Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sillwio @ 2008 07 16, 12:57)
Nikonistai, turbut zinote, kad pries gera menesi pasirode Capture NX2. Trial versija galima parsisiust is Nikon puslapio. Radau berods veikianciu vaistuku demo versijai. Galima gauti per AZ is manes arba is Zveries.

gėris dar geresnis biggrin.gif labai patiko patobulintas variantas.
o tau ačiū dar kartą 4u.gif
Atsakyti
Labai noriu patarimų ką būtų galima padaryti šiai foto, nes noriu atspausdinti unsure.gif Žinau kad ryškumo trūksta, nelabai patinka centras, bet kitaip nelabai išeina wink.gif , nepatinka išdegimai. Kas dar g.gif Ką dar būtų galima pataisyti unsure.gif Ir aišku nesu tikra dėl vertimo į j/b doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 16 liepos 2008 - 20:42
Sansara, grakštu, labai meniška. Tačiau nesukėlė manyje "wow" jausmo. Tarkim, man dabar labiau patinka kitokio stiliaus nuotraukos. Pvz., tavoji konkursinė "kartu su gamta stiebiuosi į saulę" man yra wow. Tapau žemiškesnė, matyt smile.gif Vistik, nežiūrint mano subjektyvios nuomonės, ši nuotrauka, kaip ir visa serija yra šauni ir labai fainai, kad tai ką tu kuri, patinka ne tik tau, bet ir daugeliui 4u.gif Vyras mano, pamatęs tavo seriją, pasakė : visai nupušot, merginos, su tuo fotkinimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 16, 21:41)
Labai noriu patarimų ką būtų galima padaryti šiai foto, nes noriu atspausdinti  unsure.gif Žinau kad ryškumo trūksta, nelabai patinka centras, bet kitaip nelabai išeina  wink.gif , nepatinka išdegimai. Kas dar  g.gif Ką dar būtų galima pataisyti  unsure.gif

Man tai labiausiai kliūna išdegimai, o jų, kaip žinom visi, nelabai išnaikinsi... (jei čia originalas) Siūlymas :perfotografuot!
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 07 16, 21:41)
Labai noriu patarimų ką būtų galima padaryti šiai foto, nes noriu atspausdinti  unsure.gif Žinau kad ryškumo trūksta, nelabai patinka centras, bet kitaip nelabai išeina  wink.gif , nepatinka išdegimai. Kas dar  g.gif Ką dar būtų galima pataisyti  unsure.gif Ir aišku nesu tikra dėl vertimo į j/b  doh.gif

išdegimus pabandyk naikint su NX. su colour control point. man kartais pavyksta dangų išgaut bet jau iki kažkokio pilkumo/ mėlynumo. pas tave juk nikonas? ir pas tave tikriausiai centrinis fokusavimas nustatytas? g.gif
Atsakyti
Smiltis:
ne tu viena depresuoji del vertimo i J/B . Bet bandom, bandom ... vistiek turi gautis. biggrin.gif

Dar vienas bandymas vertimo į J/b. Manau blogai, kad taip viena ausis įsprausta į kampa.

" Žvilgsnis "
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 07 16, 21:51)
išdegimus pabandyk naikint su NX. su colour control point. man kartais pavyksta dangų išgaut bet jau iki kažkokio pilkumo/ mėlynumo. pas tave juk nikonas? ir pas tave tikriausiai centrinis fokusavimas nustatytas?  g.gif

Aha reikės dar pabandyt unsure.gif Nikonas, o centrinis turi omeny kad eksponuoja pagal centrinį tašką ar kaip g.gif Šiaip dažniausia naudoju tą kur daug taškų, tiksliau kol kas naudojau visada g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 16 liepos 2008 - 21:39
Sansara, super 4u.gif Labai labai sužavėjo, šaunuolė 4u.gif

Smiltis.... nu jo, emocijas tavo foto sukelia.... tokias kraupiakiškas... unsure.gif Žiūriu per laptopą, tai pirmiausia tik veidą pamačiau, taip hmmm pagalvojau g.gif bet kai paskrolinau ir pamačiau likusį vaizdą.... gal tas veidas ir į temą doh.gif

(čia buvo ex-laputaitė)
Atsakyti
QUOTE(evitafoto @ 2008 07 16, 22:42)
Smiltis.... nu jo, emocijas tavo foto sukelia.... tokias kraupiakiškas...  unsure.gif Žiūriu per laptopą, tai pirmiausia tik veidą pamačiau, taip hmmm pagalvojau  g.gif  bet kai paskrolinau ir pamačiau likusį vaizdą.... gal tas veidas ir į temą  doh.gif
(čia buvo ex-laputaitė)

nelabai supratau g.gif
Atsakyti
ZVERIS KLP taip , patalpoje thumbup.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

smiltis, hmm, o kai nufotografuoji, nemirksi fotiko ekrane baltos spalvos vietos perdegusios g.gif ? mirksiukas.gif na yra tokia funkcija fotike, bet ar kituose yra g.gif
--o ir gotes (??) veidas nefokuse verysad.gif
--

Olo, ne zvilgsnis, o ausu padetis idomi lotuliukas.gif mirksiukas.gif
kazkur skaiciau, kad ir ta nosytes galiukas suniuko turi buti fokuse , o jei ne tai ....

g.gif ar cia as del savo tokios foto buvau speco komentara gavus , einu pajaskosiu vienam saite lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 07 16, 22:50)

smiltis, hmm, o kai nufotografuoji, nemirksi fotiko ekrane baltos spalvos vietos perdegusios g.gifmirksiukas.gif  na yra tokia funkcija fotike, bet ar kituose yra  g.gif

o as vis durnike galvoju kas gi cia mirksi doh.gif

kazkur skaiciau, kad ir ta nosytes galiukas suniuko turi buti fokuse , o jei ne tai ....

o kad nesigauna fokusuoti viso snukio ax.gif pas mane irgi taip arba nosis arba akys rolleyes.gif
Atsakyti
smiltis, hmm, o kai nufotografuoji, nemirksi fotiko ekrane baltos spalvos vietos perdegusios g.gifmirksiukas.gif  na yra tokia funkcija fotike, bet ar kituose yra  g.gif
--o ir gotes (??) veidas nefokuse  verysad.gif

mirksi mirksiukas.gif
taigi rašiau kad ryškumo trūksta.
ačiū viesiems už komentarus smile.gif

Olo, man gerai dabar j/b, gaila kad ausytės kampuko trūksta, būtų visai nebloga šuniuko foto smile.gif
Papildyta:
Bitele, nebeina jau nė su control point pamažinti tų išdegimų unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 16 liepos 2008 - 22:26