QUOTE(Sansara @ 2008 07 17, 13:21)
eeee, ne. meetas buvo savaitgali. tai per liuti islekem mes su bitute papaparacinti (oh tu dieve, kiek pa pa pa). nuotraukos yra senam ND albume, prie susitikimu
Aisku, eisiu pasmalsauti
QUOTE(Saulės pūga @ 2008 07 17, 13:33)
Tikrai, labai graziai atrodo Saulės Pūgos padaryta Grethenn nuotrauka. Ir žodžiai labai tinka.
QUOTE(Puriena6 @ 2008 07 17, 13:48)
Tik aš buvau pati su savimi ir savo stresu. Daugiau nenoriu.. Mokytis, mokytis ir mokytis... Arba keisti požiūrį į renginių, švenčių fotografavimą. Bet prieš save eiti sunku.. Geriau mokytis.
Kaip pirštu į akį - man taip buvo pačio fotografavimo pradžioje - bažnyčioje. Bet kai pradėjau bendrauti su svečiais, atsipalaidavau ir viskas ėjosi žymiai paprasčiau. Išvada - reikia mokytis valdyti stresą.
Tu sakai: "Daugiau nenoriu". Po to vakaro ir aš taip sau sakiau, bet peržiūrėjus nuotraukas kitą diena, kilo kitas jausmas - kitą kartą aš jau žinau, ką norėčiau pabandyti padaryti kitaip, aš norėčiau pasimokyti ir padaryti geriau.
QUOTE(Grethenn @ 2008 07 17, 13:52)
As skaitau, kad tai didelis pliusas, nekenciu kai atsuki i zmogu objektyva, o tas kvailai issisipia ar dar pradeda daryt kokia nesamone, sakau nustokit, manes cia nera!
na o kaip gi Tavo rezultatas?
Nesutikčiau. Bažnyčioje, išpirkoje, kavinėje - taip smagu paparacinti iš nemačių ir gaudyti natūralias emocijas, fiksuoti veiksmą. Tačiau, manau, kai fotografuoji vestuves vis vien jaunuosius privalai pastatyti ir pafotkinti modeliuotose pozose. Tam ir važiuoji į gražią vietą.
Na savo auksiniu jaunavedžių man ir neteko taip fotkinti.
QUOTE(raige @ 2008 07 17, 14:06)
Jo, renginių (vestuvių, kriktynų) fotografija visas atskiras žanras su ypatinga specifika: dideliu tempu, nuolat kintačiomis sąlygomis, kurios kartais tokios nedėkingos, kad nors nusišauk ir jau po truputį vis didėjančiu klientų reiklumu savo nuotraukoms
Sunku. Labai. Jei nenori chaltūrinti.
Būsiu čia nepopuliari, bet šis žanras man labai patinka. Patinka virpulys ir jaudulys dirbant. Patinka azartas. Kaip medžioklėje
raige, o tu daug fotkinai vestuvių?
Na tai mano pirmas blynas. Nepasakyčiau, kad man nepatiko. Bet po bažnyčios man norėjosi bliauti, atrodė, nieks neišėjo, viskas buvo kiek kitaip nei tikėjausi. Bet nuotraukos išėjo geresnės nei maniau
Ir dėl to smagu.