Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2008 07 17, 08:39)

dar vienas kadras is pasidarkymo  ax.gif

va šita man super thumbup.gif kompoziciškai daug geriau atrodo, nėra tokių išdegimų, yra tavo šešėlis. tik ranka keistai užsukta g.gif ir dar spintos (?) šešėlis man kliūna.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 07 17, 08:11)
va šita man super  thumbup.gif  kompoziciškai daug geriau atrodo, nėra tokių išdegimų, yra tavo šešėlis. tik ranka keistai užsukta  g.gif ir dar spintos (?) šešėlis man kliūna.

ranka ir man keistai uzsukta, matyt keiciau jos padeti, todel judesys... spintas kita karta isstumdysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sansara, nu pabaik gal, ką? šita dar geresnė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 07 17, 09:22)
Sansara, nu pabaik gal, ką? šita dar geresnė  lotuliukas.gif

aš tau duosiu pabaik nono.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 17 liepos 2008 - 09:01
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 16, 22:41)
Labai noriu patarimų ką būtų galima padaryti šiai foto, nes noriu atspausdinti  unsure.gif
Man ji labai pilka.. be kontrasto ir tie isdegimai vis tik maiso verysad.gif o gal geriau spalvota ziuretusi? pamenu ryskiai geltona spalva, man patiko smile.gif ir manau jei isdegimai nera labai dideli galima isgelbet foto, bet reiktu pradini varianta pamatyti 4u.gif

QUOTE(olo @ 2008 07 16, 23:37)
" Žvilgsnis "
Na kas del jb tai tikrai geriau smile.gif nosytes fokuse tikrai norisi.. bet siaip idomi suns poza, o ausys juokina biggrin.gif bet tai ausytei kampe erdves reiktu

QUOTE(wyshnia @ 2008 07 17, 01:15)
Na ir pora mano nuotrauku (velgi seimos albumui ne daugiau tongue.gif )
Nesmato.. verysad.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 07 17, 09:39)
dar vienas kadras is pasidarkymo  ax.gif
Va man cia jau per daug visko, 2 seseliai.. nebera to pakibimo ore, man asmeniskai po pirmosios si nebe tokia ispudinga 4u.gif
ta tai super super buvo, dzin tie isdegimai bigsmile.gif
Atsakyti
Keista, kad nerodo, man paciai irgi nerodo unsure.gif Ikeliu nuorodas cia ircia

Smiltis, nezinau tiksliai, kaip versciau, bandyciau keleta budu, nes gi buna, kad vienas vertimas tinka vienam, o netinka kitam. Gal ikelk kur ta spalvota ir mesk cia nuoroda, pabandyciau kitaip verst g.gif

Sansara, idomi turejo tavo serija gautis, dek daugiau, rinksim biggrin.gif
Atsakyti
Sansara, amn antroji geresne net... "Darkykis" daugiau, geri rezultatai smile.gif

Wyshnia, nu kur nuotraukos? mes gal paziuret turim, kad ivertinti?
aaa, jau parasei. Patinka vertimas i jb, jauciasi skaidrumas, taciau pirma man perdegus tokia, o antra nelabai kabina... bet kokybe seimos albumui tai tikrai nebloga, man taip nesigauna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 17 liepos 2008 - 09:07
Chu, jau galvojau ir nuorodos neveikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 07 17, 10:03)
Smiltis, nezinau tiksliai, kaip versciau, bandyciau keleta budu, nes gi buna, kad vienas vertimas tinka vienam, o netinka kitam. Gal ikelk kur ta spalvota ir mesk cia nuoroda, pabandyciau kitaip verst g.gif

o būtų labai faina, įmesiu vakare thumbup.gif
Grethen, dideli išdegimai unsure.gif

nuorodose yra foto. tavo labai fainas vertimas į j/b , tik pirmoj man išdegimai lyg didoki jau unsure.gif O antra labai patinka, kokybė kaip visada , o ir nenukarpei dabar kur nereik smile.gif Žiūriu tavo foto tokios visos kaip ant ribos link išdegimų, toks jau vos ne išskirtinis tavo bruožas smile.gif Bet man kažkaip labiau patinka nei ne, gal ir j/b todėl toks gražus gaunasi g.gif
Atsakyti
wyshnia, man pirmoje patinka kompozicija, bet išdegimai per dideli vis tik...
antroji faina, kokybiška.. veidukas atrodo vos išteptas ar čia šešėliai taip daro? kaip Tu tonuoji? Man šitas atspalvis - Tavo firminis biggrin.gif
Atsakyti
laba 4u.gif

Wyshnia, super thumbup.gif Labai patiko, išdegimai irgi patiko. Nereikia užsiciklinti ties ta mintim, kad išdegimai jau blogai. Labai individualu. Tarkim, tavo nuotraukose tai labai smagiai žiūrisi - saulėtai, skaidriai. Gerą nuotaiką skleidžia tavo nuotraukos 4u.gif

Sansara, aš jokiu būdu nežiūriu taip bendrai į Sm konkursą, kad viskas, kas jame sudėta, tai jau popsas ir nemenas. Labai didelis procentas nuotraukų yra ne kokios, tačiau yra ir labai gerų darbų. Ir tavo vienas iš tokių, kaip, beje, ir ms ir wyshnios ir t.t. Na, imkim ir tokio stiliaus, kaip tavo paskutė serija, garsių meninkų darbus... man jie ne itin patinka.. Va čia ir yra esmė. Pastaroji tavo nuotrauka graži savo siluetu, piešiniu 4u.gif

Mantioras, faina tavo skruzdėliukų serija thumbup.gif Antroji superinė.
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2008 07 16, 23:15)
Puriena, sukciau as ta nuotrauka taip pat. Ir gal kiek daugiau  kontrasto man siandieninei nuotaikai norisi smile.gif

4u.gif

QUOTE(Smiltis @ 2008 07 17, 06:37)
Labas rytas  4u.gif ,

Puriena, man visai patiko tavo mergaitės foto  smile.gif Gal šiek tiek kompoziciškai nelabai ir erdvės norėtųsi, bet patinka tokia svajingai susimąsčiusi  wub.gif Ir fonas toks įdomus gavosi  thumbup.gif

4u.gif
Atsakyti
Sansara, man vistik pirmoji labiau patiko. Gal dėl to, kad pamačiau ją pirmąją, bet ten aiškesnis siluetas, labai graži kojų padėtis ir medžiaga piešia labai aiškų piešinį.

wyšnia, vakar mačiau tavo nuotraukas, šiandien jau jų nebeliko.... Labai kokybiškos, švarus j/b, kaip ir daugelis tavųjų. Gal išduosi kaip padarai tokias krištolines j/b nuotraukas?
Atsakyti