QUOTE(motiejuke @ 2008 07 18, 12:13)
Ciburaska, kodel zmones isplauke,? karpei foto? nelabai tada isejo karpymas kazkurioj puseje vietos reikejo palikt, turbut jurai
Nekarpiau, tik su IrfanView darbe sumazinau... Turbut del mazinimo ryskumas nukentejo. Ikelsiu is naujo vakare, normaliai sumazinus
Aš irgi jau fotografavau keletą krikštynų (galite pažiūrėti čia - http://evitafoto.lt/f6.html). Prisipažinsiu - labai labai patiko Lakstyti paskui mažuosius ir gaudyti momentus ....
[/quote]
Geriausios drauges mergaites radau pas tave (Mindaugo ir Agnes -Vytenio krikštynose) Pažįsatmi mes neblogai O Ugnytė tai labai gražiai pas tave išėjus nuotraukose, tiek su sese, tiek viena pievelėje (pasigirsiu - mano marti būsima )
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 18, 12:30)
Zveris , tai man neparasysi i AZ
Smiltis, dabar super ta Gote
Zveries, idomios "priscepkos" ir tiek.. turiui ir as tokias tuoj dedu
ir dangus..as tai su PS dar spalvas pakoreguociau , znz kodel
Smiltis, dabar super ta Gote
Zveries, idomios "priscepkos" ir tiek.. turiui ir as tokias tuoj dedu
ir dangus..as tai su PS dar spalvas pakoreguociau , znz kodel
Būtinai parašysiu....... Jau parašiau. jei kAS NEAIŠKU PAIMK IR PASKAMBINK 869928382
Kairysis debesiukas pabego .
Man kazkaip noretusi didesnio ryskymo gylio, kad debeseliai butu ryskus.
Kad taip priverius diafragma iki kokiu f/16 !
[quote=motiejuke,2008 07 18, 15:46]
olo, f/16
o kodel gi ne, jeigu islaikymas prie tokios diafragmos dar butu pakankamas, kad islaikyti rankose pvz. 1/60 !!!
olo, f/16
o kodel gi ne, jeigu islaikymas prie tokios diafragmos dar butu pakankamas, kad islaikyti rankose pvz. 1/60 !!!
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 18, 14:18)
atrodo tu nuo temos pradzios buvai cia oi senai nesirodei
Ale pastabi Zinau, senai... Kai turiu laiko, ilendu, aktyviau padalyvauju, paskui dingstu... kai visokiais darbeliais apsikraunu Bet smagu stebeti si skyreli. Daug, cia atejusiu, labai didele pazanga padare. Kartais gaila kad negaliu buti pavyzdinga mokinuke, nes kuo daugiau bandai, skaitai, tuo greiciau judi i prieki
QUOTE(olo @ 2008 07 18, 14:41)
Gali ir nepadet. Reiketu ant hiperfokalo nusistatyt.
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 18, 14:46)
o cia sustabdyta akimirka, lyg ir perdaug visko , bet patinka dalinai
Galiu pasakyti tik - wow.
Beja, evitafoto, vis pamirstu paklausti kas tau dare tavo saita? Man labai patinka lengvumas ir paprastumas. Viskas kukliai, bet su stilium ir labai aiskiai.
QUOTE(sillwio @ 2008 07 18, 15:03)
Galiu pasakyti tik - wow.
Motiejuke, gera situacija, visi vietoje. ne per daug nieko, nes visi veikia savo darba ir dalyvauja nuotraukoje
o segtukam kokybes truksta
Zveriuko segtukai ziurisi daug maloniau, o dangus nekabina. suprantu, kad jis dega. bet tik tiek
silwio> o ka j/b turi 'duoti'? Su pirma +- aisku (spalvota labiau +, j/b tebunie - ). Antroji is esmes naturaliai j/b isejo, ka ten pribursi is sniego ir juodos uolos. O va trecia kai spalvota, tai lieka murzini akmenys, padumave pilksvai-melsvi kalnai tolyje, ir apniukes dangus. Su j/b bandziau salinti tokias neaiskias spalvas ir palikti tik kompozicija ir 'tekstura' - siurkscios uolos, minksti debesys ir skruzdeliukas Siaip as ir pats labiau spalvom prijauciu, bet sikart uzejo noras paeksperimentuoti. Zodziu, nesiparinu, zaidziu, tikrinu kas man patinka, kas nepavyksta, dekui uz pastebejimus