Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Smiltis @ 2008 07 16, 21:49)
nelabai supratau  g.gif

Matyt nerišliai sušnekėjau. Foto gera, emocijas kelia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evitafoto @ 2008 07 16, 23:17)
Matyt nerišliai sušnekėjau. Foto gera, emocijas kelia  4u.gif

aišku smile.gif reiškias ne taip supratau. Virtualybė irnesakyk.gif
Atsakyti
Kad nosis ir akys butu fokuse reik diafragma pridarinet - ryskumo zona didint. unsure.gif

Bite - del tamsumo/pilkumo - gal monitoriai 'nukalibruoti'? Savo tikrai nekalibravau (aisku as kietas, jei tiuninu fotkes su grybaujanciu monitorium), o kiti kaip? Kitas momentas - 2 ir 3 nuotraukose dangus apniukes, is kur ten bus daug detalumo ir kontrasto, taciau as pats labai nenorejau deginti dangaus (tuo paciu ir sniego). Nu reikes pazaisti, kiek ten man leis Picasa ir jpg galimybes. g.gif

Smiltis> man isdegimai visai nekliuvo. Jei akcentavai modeli, tai vientisesnis sviesus fonas man pasirode labai kaip tik. Nemanau kad butu geriau, jei ten fone butu kontrastinga medziu lapija ar teksturuota siena. Daug sansu, kad modelis butu gavesis per tamsus, tada butu reikeje pasvietineti blykste, arba detales traukti is seseliu. J/b atveju gal tie 'traukimai' uzsimaskuotu, bet vis delto. Pats modelis margas, kam dar fona taikyt... Arba as kazko nesupratau, komentuoju is atminties. ax.gif

mielka> kada eisim i Vilniu zmoniu fotkinti? Ar taip ir gyvensi su driezais ir sunim? 7dieni pastebejau, kad galima apsimesti turistu ir tipo 'o ka as, as cia ne prie ko, pafotkinsiu ir isvaziuosiu'... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 16, 22:21)
aišku  smile.gif reiškias ne taip supratau. Virtualybė  irnesakyk.gif

Kaip nesmagu kad dėl manęs išėmei foto doh.gif Aš tik nuotaiką norėjau pakomentuoti. Jaučiu dar ta nuotaika aštresnė buvo, nes pas mane per laptopa labai kontrastingai viską rodo.... Ryškus makiažas, kaukolės..... Na nebetesiu ką tai primena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mantioras @ 2008 07 16, 23:24)
Kad nosis ir akys butu fokuse reik diafragma pridarinet - ryskumo zona didint.

aisku bandysim mirksiukas.gif

QUOTE(mantioras @ 2008 07 16, 23:24)
mielka> kada eisim i Vilniu zmoniu fotkinti? Ar taip ir gyvensi su driezais ir sunim? 7dieni pastebejau, kad galima apsimesti turistu ir tipo 'o ka as, as cia ne prie ko, pafotkinsiu ir isvaziuosiu'...  tongue.gif

viskas bus gerai kada nors isdrysiu... blush2.gif o jumi man uz kompanija pretenduojat? ax.gif fainai butu kad kas pamokytu kaip elgtis... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(evitafoto @ 2008 07 16, 23:28)
Kaip nesmagu kad dėl manęs išėmei foto  doh.gif Aš tik nuotaiką norėjau pakomentuoti. Jaučiu dar ta nuotaika aštresnė buvo, nes pas mane per laptopa labai kontrastingai viską rodo.... Ryškus makiažas, kaukolės..... Na nebetesiu ką tai primena smile.gif

tai nieko tokio, aš pati per emocingai sureagavau doh.gif Miegojus prieš tai naktį gal 3 valandas ir dar čia sėdžiu doh.gif Foto grąžinau, lyg g.gif

Mantiorai, čia irgi traukiau gal ne iš šešėlių, bet foto tamsoka buvo wink.gif Prieš saulę fotkinta, už tai ir išdegė viskas smile.gif Bet patiko mergaitės emocija, tuo labiau kad mama sakė jog ji retai kada šypsosi nuotraukose unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 16 liepos 2008 - 22:34
bald.nomad, Grethenn, acius uz komentarus mano nuotraukoms smile.gif
Grethenn nestukes fotografija patiko. Labiausiai tuo, kad ieskota smile.gif Kabintis gal ir butu prie ko, bet balionas uz tai, kad ne tiesiog pykst ir viskas smile.gif
olo, aha i pilkuma - daugiau kontrasto noretusi smile.gif
Puriena, sukciau as ta nuotrauka taip pat. Ir gal kiek daugiau kontrasto man siandieninei nuotaikai norisi smile.gif
Sansara, man nelabai patinka apdirbimas - nesiziuri tas juodulys - toks vaizdas, kaip isdeginta tik juodai. Jei uzsimerkti ir jo nematyti - idomiai pasiskraidei smile.gif
mantioro visos trys fotografijos fainos. uch kalnai... Jei i skruzdeliuku tema, tai man antroji labiausiai. Bet kaip jau sakiau, visos trys patinka smile.gif
Smiltis, as bandyciau kokiu kitu budu i jb verst.

