Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(raige @ 2008 07 17, 15:55)
Vienas pirmųjų savo krikštynų (t.y. dalį foto) galiu parodyt ir čia. Meno, aišku, neieškokit - nuotraukos šeimos albumui, kaip ir turi būt su tokiomis foto. Gal kada pasieksiu lygį, kada nuotraukos bus vertingos pačios savaime, ne tik šeimai smile.gif Pradžia.

Va čia galit pažiūrėt: http://62.80.248.212/k_rusne/ Dar šį bei tą jei kas norit tik į až.

Na tik didžiausi komplimentai 4u.gif Puikios foto, labai nuoširdžios ir na, nežinau, puikiai viskas apgalvota, spalvos nerealios ,labai, labai patiko wub.gif Aš noriu AŽ smile.gif Beje, su kokiu fotiku fotografuoji g.gif

QUOTE(ciburaska @ 2008 07 17, 16:22)
fokusuoji į tamsesnę vaizdo vietą (ar bent toliau nuo šviesios/tamsios ribos susikirtimo) ir po to pasuki fotiką, sutvarkydama kompoziciją kaip patinka.

o tai jei portretas g.gif
Atsakyti
Smiltis, as visada naudojuos ekspokorekcija. nufotografuoju, jei matau isdegimu, tuoj suku iki -1 ar net daugiau (pas mane beveik visada -0.7 uzstatyta ant diafragmos prioriteto programos). sauleta diena buna ir -1.3 tenka koreguot. specifiniuose fotografavimuose (i saule, siluetu ir t.t.) ir -2.5, ir -3 pasitaiko statyt. o ekranelyje visada uzstatytas meniu, kad kai rodo foto - mirksi isdege plotai ir pagal tai orientuojuos. kokie ju plota (jei mirksi visas dangus, aisku jau klaida ziauri, o jei tik debeseliai - atleistina ir panasiai)
Atsakyti
Raige, grazus darbai.Saunuole 4u.gif

Grethen, labai patinka nuotrauka su valtimis ir lieptu thumbup.gif

Mantioras, patinka darbas su kalnais thumbup.gif

Wyshnios nuotrauku neberodo g.gif
Atsakyti
Oi, raige, gražiai fotografuoji thumbup.gif Tikrai, nuoširdžios tavo nuotraukos.
Atsakyti
Pritariu komplimentams Raigei - tikrai vykusios nuotraukos - ir spalvos, ir momentai pagauti, ir modeliukas zavus. Manau, pasikuklinai sakydama kad vos viena - kita daugiau nei seimos albumui; man tokiu - dauguma. Na zodziu - apgalvota ir jautriai bei techniskai atlikta. Labai noreciau dar ka pamatyt 4u.gif

Dar patiko Grethen pakarpytas spalvotas tiltelis - grazios spalvos ir ramuma, SP nespalvotas variantas puikiai derinas su eilerascio zodziais, bet pakarpytas spalvotas - man geriau.

Raige ir Bitele, gal galetumet pasidelaint info apie savo foto-tasiukus? Mane ypac tas Raiges, kada tai imestas patiko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 17 liepos 2008 - 18:11
Raige kriksto mamyte - mano pazistama biggrin.gif Ot mazas pasaulis smile.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 17 liepos 2008 - 19:28
vvvvv kodel persigalvojai del nuotraukos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2008 07 17, 15:22)
fokusuoji į tamsesnę vaizdo vietą (ar bent toliau nuo šviesios/tamsios ribos susikirtimo) ir po to pasuki fotiką, sutvarkydama kompoziciją kaip patinka. Nežinau ar aiškiai parašiau? Plius fotike galima dar ekspoziciją rankiniu būdu padidinti ir sumažinti.

Ciburaska, ačiū už mano foto pastebėjimą ir paaiškinimą kaip tvarkytis su ta problema. Bandysiu aiškintis kaip tai įgyvendinti.

Raigės nuotraukos labai gražios

Atsakyti
Dar karta peržiūrėjau Raigės nuotraukas. SUPER. GRAŽU.

Koks čia objektyvas taip gražiai piešia?
Atsakyti
Atsiprasau uz off topic'a bet atejau paverkslenti blush2.gif
negana nerandu "tinkamos" baznycios vaiku krikstynoms tai dar ir fotografo (-es) nerandu cray.gif viena meile iskeite mus i vokietija devil.gif kita nusiziurejau- atostogaut susiruose, trecia pagaliau uzmaciau- jau uzsakyta ta diena aggressive.gif
help.gif gal kas gali parekomenduot (pasirekomenduoti tongue.gif ) kaune rgpj30d?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 17 liepos 2008 - 20:41
QUOTE(ciburaska @ 2008 07 17, 14:13)
Mielka “Saldu”  - įdėja ir kompozicija šauni, bet tau koja pakišo apsvietimas. Ant vyšnios galiu įžiūrėti lempą kuria fotografavai. Atsirado ir nelabai puošiančių atspindžių šokolade. Bandyčiau sklaidyti lempos šviesą popieriaus lapu, medžiaga...

tai, kad fotkinau lauke... apsvietimas tik saules ax.gif nera jokios lempos rolleyes.gif

o gal galit papasakot kaip sklaidyt sviesa? ax.gif i kuria puse det ta lapa popieriaus? rolleyes.gif
Atsakyti