Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(motiejuke @ 2008 07 18, 15:18)

norejau prikabinti debesiukus, kad nepabegtu  biggrin.gif  bigsmile.gif

Zveris, aciu  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
ir uz numeriuka wink.gif hihihi.gif lauk kada nakti  sms  blush2.gif  tongue.gif

Ceburaska, atrodo tu nuo temos pradzios buvai cia  mirksiukas.gif  oi senai nesirodei  bigsmile.gif

Faini segtukai, bet jau kaip ir sakyta debesėliaims ryškumo trūksta sad.gif

Ar pavyko viskas pagal mano instrukciją?
Atsakyti
silwio, sansara, labai malonu blush2.gif nesitikejau
turiu dar krikstynu tem. sustabdytu akimirku, veliau idesiu blush2.gif
--
ZverisKLP , dar tik vakare bandysim blush2.gif
Atsakyti
Sveiki, sakykit ar galima kaip nors isgelbeti nuotrauka kurioje per daug triuksmu? g.gif papliaskinau ant per didelio iso doh.gif
Atsakyti
Raige, ir kaip sureaguoja i tavo nestandartiškus foto formatus? biggrin.gif

Baccardi, gražią marčią esi nusižiūrėjusi tongue.gif

sillwio, dvigubai malonu skaityti komplimentus mano puslapiui, nes puslapį kūrėme patys - aš ir mano vyras blush2.gif
Atsakyti
Evitafoto, normaliai sureaguoja mirksiukas.gif Nereaguoja tiksliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2008 07 18, 20:51)
Evitafoto, normaliai sureaguoja  mirksiukas.gif Nereaguoja tiksliau  biggrin.gif

O tai gaminasi tas nuotraukas?
Atsakyti
Nu aš pati nuotraukų nedarau. O kokias jie pasidaro iš mano atiduotų tai nežinau. Tik pasakau, kad reikes nestandartinių formatų foto apkirpt.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 18 liepos 2008 - 21:48
QUOTE(Kaktuke @ 2008 07 18, 20:38)
Sveiki, sakykit ar galima kaip nors isgelbeti nuotrauka kurioje per daug triuksmu?  g.gif  papliaskinau ant per didelio iso doh.gif

PS galima pavalyti su Noise Ninja (sioje programikeje man patinka tai, kad tam tikras vietas, pvz., zmoniu veidus, kurie yra normaliai apsviesti ir ten nera ar maziau triuksmo, galima palikti nevalytus nuo triuksmo). Si PS moduliuka reikia instaliuoti, jo taip nera PS-e (Cia vienas is puslapiuku parsisiuntimui))
Lightroomas irgi turi triuksmo valymo funkcija.
Bet siulau nepersistengti nes nuotrauka kiek bliurinasi (palaukia). Ir dar... siulau tos nuotraukos nesarpinti, bent jau tu vietu kur yra triuksmas nes tada jis dar labiau isryskeja.
Sekmes mirksiukas.gif

Raige, aciu uz nuorodeles i kitas tavo fotosesijas. Belieka pasakyti "wau!". Malonu ziureti. wub.gif

Motiejukes Sustabdytas momentas -
grazus momentukas, tik kirpciau siek tiek kaires ir virsaus, kas dingtu tas zmogeliukas kaireje. Gal kliuna kiek kad vyrukas bega is kadro. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 19 liepos 2008 - 08:28
vakare apie 10 dar su M bandziau fotografuoti biggrin.gif
aguona idomios formos g.gif

user posted image
user posted image

Ciburaska, sustabdytam kadre seimos nariai visi zmones, delto kazkaip negaila tu zmoniu ten kadre, kad ilindo tongue.gif
Evitafoto , turesi klientu del puslapio bigsmile.gif kurimo
Atsakyti
http://www.efoto.lt/...u-angelas-3.jpg

labai grazia foto radau bigsmile.gif bigsmile.gif idomu! reiks pabandyt bigsmile.gif
Atsakyti
Bet dūmus nelengva fotografuoti. Aš vis nedrįstu pabandyti, nes esu įsitikinusi, kad nepavyks. Turėjau labai aiškų "how to", bet šiandien kažkodėl to tinklalapio neatidaro. O kaip apskritai tuos dūmus padaryti gražius? Ką padegti?

Čia yra labai gražių darbų su dūmais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės pūga: 19 liepos 2008 - 11:11