sayonaros nestukes nematau sad.gif

Na ir pora mano nuotrauku (velgi seimos albumui ne daugiau tongue.gif )

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 07 17, 01:15)
bald.nomad, Grethenn, acius uz komentarus mano nuotraukoms smile.gif
Grethenn nestukes fotografija patiko. Labiausiai tuo, kad ieskota smile.gif Kabintis gal ir butu prie ko, bet balionas uz tai, kad ne tiesiog pykst ir viskas smile.gif
olo, aha i pilkuma - daugiau kontrasto noretusi smile.gif
Puriena, sukciau as ta nuotrauka taip pat. Ir gal kiek daugiau  kontrasto man siandieninei nuotaikai norisi smile.gif
Sansara, man  nelabai patinka apdirbimas - nesiziuri tas juodulys - toks vaizdas, kaip isdeginta tik juodai. Jei uzsimerkti ir jo nematyti - idomiai pasiskraidei smile.gif
mantioro visos trys fotografijos fainos. uch kalnai... Jei i skruzdeliuku tema, tai man antroji labiausiai. Bet kaip jau sakiau, visos trys patinka smile.gif
Smiltis, as bandyciau kokiu kitu budu i jb verst.

sayonaros nestukes nematau sad.gif

Na ir pora mano nuotrauku (velgi seimos albumui ne daugiau tongue.gif )

user posted image

user posted image

nors as nesu eksperte ax.gif , bet nuotraukytes tai labai grazios biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ,

Puriena, man visai patiko tavo mergaitės foto smile.gif Gal šiek tiek kompoziciškai nelabai ir erdvės norėtųsi, bet patinka tokia svajingai susimąsčiusi wub.gif Ir fonas toks įdomus gavosi thumbup.gif

Visgaile, sveika prisijungus 4u.gif Kaip ir neturiu ką pridurti prie kitų komentarų, o namų darbus tai dar gali daryti iki antradienio 20.00 val. , tema "Saldu", gali į albumą dėt, yra nuoroda 1 psl.

Sansara tavo šis darbas, kaip ir kiti iš serijos, nemoku apsakyti kaip patinka wub.gif wub.gif wub.gif Šaunuolė 4u.gif

Mantiorai, fainos tavo visos foto, ypač antra patinka, labai fainai grafiškai susidėliojo wub.gif O pirma kažkodėl atrodo ir spalvotai gerai turėtų atrodyti g.gif

Wyshnia, taviškių nematau foto unsure.gif
O kaip verstum j/b g.gif , aš verčiau su pluginu, kažkurį dar iš ten esančių filtrų dėjau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 17 liepos 2008 - 06:38
aš nematau wyshnios foto..sad.gif
Atsakyti
dekui viesiems, kam patinka ir kam nelabai ir kas kliuvo wink.gif

wysnia, mane tie seseliai tiesiog pjauna mano foto, bet neturiu bute sienos be ju blush2.gif taip sakant - buitinis kadras lotuliukas.gif

puriena, na idomiai cia g.gif as pati SM konkurso foto nelaikau niekuo kitu - tik grazaus vaiko kokybiska nuotrauka ax.gif o toks stilius gali patikt, gali ne. suprantu pati. aciu uz nuomone 4u.gif

bitemaja, isdegimai ir mane trikdo, vien del isdegimu, kad maziau kristu i akis, veidas pilkas... doh.gif

smiltis, o fotografavai RAW?

dar vienas kadras is pasidarkymo ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 07 17, 08:39)

smiltis, o fotografavai RAW?

aha, aš visada į RAW fotografuoju smile.gif

geri tokie tavo pasidarkymai, dažniau tu taip darkykis mirksiukas.gif man patinka visa šita serija ir turbūt visada gali surasti kokių smulkmenų pasikabinėt, bet man viską nustelbia nuotaika, ekspresija ir emocija šiuo atveju smile.gif
Atsakyti