pačių paskui neima hihihi.gif Moku tik už skenavimą.

QUOTE(sayonara @ 2008 07 10, 09:31)
pastaboms ir komentarams:

Sunku man vertinti tokias foto ax.gif Nuotaika tokia rami. Būtent pgl tokį rankų sudėjimą man atrodo, kad nėštukė mėgaujasi savo būsena ax.gif

QUOTE(Elina @ 2008 07 10, 12:13)
Vakarykštė nuotrauka. Neįdomi,ar ne? unsure.gif  ( o kodėl manęs nėra moksliukuose unsure.gif ?)

Nu nelabai ax.gif Ir spalvingumo trūksta.

QUOTE(Grethenn @ 2008 07 10, 13:25)

"Jaunojo euforija" atrodo jis ruosiasi skraidzioti padebesiais  g.gif

O jaunoji patylom galvoja - nu išskleisk, išskleisk sparnelius.. paskutinį kartą rolleyes.gif

QUOTE(mielka @ 2008 07 10, 13:29)
vienas gulas tik issitraukiu fotika... ir nekrust tik akis varto...

o kitas pastoviai isisiepes... tiki dantys lieka...

Pirmoj reikėjo su diafragma pažaist prigulus priešais ax.gif
O apie antrą nžn net, ką pasakyti.

QUOTE(motiejuke @ 2008 07 10, 13:41)
atrodo cia miestelis Simnas  blush2.gif  g.gif arba kazkas uz jo  g.gif
o cia Varenos raj  g.gif irgi pravaziuojant  photo.gif

Nu kam tas rėmas toks gedulingas?
Daug dar tokių kaimų, su senoliais - visi tokie kaip iš praeities ax.gif
Antroji nlb

Atsakyti
Kokia šiandien fantastiška diena.... Gavau patį netikėčiausią siurprizą savo gyvenime - fotoaparatą bigsmile.gif (tiek rinkausi, tiek rinkausi, kad visiems jau gerokai atsibodau ). Džiaugiuosi kaip mažas vaikas
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 07 10, 13:48)
Man atrodo vilnieciai sociofobai  blush2.gif as irgi blush2.gif

Na jau nee tongue.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 07 10, 13:51)
kaip bebūtų keista pirmas kartas mytų yra pats lengviausias, kai niekas nieko nepažįsta. vėliau jau būna daug sunkiau prisijungt mirksiukas.gif taip, kad tikrai prašom junkitės drąsiau. man ir baisu  unsure.gif

O man visai nebaisu ax.gif Stengsiuosi niekur nepastrigti ir sudalyvauti.

QUOTE(Saulės pūga @ 2008 07 10, 14:22)
Pvz., ar tas laivas blogai: dalina kadrą per pusę, t.y. centrinė kompozicija?

O šis jau horizontaliai dalina? Dangus nuobodus? (bet debesis ir mėnulis yra wink.gif). Dešinė pusė per sunki?

Įdomiai atspindys atrodo. Laivelis nedalina lygiai pusiau, jis tik netoli centro. Tik tiesesnio reiktų horizonto.
Apie antrą - nuotraukose su atspindžiu horizontas gali dalinti kadrą. Čia tik šiek tiek dešinės trūksta.

QUOTE(vvvvv @ 2008 07 10, 16:13)
o cia grazioji J. smile.gif

Romantiškai ax.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 07 10, 16:27)
dedu kritikai. nu ziurekit, 2 ir 4 man problemu nekelia. aisku, 4 galejo pedutes tilpt, bet tiek to. Pirmoj ir trecioj siek tiek abejoju del kadravimo

Man norėtusi, kad visos būtų vienodo atspalvio, nes jos visos gražiai jungiasi į serijikę ax.gif Maždaug - "tėtis išvažiuoja".
O juostelės juk dažnai būna kažkokio atspalvio, ne visiškai JB. Anoj temoj merginos sakė, kad vistiek verčia į JB.

QUOTE(Baccardi @ 2008 07 10, 19:01)
Vėl laukiu patarimų  blush2.gif O gal iš antro nespalvota gražiau žiūrėtusi?  blush2.gif  4u.gif

Man antroji žiūrėtusi įdomiai, jei WB būtų geras ir ausytė nenukirpta. Ir dar plaukų sruoga iš kairės būtų visa.
Atsakyti
Išėjo Agneza su dukrele pasivaikščioti ir parnešė štai tokį kadrą:

user posted image

Kompoziciškai jis nelabai taisyklingas, bet man labai gerai žiūrisi. Ar čia tik dėl to, kad nuotraukoje mylimas vaikis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2008 07 10, 19:01)
ir spalvos?! nesuprantu kas su jomis atsitiko ( nors tiesą sakant, man pačiai tai tas mėlynumas ne itin trukdo). Vėl laukiu patarimų  blush2.gif O gal iš antro nespalvota gražiau žiūrėtusi?  blush2.gif  4u.gif
http://i282.photobuc.../Picture035.jpg

http://i282.photobuc.../Picture036.jpg

EXIF sako, kad WB nustatytas Manual smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2008 07 10, 22:07)
Išėjo Agneza su dukrele pasivaikščioti ir parnešė štai tokį kadrą:

user posted image

Kompoziciškai jis nelabai taisyklingas, bet man labai gerai žiūrisi. Ar čia tik dėl to, kad nuotraukoje mylimas vaikis? smile.gif

man mielas kadras, idomus rakursas. siek tiek juoda linija aplink nepatinka, uzdaro erdve.
Atsakyti