Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

labradoriuke, net nezinau.. geriau idedu kitas smile.gif

"baikeris kaime"
(foto seimos albumui)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2008 07 17, 21:28)
o gal galit papasakot kaip sklaidyt sviesa?  ax.gif  i kuria puse det ta lapa popieriaus?  rolleyes.gif

Ant blykstes arba ant stacionaraus sviesos saltinio. Paprastai buna ne popieriaus lapas, bet matinis stiklas, plastikas gali but medziaga. Popierius perdaug sulaikys sviesos. Nebent bus pakankamai permatomas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 17 liepos 2008 - 21:50
[quote=vvvvv,2008 07 17, 22:46]
labradoriuke, net nezinau.. geriau idedu kitas smile.gif

"baikeris kaime"
(foto seimos albumui)

Man cia kazkas su spalvom ne taip. Lyg i koki zalsvuma traukia. Antra aki patrauke.
O ten kur baikeris pievoje guli ir svajoje, i kakla ne kokia erke isisiurbus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2008 07 17, 21:54)
Man cia kazkas su spalvom ne taip. Lyg i koki zalsvuma traukia. Antra aki patrauke.
O ten kur baikeris pievoje guli ir svajoje, i kakla ne kokia erke isisiurbus  blink.gif

jo spalvomis pasizaista per akis smile.gif
turiu originalus smile.gif naturalios spalvos juostos. portra cia nc. bet sugalvojau pasidaryt smagesnes smile.gif del saves smile.gif suaktyvint ruda ir zalia smile.gif
o kur guli tai ziogas uzsoko biggrin.gif

p.s. tik kokybe labai suprastejo mazinant, nes sumazintas dar mazinau, po to dar pamazinau ir visai astrumas dingo, nebesarpinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 17 liepos 2008 - 22:01
QUOTE(olo @ 2008 07 17, 15:35)
ciburaska: OlO tai jis o ne ji  hihihi.gif .

Atsiprasau tongue.gif ax.gif Smagu, kad pas mus daugiau vyruku smile.gif

QUOTE(raige @ 2008 07 17, 15:41)
Tose kur tu matei, yra visaip - ir su blicu ir be jo. Nebuvo ten mirtinai tamsu, dabar tingiu paziuret koks ten ISO, bet nera labai didelis. Triukšmas dar ir nuo aparato priklauso. wb visada auto. jei reikia, patvarkau kompu.

Aciu uz ats. O koks tavo fotikas? Mano tai Canon400d. Dar ir nuo objektyvo sviesumo daug kas priklauso, pvz. pastovios 2.8 diafragmos objektyvai leidzia fotografuoti prie mazesnio ISO.

QUOTE(Sansara @ 2008 07 17, 15:56)
raige, ciburaska, o kur kreipiate blykste kai bunat baznycioje. vat maciau, kad raiges situacijose tai ir tiesiai su difuzorium kalti buvo galima, nes siena uz nugaros toli, nebus seseliu. o pas mane baznycioje ikiso i kampa tarp dvieju sienu visus  doh.gif , sviesos saltinis tik elektrine zvakide vos auksciau akiu lygio, kali su blykste - tas pats kas su imontuota - seseliai kraupus uz zmoniu, nuo virsaus, sienu - neuztanka galingumo normaliai. tai tik gale ceremonijos atradau, kad su bounceriu imontuotu (na balta kortele atrodo taip vadinasi) ir i virsu nukreipta blykste pats tas daugmaz

taip, taip.
As fotkinau visaip ir pasukta tiesiai i objekta ir mazdaug 60 kampu (siek tiek palenkta) su balta kortele istraukta.
Bet dar uzsisakiau difuzeri is ebay.
Atsakyti
Aciu visiems, kas mano nuotraukas pakomentavot 4u.gif Del tu isdegimu - po ilgu ''taisyklingu'' fotografavimu nusprendziau paeksperimentuoti. Dabar galvoju taip, kaip kad Puriena parase - nera isdegimai toks jau blogis, jei jie vietoj ir nevyrauja nuotraukoj. Tai va dabar bandau atrasti ta viduriuka smile.gif Na is dalies taip elgiuosi ir todel, kad noriu skaidrios odos nuotraukose. Kol kas nesusitvarkau su ekspozicija taip, kad esant labai sviesiam fonui fotoaparatas nesistengtu jo patamsint. Bet tuo paciu tamseja ir veidai, kuriuos po to sviesinant, jie lyg ''purvineja'', o palikus tamsius nesiziuri sviesioj nuotraukoj. Tai va pereksponavus nuotrauka tos problemos nebelieka. Zinoma geriausia butu visada nesiotis isorine blykte, bet pradzioj reikia ismokti ir ja tinkamai nustatyti. Zodziu va tokie pasiteisnimai. Tikiuosi juos uzskaitysit tongue.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 07 17, 11:42)
Dedu 3 labai skitingas nuotraukas, bet tos nelemtos zoles  apacioje viska gadina  doh.gif  bet nei as ju nuklonuosiu nei nukirpsiu..
kaip jums, tiesiog vaizdeliai?  blink.gif

Pirmasis patiko, gerai pamatei smile.gif O ir Saules Puga gerai padirbejo smile.gif

QUOTE(Žūžū @ 2008 07 17, 19:40)
viena meile iskeite mus i vokietija  devil.gif

Sitai tai dirzo ir daug unsure.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 07 17, 20:46)

vvvvv - kazkaip su liudna gaidele tu man atrodai unsure.gif
Atsakyti
Wyshnia, įdėjau mergaitės foto Čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 17 liepos 2008 - 23:09
Degantys debesys..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 17 liepos 2008 - 23:18
Raige, labai gražios krikštynų nuotraukos. Mielos ir kokybiškos. Objektyvas 24-105? Dar turiu klausimą dėl formato - ar atiduodi ir kvadratukus? Ir prisijungiu prie norinčių daugiau foto į AŽ 4u.gif

Aš irgi jau fotografavau keletą krikštynų (galite pažiūrėti čia - http://evitafoto.lt/f6.html). Prisipažinsiu - labai labai patiko wub.gif Lakstyti paskui mažuosius ir gaudyti momentus wub.gif ....
Atsakyti
Ši gal truputėli linksmesnė? nors užmušk nepamenu ar nebuvau jos jau įdėjęs , nes nuotrauka pakankamai sena blush2.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 17 liepos 2008 - 23:23
istryniau.
vis gi man reikia pailseti.
tikiuosi trumpam
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 17, 22:08)
Wyshnia, įdėjau mergaitės foto Čia

Oi mamuk, kaip dydzio pagailejai smile.gif Na as, is kiek matau, kazkaip taip versciau - cia. Kai tik pasakysi, istrinsiu nuoroda wink.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 07 17, 22:32)
istryniau.
vis gi man reikia pailseti.
tikiuosi trumpam

Ir as tikiuosi, kad trumpam unsure.gif
Atsakyti